Зодиите, които не използват често социалните мрежи

Вижте кои са те
8 май 2024 20:26, Ивета Иванова
2
Зодиите, които не използват често социалните мрежи
Снимка: iStock/Photosbypatrik

 Социалните мрежи са голяма и важна част от ежедневието на много хора. Доста не могат да си представят дори ден без тях. Има някои зодии, които също имат профили в социалните мрежи и ги използват, но не толкова редовно. Те не обичат да споделят лични неща в тях, пазят връзките си, предпочитат традиционната комуникация и не са пристрастени към Facebook, Instagram, TikTok, X и др. Ето кои са те, според "Times Of India".

Рак
 
Тези зодии са познати като едни от най-чувствителните и емоционалните. За тях връзките са много важни, държат на семейните ценности и традиции, пазят прекрасни спомени за миналото. Затова са по-потайни в интернет, пазят личния си живот и не споделят много за него в мрежите. Предпочитат да разкажат какво се случва с тях на живо - на кафе или разходка с приятел, а не в чат или чрез постове. Не им е комфортно да споделят всичко онлайн. Обожават да са с близки, приятели и роднини в дома си, на пикник, в ресторант, на кино и т.н.

Дева
 
Девите са зодии, които са наистина практични, организирани, отговорни, сериозни. За тях социалните мрежи са загуба на време - разсейване от работа, амбиции, цели, семейство и т.н. Не са им големи фенове, имат ги заради работни ангажименти, но не гледат сериозно на тези мрежи. Те предпочитат да общуват лице в лице с колеги, познати, съученици, роднини, приятели. Фокусират се над задачите си, над учене, над работа, над връзки и семейство, а не над онлайн пространството. Харесва им да прекарват време с близките. Не постват често и малко неща се разбират от профилите им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от Ако щете - вярвайте
Новолунието в Телец носи вълшебства за някои зодии
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А кои зодий обичат да копат с мотиката на село - Тиквата и Гешо :)))