Зодиите, между които има силно приятелство

Вижте кои са те
13 окт 2023 19:23, Ивета Иванова
6
Зодиите, между които има силно приятелство
Снимка: iStock/AntonioGuillem

Намирането на добри, верни и отговорни приятели не е нещо лесно в днешно време. Все пак, има някои зодиакални двойки, които създават страхотно приятелство и много си пасват. Те се разбират, подкрепят, обожават да прекарват време заедно и са готови на всичко едни за други. Ето кои са те, според "Times of India".

Овен и Близнаци
 
Направо са двойка приятели, създадена в рая! Овните носят огнена, страстна енергия, готови са за приключения, имат сила, енергични са. Близнаците също обичат предизвикателствата, не стоят на едно място, харесва им да водят интелектуални разговори. На тези 2 зодии никога не им е скучно заедно, прекарват си вълнуващо и приключенстват. Имат много теми на разговор.
 
Телец и Рак
 
Тяхното приятелство е много силно. И двете зодии са такива, на които може да се разчита. Те са сериозни хора, може да им се доверите, отговорни са. Телците внасят стабилност в отношенията и са по-практични. Раците пък са по-емоционални и грижовни. Така двете зодии си помагат взаимно - Телците помагат на Раците да видят практичната страна и логиката, Раците помагат на Телците да усетят какво чувстват и да са по-емоционални.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това се подразбира от самосебе си!
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Познавах мъж "Близнаци" и жена "Овен", които наистина си бяха паснали идеално и не можеха един без друг, макар че се случваше да се карат. За съжаление, той почина рано и тя, след 14 години живот с него, дори не помисля да му намери заместник, макар че е все още млада жена.
1
2
 
2
 
! Отговори
Лъвица преди 7 месеца
Две гаджета "Везни", и в двата случая забележителни и съдбовни връзки.