Топ 3 на най-самотните зодии

Вижте кои са те
Обновена: 11 апр 2020 08:09 | 11 апр 2020 02:00, Ивета Иванова
2
Топ 3 на най-самотните зодии
Снимка: Pexels

Тези зодии често се чувстват самотни. Може да имат приятели, да излизат често, да общуват, но им се струва, че никой не ги разбира истински и редовно са объркани. Щастливи са, когато правят нещо лудо, но когато останат сами, ги превзема самотата. Ето кои са те. 

Риби
 
Рибите са свикнали да си живеят в своя свят и да се откъсват от света. Мечтаят и фантазират много през деня, често се разсейват, потъват във въображението си и измислят сценарии. Те са романтични и имат нужда да остават сами, за да помислят, помечтаят, да починат. Но като мине малко време, започват да се чувстват самотни. Рибите са интроверти и така по-трудно намират приятели и истинска любов, но пък са много мили.
 
Трудно създават връзка, тъй като бавно се доверяват и отпускат. Обичат да наблюдават и да разсъждават върху неща, но понякога се чувстват много зле, като няма на кого да споделят мислите си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
12
 
! Отговори
Алооо! преди 4 години
И вие ли сте като научните институти?Някой напише материал, използвайки чужд източник, но в скоро време друг автор отпечатва същия материал под сходно заглавие и с почти същото съдържание! По правило, в нашенските научни среди такива два материала се отпечатват в различни издания.Но тук те са на едно и също място, качени само с няколко часа разлика - единият снощи в 19.29 ч., а другият през нощта в 2.00 ч.В научните среди две подобни авторки се хващат за косите и взаимно се обвиняват.