Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Вижте хороскопа за периода 6 – 12 март
6 мар 2023 22:45, Иванка Гъркова
6
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 6 – 12 март. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?
 
Овен
 
Венера и Юпитер са в съвпад във вашия знак, действайте активно. Стабилизирайте съществуващите контакти, създайте нови, по възможност в други градове или дори държави. Няма да се наложи да се справяте със сериозни затруднения, а дори и да се появят такива, ще се намери кой да ви помогне в точния момент. В случай, че се наложи да осъществите непредвидено пътуване, не го отлагайте. Ще премине спокойно и ще свършите набелязаните задачи.
 
Телец
 
Събитията ще са разнообразни и стимулиращи. Нови хора ще се появят в обкръжението ви, а присъствието им ще ви зареди с вдъхновение. Ще установите, че ви свързват доста общи теми и би имало смисъл да обедините усилията си. Сравнително често ще се срещате с хора, идващи от далече или самите вие ще се занимавате с организацията на свои пътувания на далечни разстояния, които ще се наложи да осъществите в близко време. Наблюдавайте, изслушвайте събеседниците си и не бързайте със заключенията., сочи вашият нов хороскоп.
 
Близнаци
 
Започнете периода с разпределяне на приоритетите и „отделяне на зърното от плявата“. Достатъчно е да класирате задачите по важност и да вярвате в себе си и успехът ще ви е „в кърпа вързан“. Ориентирайте усилията си към маркетингова и рекламна дейност, независимо дали ще я правите за себе си или за фирмата, в която работите. В случай, че търсите нова или допълнителна работа, проверявайте редовно публикациите и предложенията. Положително ще попаднете на изгодни оферти. Единственият недостатък през следващите дни е, че прекаленото разнообразие може да намали концентрацията ви и да забравите или пропуснете нещо.

Кои са петте най-тревожни знака на зодиака?

4 зодии, които най-лесно се превръщат в жертва на тормоз

Месечен хороскоп за март – какво ви очаква?

Рак
 
Раци, заниманията ще са много и различни. На моменти ще се налага да вършите няколко неща едновременно при условия на ограничена информация, но ако не превишавате правомощията си и поддържате ред в дейностите, ще се справите. Преди да се заемете с каквото и да било, преценете обективно дали още е необходимо, дали не е загубило смисъла си. Източник на не особено приятни преживявания ще са деловите партньори. Някой може да ви подведе, да не изпълни уговорените условия, да ви принуди да търсите съдействие в последния момент. Не бързайте да прекратявате контактите. По-скоро се опитайте да си уредите някакви компенсации и помислете за допълнителни възможности за сътрудничество или подобряване организацията на работа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Превъртях 20 заглавия на статии и единствената която е неутрална е тази с хороскопите, от вчера до днес няма нито една положителна.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Мисля да опраскам 6-ца от ТОТО-то. Ама само тъй си мисля....и цяла седмица ше си го мисля..
3
0
 
4
 
! Отговори
Ненчо преди 11 месеца
Като си знам късмета и си познавам жената - НИЩО ДОБРО НЕ ме очаква !!
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Изнудвачи, Принцесо.
1
0
 
4
 
! Отговори
Тийн преди 11 месеца
Чакат ме сто милиона долара. Честна дума - една нигерийска принцеса ми е изпратила имейл. Видяла в Интернет неща за мене, веднага разбрала колко добър човек съм и се влюбила в мене. Сега ще ми прати сто милиона долара, за да си имам. Само трябва първо да пратя по имейла копие на паспорта си, два нотариални акта и пин кода на картата ми, заради някакви административни процедури. И после ще съм богат!

Спонсорирани публикации