Заради страх от "Дориан": Колата в кухнята, за да не я издуха вятърът!

Мъж от Флорида решил проблемът си: Прибрал Smart колата вътре
5 сеп 2019 14:50,
19

Снимка: Facebook

В страх да не би ураганът Дориан буквално да издуха колата му, един мъж от Флорида решил проблема си генерално - паркирал я в... кухнята.

Това е възможно само защото мъжът кара Smart, която е доста компактна кола.

Във Facebook съпругата му публикува снимки с коментар, че мъжът й се страхувал да не би колата му да бъде отвята. Другата им кола също била прибрана на сигурно - в гаража.

Отслабнал, но все още представляващ смъртоносна заплаха, ураганът продължава по пътя си на север по югоизточното крайбрежие на Съединените щати, предаде Асошиейтед прес.

Милиони хора получиха нареждане да се евакуират, на фона на прогнозираните наводнения заради проливните дъждове и големите вълни.

Ураганът, който бе достигнал максималната пета категория по петстепенната скала на Сафир-Симпсън, отслабна до втора категория.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
0
 
! Отговори
До 15 преди 4 години
На теб мозъкът ти е "шперплат".По принцип американските къщи в северните части са от дърво понеже няма голяма опастно от урагани, а и има добри изолационни свойства. Дърво!! Не "шперплат".Къщите на юг са от тухли и бетон.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе тя колата ще се запази ама от къщата какво ще остане. От кадрите които показаха много от къщите им са изравнени с земята. Картон шперплат и пластмаса на ураганен вятър не издържат.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя тръгнал да си пази колата ми къщата кой ще му пази ? Строят ги от картон мукава и дъски и после като мине ураган или торнадо и ги събаря като кибритени кутийки !!
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По колата ще познаете че не са от богатите,а по кучетата ще ги познаете че са доста под средното ниво.Обаче имат кухня колкото два гаража.Стандарт му се вика на това.Беден но задоволен от всякъде.По добре реален и доволен живот в ,,прогнилият'' капитализъм,отколкото изживяване на мечтите в ,,светлото бъдеще''.Гледайте и се учете.И също внимавайте за кого гласувате,за да не се редите със години отново за москвичи.
10
0
 
2
 
! Отговори
Off преди 4 години
Ех тоя пълен член. Толкова ли е труден за научаване?
9
0
 
2
 
! Отговори
К преди 4 години
Страх кола пази хаха
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в нашата кухня мога да вкарам колело или тротинетка, за всичко на 4 колела трябва първо да е минало преса за автомобили...
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е възможно не защото кара малка кола, а защото има голяма къща. Да опита да вкара кола в кухните в нашите жилища, то жената едва се завърта вътре в маломерните ни апартаменти
6
0
 
10
 
! Отговори
русофил преди 4 години
Там поне е заради ураган, тук е защото ги мързи да ходят 20 метра.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То па една кола.. :D 😂😂😂😂😂😂
4
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре беден в Америка, отколкото беден в България. Колко бедни в България могат да си позволят такива къщи?
3
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Америка повечето са бедни и къщите им са от типа бързо сглобяеми на винкел с прикрепени олекотени плоскости, а отвънка с американска изолация. Тези с многото пари не се притесняват защото живеят в къщи от тухли и цимент.
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хаха. По скоро се притеснявайте да не ви издуха цялата дървена къщичка.
1
4
 
5
 
! Отговори
El americano преди 4 години
*** кухнята.... или.... *** колата. Най - сигурно би било да я паркира в ***.....