Покачват ли се цените на жилища в Русе и Велико Търново – говорят експертите в Real Estate Business Forums на 17 и 18 юни

Темите на преден план ще бъдат насочени към продажба и покупка на жилища, цени на пазара и жилищно кредитиране
Обновена: 14 юни 2024 14:43 | 14 юни 2024 14:42, Красимир Ангелов
8
Покачват ли се цените на жилища в Русе и Велико Търново – говорят експертите в Real Estate Business Forums на 17 и 18 юни

Следващите срещи на Real Estate Business Forums 2024, които запознават граждани със „Стандартите на бъдещето в средата ни на живот“ ще се проведат на 17 юни в „Гранд хотел Рига“ в Русе и на 18 юни в хотел "Премиер" във Велико Търново. От 14:00 часа експертите в имотния бранш ще запознаят присъстващите от двата града на България с тенденциите на имотния сектор в региона за изминалата 2023 г., както и как се очертава пазарът на недвижими имоти в началото на 2024 г.

Анализи, статистики, професионални мнения и коментари ще представят лекторите в Русе и Велико Търново в бизнес форума, организиран от портала за недвижими имоти Imoti.net. Темите на преден план ще бъдат насочени към продажба и покупка на жилища, цени на пазара и жилищно кредитиране.  Аудиторията също така ще научи от първо лице какво предстои в плановете за развитие градоустройството на региона.  В края на двете дискусии всички присъстващи ще имат възможност да зададат своите въпроси към лекторите на сцената, които вече за девета поредна година се стараят да бъдат в полза на обществото, като отговорят и съветват присъстващите чрез тяхната експертиза и знания.

Лектори на 17 юни в Русе ще бъдат:

·     Надежда Няголова – ЕРА Надежда;

·     Даниела Иванова – Пощенска банка;

·     Д-р Мирослав Владимиров – ЕРА България;

·     Арх. Иван Ениманев – главен архитект на Русе.

Лектори на 18 юни във Велико Търново ще бъдат:

·     Красимира Георгиева – Явлена;

·     Даниела Иванова – Пощенска банка;

·     Д-р Мирослав Владимиров – ЕРА България;

·     Арх. Николай Малаков – главен архитект на Велико Търново.

За втора поредна година бизнес форумите на imoti.net - Real Estate Business Forums, се провеждат в подкрепа на фондация "Очи на четири лапи", в която се обучават кучета-асистенти на незрящи и на хора с диабет, аутизъм и двигателни проблеми. Присъстващите на срещата във Велико Търново ще могат да научат повече за фондацията от Румен Борисов и неговото куче-водач Ураган, които са специални гости на форума.

Следващите срещи на Real Estate Business Forums 2024 ще бъдат през месец октомври в Пловдив и Варна.

Бизнес дискусиите са част от проекта Real Estate Business Awards – Real Estate Business Forums and awards, конкурсът, отличаващ най-добрите в сектора на недвижимите имоти спрямо изминалата година. Церемонията по връчване на престижните статуетки се проведе през месец май, като списък с всички отличени може да бъде разгледан – ТУК. Проектът се осъществява в унисон с цялостната мисия на портала за недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите.

Генерален партньор на Real Estate Business Forums & Awards 2024 е Пощенска банка. Основен партньор е Имоти Премиер.  Проектът се организира с подкрепата на Unique Estates, New Estates,  Явлена и ЕРА Недвижими имоти.

Институционални партньори на проекта са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), Френско-българска търговска и индустриална камара, Международна федерация за недвижими имоти „FIABCI“, Камарата на строителите в България, Българската фасилити мениджмънт асоциация, Българска стопанска камара – съюз на българския бизнес и Камара на архитектите в България.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вeстник „Строител“ и Stolica.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Велико Търновожилища
Още от САЩ
Мъск все пак ще получи $56 милиарда от Tesla
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Киро не ви ли каза за балона?
6
0
 
2
 
! Отговори
Бг преди 3 дни
То университетите не са от днес а студентите намаляват и студенти не купуват
5
3
 
0
 
! Отговори
Котка преди 3 дни
До Хахаха Умиращи? В Търново има университет и студенти, на които е нужна квартира и куп неща, но ти откъде да знаеш.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Цените се вдигат заради банките кой има кеш да купи апартамент хакни му едно кредитче и цял живот ще работи за банката, още повече че малките градове се обезлюдяват и бягат към София с надеждата, че там има работа и щастие но много хора, се лъжат
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Експерти ли - марш на село да копате с мотиките :)))
2
0
 
14
 
! Отговори
до 1 преди 3 дни
Те всички селища в БГ са умиращи, понеже цялата държава е загиваща. Конкретно във Велико Търново цената на жилище ново строителство е около 1 400 евро на квадрат.
1
5
 
15
 
! Отговори
Хахаха преди 3 дни
Това са умиращи градове. Кой изобщо ще купува там жилище?