Задържаха сочения за наркобос Сако, заплашил Боби Цанков

Стефан Бонев-Сако е заплашвал с убийство журналиста
14 ное 2009 21:02,
121
Задържаха сочения за наркобос Сако, заплашил Боби Цанков
Боби Цанков. Снимка: Булфото

Стефан Бонев, по-известен като Сако и сочен за наркобос, е задържан за заплахи за убийство срещу журналиста Боби Цанков.

Това съобщи за БТА говорителят на Софийската районна прокуратура Руси Алексиев.

Инцидентът се е разиграл късно снощи в столицата. Бонев е с мярка "задържане под стража" за 72 часа, добави Алексиев.

Сако подгонил с колата си Цанков, като му е отправил и заплахи. Потърпевшият се обадил в полицията, след което Сако е бил задържан.

Ето какво разказа пред Дарик радио за случилото се Боби Цанков: "Преследва ме с автомобили в центъра на София - от светофара на Южния парк до светофара на Сити центъра. На няколко пъти бях притискан от неговия автомобил.

Измъкнах се, разбира се, тъй като имам добри шофьорски умения. На няколко пъти отваряха врати, скачаше той, скачаше бодигардът му.

Аз потеглих към Четвърто районно, оттам отидох в ГДБОП. Прие ме лично директорът. По-късно се появи и главният секретар Калин Георгиев.

След като обясних какво се е случило, Сако беше задържан в къщата си, не знам къде живее, от ударна група на ГДБОП беше доведен.

Той самият твърдял, че ме преследвал, забележете - не гонил, а преследвал, за да ме предупредял да не пиша за Мето Илиенски, че е жив".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
0
 
! Отговори
Батката преди 14 години
Боби е особена "порода" ***. Разчоплиш ли му коричката, такава смръдня се разнася...
88
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 14 години
Gotin pi4 e iako vodi.Uspehi bobi
87
0
 
0
 
! Отговори
Люлин преди 14 години
тоя Сако е голяма будала,а тоя добре обигран мазник веднага си направи реклама!!.....Обаче ние знаеме 4е е по-голям бандит и от Сако!!!!Аз питам:кои е бъркал в кацата с мед,та дава такива протекции на този измамник??какво става тука бе??НСО го пази!??веднага да се извади на бял свят целеят този мафиотски кръг както и за ред други крими елемени като на първо място се отрежат главите на тези които са ги закриляли със служебното си положение-или правителството да почва процедура по несъстоятелнос
86
0
 
0
 
! Отговори
Люлин преди 14 години
*** противната баба имаш:)
85
0
 
0
 
! Отговори
белене - затвора преди 14 години
Тарикатчето Боби ще се почуствува добре в Белене . Там им е мястото обаче и на ..... хилядите други дребни и едри престъпници в БГ. Да правят павета под норма ,от тъмно до тъмно, за да си плащат издръжката в затвора.Това е измислено отдавна и действува добре.
84
0
 
0
 
! Отговори
Люлин преди 14 години
наркотици е имало още преди да се създаде системата и ще продължава да ги има(ТНС:)Защо Б.Ц. нее в затвора?Защо не се легализира марихуаната и да се затегне хероина?Защо няма вътрешен отдел да спира произвола на куките?Защо апартаментен или автокрадец лежи повече от педофил или изнасилвач-нима купчина желязо струва повече от живота на децата ни?!?!Защо-по думите на Люба Кулезич-няма убити бг.крими репортери?........камоли водещи:)Имам много въпроси и акъл за да си отговоря,а ти????
83
0
 
0
 
! Отговори
Люлин преди 14 години
Та мисълта ми беше че докато такива като Боби Ц-в.,И.К-в,Н.М-а,А.Д-н и мн.други,..........хората докарали ни до тоя хал си харчат на воля откраднатите пари на народа с пълна сила,яхнали возила извънзвездни и пр.....,а затворите са пълни с гладни ***..........Нищо няма да се промени!!!!!!!!!!!!!!!Отговори си на следния въпрос: кое е по-важно,няколко заловени дилъра,крадци или побойника да са в затвора или тези които откраднаха милиарди и докараха народа до безчестие и глад?!?!?!кражбиците и
82
0
 
