»зраел ще продължи настъплението срещу "’амас" в –афах

ўе се сражаваме до пълна победа, за€ви Ќетан€ху
14 фев 2024 22:30, јниси€ »ванова
27
»зраел ще продължи настъплението срещу "’амас" в –афах
—нимка: Ѕ√Ќ≈—/EPA

»зраел ще продължи настъплението си срещу "’амас" в –афах в южната част на ивицата √аза веднага щом цивилните се изтегл€т от зоната на бойните действи€, за€ви израелски€т министър-председател Ѕен€мин Ќетан€ху, цитиран от световните агенции.

"ўе се сражаваме до пълна победа, а това включва решителни действи€ и в –афах, след като позволим на мирното население да напусне зоните на бойните действи€", написа израелски€т премиер в социалните мрежи, съобщи Ѕ“ј.

“ой за€ви това ден след като преговорите в  айро за възможно спиране на огън€ и освобождаване на заложниците, държани от "’амас", приключиха безрезултатно, което породи опасени€ сред разселените палестинци, че »зраел скоро ще щурмува –афах, град, намиращ се на границата с ≈гипет.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


27
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
22
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
¬чера гледах интервю със саудитски€ образователен министър.  аза, че след реформите на принца, ¬—»„ » учебници са ревизирани и в т€х повече н€ма омраза към христи€ни и евреи, а се говори за обща истори€ и ценности. —амо за 7 години е имало такъв ефект, че морен договор стана възможен. „овекът об€сни, че в √аза от 3 годишни учат децата да умират в битка срещу неверниците, че са на първата лини€ в свещената война срещу христи€ни и евреи и че н€ма да се спрат, докато не направ€т световен халифат.
21
1
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕравилно. “р€бва да се ликвидират всички терористи до крак, да се освобод€т заложниците, да се махне джихадисткото управление в √аза и после да с€дат да си говор€т. — ти€ в момента изнасилвачи и убийци на бебета в момента не се разговор€. ќтделно, палестинските араби са все още сковани от страх да говор€т срещу ’амас след 18 години шариат и мъчени€ от собствените им управл€ващи. —коро всичко че се промени. Ќад€вам се за добро.
20
4
 
6
 
! ќтговори
Ѕългарин преди 1 месец
ѕалестинците €дат заслужен бой, откакто осуетиха мира »зраел-—аудитска јраби€, с най-зверската атака над цивилни - над 1200 заклаха, над 250 отвл€коха, над 130 държат под зем€та вече 4 месеца. Ќе чувам палестински призиви за освобождението им. ’ак да им е до последни€ терорист!
19
1
 
3
 
! ќтговори
Ѕългарин преди 1 месец
ƒо Libre comme air  ои ирландци? ƒето »зраел ги скъса от бой 87-57? Ќа бойкот се отвръща с бой! «аслужено.
18
3
 
5
 
! ќтговори
1-3 преди 1 месец
ѕротив войната и насили€та съм,но по н€каква причина съседите,с които е ,,наказан'' »зраел да живее,не им остав€т друг избор!!!!
17
4
 
4
 
! ќтговори
да преди 1 месец
»мало защо да ги преследват през втората световна този с джапанките на главата е терорист номер 1
16
10
 
12
 
! ќтговори
Libre comme air преди 1 месец
Ѕраво на ирландски€т отбор който отказа. ƒа се ръкува. — евреите...!!!÷ели€т св€т вижда ме евреите ка *** и убийци и само наш денков им се кефи...јко всички араби се обедин€т. —. ≈впеите е свършено завинаги. Ќищо. „е. —јў —“ќя“ «јƒ “я’...!!!
15
5
 
7
 
! ќтговори
ѕитам преди 1 месец
ƒо “о€ ¬оенноѕрестъпник 15 «а кой военен престъпник говориш , че са двама ?≈дини€ е с международна заповед за арест и съд.
14
4
 
3
 
! ќтговори
ƒ€до —оци преди 1 месец
» «еленски казва така.¬оеннолюбците в миша дупка , да им дойде акъла.“ака е справедливо.
13
15
 
16
 
! ќтговори
јнтисемит преди 1 месец
ƒокато светът не се очисти от еврейските тв‘ари, това семе на сатаната ще продължава да безчинства над рода адамов! ’ора, събудете се - евреите са проказата и прокл€тието на човешки€ род!  райно време е да кажем "Never again!" и да изчистим лицето на зем€та от тези лаййн€€!
12
14
 
7
 
! ќтговори
“о€ ¬оенноѕрестъпник преди 1 месец
ќще ли е на —вобода?!
11
16
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ћръсните (((те))) ще продължат безнаказаните убийства на цивилни, докато ц€лата негойска общност не застане срещу (((т€х)))! Ћошото е, че гоите са раздробени и атомизирани!!!
10
14
 
6
 
! ќтговори
√иб ћелсън преди 1 месец
јмериканци и руснаци не могат да постигнат пълна победа в нито един военен конфликт в който са влезли, но »зраел щ€л да постигне пълна победа рийш ли.
9
19
 
4
 
! ќтговори
ƒиана преди 1 месец
¬ най-новото си из€вление от днес, Ќетан€ху за€в€ва че когато му върнели всички заложници, тогава можело да има база за по-нататъшно развитие, значи..—мешка!..—лед толкова закани за пълно унищожение на ’амас, кой ще му пов€рва, че говори сериозно?!..¬еро€тно най-малко ще му пов€рва ’избула!...»зраел тр€бва да седне на масата за преговори без никакви демонстрации и претенции - той е натрупал достатъчно черни точки за да изгори вс€ко съчувствие към него...ѕросто да се ќѕ»“ј да е „≈—“≈Ќ,ќЅ≈ “»¬≈Ќ!
8
17
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќ€ма ли да има санкции срещу »зраел? Ѕлокиране на активи, изваждане от системата —уифт и т.н.?
7
5
 
16
 
! ќтговори
Ѕай »ван 2 преди 1 месец
ƒо ”∆ј— , “е тези нввинни са пълни поддържници на терористите от ’јћј« кото разстрелват бебета и старци от упор.Ќ€кой от мккрнките палестинци да е осъдил действи€та на терористите и да се разграничил от т€х? Ќапротивм ликуваха по улиците на √аза като доведоха отвлеччените.—ега що ревът?
6
16
 
7
 
! ќтговори
дедо “ашунко преди 1 месец
Ѕиби е пълна откачалка и ще закопае евреите. ўе умрат десетки хил€ди невинни жени и деца, а него лично един ден ще го гръмнат своите.
5
15
 
8
 
! ќтговори
анонимен64264 преди 1 месец
мръсни долни *** май забравихте истори€та си от втората световна
4
6
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
 ¬ќ,  ¬ќ?
3
4
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
» Ќато-то, —ащ, јлбиона и ≈вропа н€мат нищо против. “е искат само –уси€ да бъде победена, нищо повече.