ГДБОП разби наркогрупа в София

Иззети са над един килограм марихуана и амфетамин
28 юли 2012 17:32,
39
ГДБОП разби наркогрупа в София
Някои от арестуваните са излежавали присъди. Снимка: архив Булфото

Четирима души са задържани при операция на ГДБОП срещу група, занимавала се с разпространение на наркотици.

По време на сделка вчера в столицата са задържани двама мъже от София – на 23 и 27 години, и двама мъже от Велико Търново – на 25 и 24 години. Трима от тях са с множество регистрации за притежание на наркотици, увреждане на чуждо имущество, кражба на автомобил, а двама са излежавали и присъди.

Последвали претърсвания на различни адреси в София и на двата автомобила – „Тойота“ и Фолксваген голф“, с които квартетът се придвижвал.

Открити и иззети са над килограм амфетамин, килограм марихуана – тип „холандец“, 21 пакетчета от същата дрога - приготвени за улично разпространение, шест мобилни телефона, две електронни везни и 3500 лева.

В домовете на великотърновците е намерена също електронна везна, растение канабис, достигнало височина 60 см, както и компютърна конфигурация. Четиримата мъже са задържани в рамките на 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по документирането му продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"са с множество регистрации за притежание на наркотици, увреждане на чуждо имущество, кражба на автомобил, а двама са излежавали и присъди"hhah te gi registrrat zada mogtpoe da imistpari li? korumpirana daravica
11
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
направо са разбили нарко босовете да знаете. това са пичлямета които още незнаят на този или на онзи свят са. къдеса онези големите с дебелите вратове бе братоци милиционери? ако тех ни ги покажете и ги вкарате за по 30 г. в затвора тога ще ви признаеме. това сие чист пиар. рекламата е безплатна нали избори идват трябва да се замажат очетата на простите и тъпите маймунчета в тикволандия. нали? аре бегайте си легайте че сте се измориле от гонката със теа пичлямета. сега ще ви дадът един тиквен.
10
0
 
45
 
! Отговори
koko преди 12 години
bravo pi4ove.s toq tip xolandec napravo sa spreli pazara v v.t.
9
0
 
51
 
! Отговори
г преди 12 години
3500 лева пред медиите били са 10 000 са си прибрали да се почерпят, утре пак
8
0
 
52
 
! Отговори
А стига бе ?! преди 12 години
Свършиха ли се хлапетата теглили филми от интернет ?
7
4
 
64
 
! Отговори
МУХАХАХАХА преди 12 години
Голема акция са спретнали! Па ние тука в Люлин си жулим яко тревка, кока, тва онова. Шопарите в униформи само минават и грухтят.....те само кебап4ита виждат и кифтета :))) Тук там лепнали некой шушумига с едно кило трева и голема работа направили. Ама...нали тия по-едрите им бутат....та и за това големия пазар е спокоен :) Хахахаа....ушеви шопарляци кво да ги прайш :)))
6
3
 
53
 
! Отговори
азз преди 12 години
неразбрах,какво общо има тази компютърна конфигурация?!?
5
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Затова ТИКВАТА вече има 2 000 000 000 !
4
6
 
43
 
! Отговори
Автора преди 12 години
Беше ли нужно да допълваш "тип "холандец"" бе *** *** ... кой го *** че е холандец кажи ми.. не можеш да ми кажеш щото не си за тая работа.. отиди да пасеш овцете !!!!
3
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В ГДБОП пак са свършили наркотиците!
2
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само като видя кука със заплата от 600-700 лева дето кара кола за 20 бона втора употреба ми става ясно всичко.Въобще що ги пускате тия новини.
1
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вместо да гонят терористи тия затварят торент тракери и хващат некви нещастници дето продават трева... Лесни медали и попълване на графика заетост.Кво стана с 3 килограма тротил напъхан в багажника на еврейският рейс?Къде бяхте?Или там по-добре да не ходите,че гърмят...Ама сте лъвчета