В кадър: Уникални коли на Автосалон София 2024

Той ще продължи до 27 октомври
18 окт 2024 18:30, Александър Попов
15

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Заместник-министърът на транспорта и съобщенията Димитър Недялков откри най-голямото автомобилно изложение в Европа тази година "Автомобилен салон София 2024". Той ще продължи от 18 до 27 октомври.

Всеки посетител ще може да разгледа моделите и да научи нещо повече за иновациите, които са вложени в тях.

Над 200 са експонатите в залите на Интер Експо Център. От тях почти 40 са чисто електрически, а над 100 разполагат с модерни и екологични хибридни задвижвания. Към 50 ще са премиерите, които може да види публиката у нас.

По време на изложението са представени повече от 60 фирми и световни автомобилни марки на обща площ над 12 000 кв. м.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 38 минути
До УНИЖАВАМ русофили Лууд човече, и тук ли намери да си изсеереш обичайните мозъчни екскременти??? Какво общо имат твоите бръщолевения с колите????
12
0
 
2
 
! Отговори
до 11 преди 1 час
Честно казано то е точно за деца там да видят и да се изкефят. Нормален човек не виждам по какъв начин би платил да гледа коли?! Харесвам си нова кола, на база няколко ревюта в youtube. Свеждам избора до 5-6 марки и модели и отивам на тест драйв в представителството. И не аз им давам пари, а те ми свалят звезди да си купя колата, защото гледам не дотам масови модели, а топ изпъления с доста екстри. Така работи светът. Иначе и аз ходя на автосалони с детето да се зарадва. Но не и да избирам кола.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Не си губете времето и парите, от деца и пищящи майчета не можете нито да погледнете кола, нито да обсъдите нещо с персонала, защото са заети да пазят колите от децата... организирали са детски кът за забаваления на деца вместо автосалон...
10
2
 
6
 
! Отговори
До 9 преди 2 часа
Един русофил се самоунижава, прочее. Защо? Защото масово русофилът е беден неграмотен бачкатор. Като теб :)
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Дай боже всекиму такова мислене да дава не повече от 5% от доходите си за вноска за кола. Че масовият бачкатор работи за някакви смешни 3-4-5к и се изхвърля с някоя тотална бракма за 50к лв., която му е повече от годишната заплата, а вноската й- колкото половината му заплата... Именно тия са най-опасни на пътя. Избива комплекса от жалките доходи с немска премиум каляска осма употреба от Милано. Мисли си, че някой го мисли за богаташ, а то цялата му бракма колкото джантите на нов подобен модел.
8
1
 
4
 
! Отговори
Много яко преди 2 часа
Събота и неделя билетите са по 25 лв на човек, през седмицата по 20 лв, точно до изложбата има спирка на метрото - Интерекспоцентър. Ще отида да ги видя другата седмица.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Фотографът не случайно има такава фамилия. И работата му е мърлива. :)))
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Къде е Учиндолския скааапаняк Трифонов да рекламира свръх мощната кола на оня смешен турчин? Муахахахаха..
5
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
а как е фолцваген?
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
От снимките поне не личи да е така. Съвсем отделна тема е, че дори аматьор фотограф би се справил по добре.
3
10
 
10
 
! Отговори
УНИЖАВАМ русофили преди 3 часа
Ферари произвежда модели за по 1млн и нагоре, а в просия тържествено откриха 4 нови к3нефа! Всичките в московието.
2
5
 
6
 
! Отговори
Име преди 3 часа
Като дете много ми харесваше да ме водят да гледам ладите, москвичите, варбурзите, волгите в мототехника. Лятото на златните ми "течаха" лигите по автомобилите на арабите през хотел Интернационал. Сега след сменени малко над 20 различни марки и модели, вече няма уникални коли! Гледам да ми е удобно и тихо когато пътувам, слагам бензин и яко хеви метъл.
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Страхотни автомобили, но някои доста скъпи. За жалост все още кола над 150-170к лв. ми е трудно да си позволя, имам си принцип- вноска за кола не повече от 5% от месечния ми доход. И стотинка повече е изхвърляне. Иначе само нови коли карам, нямам пари и време за ремонти на дараци.