Продадоха къщата на Матю Пери, година след като умря в нея

То е закупено от дама - филмов продуцент за 8,55 млн. долара
27 окт 2024 20:44, Стела Стоянова
3
Продадоха къщата на Матю Пери, година след като умря в нея
Снимка БГНЕС, архив

Къщата на Матю Пери беше продадена, почти година след като актьорът почина в нея.

Бившата звезда от „Приятели“ беше намерен в безпомощно състояние в джакузито в дома си в Пасифик Палисейдс през октомври 2023 г., а имотът с 4 спални от средата на миналия век вече смени собственика си в сделка за 8,55 млн. долара извън пазара.

Според вестник „Лос Анджелис Таймс“ жилището с площ 3500 кв. м е било закупено от Анита Верма-Лалиан, филмов продуцент и строителен предприемач. Тя възнамерява да използва къщата - за която Матю е платил 6 млн. долара през 2020 г. - като ваканционен дом, заяви неин представител.

Актьорът от „Отново на 17“ почина от острия ефект на кетамин, а майка му, Сюзън Морисън, наскоро призна, че в смъртта му е имало „неизбежност“ и тя смята, че той я е очаквал.

По време на участието си в предаването „TODAY“ Сюзън сподели: „Той се приближи до мен и каза: „Обичам те толкова много и съм толкова щастлив, че сега съм с теб“.

„Сякаш беше предчувствие за нещо. Тогава не се замислих, но си помислих: 'Откога не сме имали подобен разговор? Минаха години. Мисля, че имаше нещо, имаше неизбежност в това, което щеше да се случи по-нататък с него, и той го усещаше много силно. Но той каза: „Вече не се страхувам“. И това ме разтревожи“, каза тя.

През август личната асистентка на Матю, двама предполагаеми дилъри на наркотици, включително едната, наречен „кралицата на кетамина“, и двама лекари бяха обвинени в предоставяне на наркотиците, довели до смъртта му.

Д-р Марк Чавес, личният асистент Кенет Ивамаса и Ерик Флеминг вече са се признали за виновни.

Лекарят се призна за виновен по една точка за заговор за разпространение на кетамин, а Ивамаса се призна за виновен по друга точка за заговор за разпространение на кетамин, причинил смърт.

Той също така е признал, че многократно е инжектирал Матю с кетамин без медицинско обучение, включително в деня на смъртта му.

Флеминг се е признал за виновен за един случай на заговор за разпространение на кетамин и за един случай на разпространение на кетамин, довел до смърт.

Той признава, че е дал на Ивамаса кетамин, който е убил Матю, който години наред се е борил със зависимостите си към алкохола и наркотиците. | БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: къщаМатюПери
Още от Звезди
Лили Иванова даде своя глас
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
матю преди 56 минути
си отиде със същите имоти, с които е дошъл на тоя свят
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Кой я продаде - Мама му Божка гушна 8,55 млн. долара :)))
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Представете си в България колко биха искали за подобен имот. Тук е цифромания.