0
 
! Отговори
Офчо преди 14 години
Както обикновено МВР защитава престъпниците у нас. Ако бях отишъл аз с ладичката дали щеше да ме посрещне директора и глаДния секретар? Или пък щяха да задържат някои ? Най-много да ме изкарат виновен за нещо, да изпиша 1 кофа мастило, да ме посплашат малко и да ми кажат да не се занимавам повече. Ей тва драги зрители е МВР. Да ви с.е.р.а. на министерството и държавата.
81
0
 
0
 
! Отговори
Люлин преди 14 години
...което в италия му викат-мафия в превод-срастване на ортанизираната престъпност с управлението на държавата!!!!Такива елементи не са в затвора,защото ние сме *** дали прекалено много власт на парламент,полиция и ъбсурдния израз ИМУНИТЕД!!!!!!.........срещу какво?!?!срещу наказание ако деиствията му са подсъдни май,а???За целия тоя ъбсурд в България не малка вина имат журналистите,репортерите(изключение прави В.Иванов)...Вината е на медийте....именно те трябва да управляват демокрациятя!!!
80
0
 
0
 
! Отговори
Люлин преди 14 години
дражко,чакай сега да ти обясна некои работи,щото с това си мислене и ти си един от тез умници дето са си навряли главата отзад,а мозъците им са се вмирисали и най-лошото в това е че си верват!!!!!Това мазно ***-защитавано от гилдията на журналистите при все че не е никакъв журналист,а нагъл измамник бръмчещ на балъци като тебе......и подкрепян от педи обществото у нас.един ден обаче съдбата го среща с клюна и така двамата започват супер яко пране на пари от наркотици-закриляни от това на кое
79
0
 
0
 
! Отговори
Ники преди 14 години
Боби е такова ушенце и търчи-лъжи, че направо не е истина.
78
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
От кога БоЦе стана и журналист. Смях. Това дебело нещо е пътник, а цялата история е между конкоренти
77
0
 
0
 
! Отговори
KALPAK преди 14 години
NA 72 GOVORYA NE SI MIRDAY U6ITE DOKATO SE HRANI6, NE E VIZPITANO!
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
цитат: "Ваня Червенкова, заяви, че подозира, че радиоводещият плаща и на някой от СЕМ, защото СЕМ е сезиран много пъти за злоупотребите на Боби Цанков, но не е реагирал по никакъв начин."То няма нужда да плаща на някой от СЕМ, нали майка му работи там ахаххаахах :-D
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тоя ако се изтропа ВиК ще фалира
74
0
 
0
 
! Отговори
благия федаин преди 14 години
Ако някой обикновен човек бъде заплашван с убийство и преследван в центалната част на София, дали ще го приеме лично началника на РПУ-то и дали ще се задейства спец групата ... ? Кой знае - Коледа идва- станат чудеса !
73
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
Кво стана е майна, нали Бобито се изживяваше като мутра, ся нещо се е позапекъл отзад а...хи...а и не е страдиционната си прическа, онази дето все едно някой му се е изцъкал хубаво на гривата и след това го размазал, та да заглади косъма...хи хи...хо хо...
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе , не разбрахте ли къде живеете, бе ,***!Боби си е доносник и агент, и си снася за чадъра! Ей, неграмотно и *** племе!
71
0
 
0
 
! Отговори
гадина преди 14 години
Мазен *** и ***-това е този дебеланко!Години наред лъже и завлича бедни хорица,ама като се изправи някой от "тежката артилерия" срещу него-реве като госпожица.В Централния Софийски затвор много ще му се зарадват на това меко дупенце!!!!
70
0
 
0
 
! Отговори
ЦСЗ преди 14 години
Боби трябваше отдавна да е радио водещ от Ценралния софийски затвор и да говори на живо, от кожение микрофони на съкилийниците си ! Що ще още, на свобода не ми е ясно. Интервюта и PR в "Зловещо" ли ? Смешна държав сме си и това е то.