Защо Холивуд е пълен със звезди, чийто деца са транс или небинарни?

И дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарднър се представя за „Фин“
20 апр 2024 22:00, Теодора Драгоева
159
Защо Холивуд е пълен със звезди, чийто деца са транс или небинарни?
Шайло Джоли Пит; Снимка: Getty Images

След като преди около седмица дъщерята на Бен Афлек и бившата му жена Дженифър Гарнър се представи като Фин на погребението на дядо си, се запитахме защо толкова много деца на топ знаменитости са транс и небинарни? Мода ли е, природа ли е, въпрос на възпитание ли е, или пък е опасна тенденция?

По време на възпоменателна служба по-рано този месец за бащата на Гарнър в Чарлстън, Западна Вирджиния, средното, 15-годишно дете на бившата двойка публично обяви новата си самоличност.

Дъщерята на Бен и Джен, кръстена Серафина Роуз, сега се нарича Фин и използва местоимението „те“. Тя се появи облечена в тъмен костюм и вратовръзка и с подчертано неженствена прическа.

Т. нар. Фин Афлек, разбира се, е потомък на две филмови звезди, които са постигнали известността си, въплъщавайки традиционните полови стереотипи – Афлек като мъжкар в главни роли във филми като „Армагедон“ и „Пърл Харбър“, и Гарнър като елегантна дама и сладурана в хитове като „Събудих се на 30“ и „Призраци на бивши гаджета“.

Фамилия Афлек – сред които са братът и сестрата на Фин – Вайълет и Самуел – със сигурност не са изключение, когато имат транссексуален член в семейството в Холивуд. В света на известните и богатите има доста горди родители на транс и небинарни потомци – факт, за който тези майки и татковци – звезди, често с удоволствие говорят.

В разширеният клан Афлек вече има и доведена сестра на Фин – 16-годишната Еме, която е небинарното дете на Дженифър Лопес, която сега е съпруга на Бен. Еме е от брака на латино дивата с певеца Марк Антъни.

Лопес за първи път нарече Еме „те“ преди две години, когато ги покани на сцената да пеят с нея на бейзболна благотворителна гала.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от Звезди
Зендая предизвика фурор с рокля с тенис топка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Според мен родителите на тези деца свързват да кажем, че ако синът им поиска да си сложи червило че е трансмомиче и също че ако дъщеря им си играе с колички че е трансмомче. Трябва да се спре разделянето на различните дейности на мъжки и женски и също дрехите на мъжки и женски.
78
0
 
25
 
! Отговори
Логично преди 3 седмици
Бизнес, бате! За да се пише и чете за тях и на кокичета ще се превърнат.
77
3
 
19
 
! Отговори
НАРОДА преди 3 седмици
щото " демокрацията " ги побърква
76
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"They (те) на английски може се използва и за обозначаване на 1 човек ( когато се говори принципно за някой човек), без да се уточнява неговия пол или самоличност." - Това новия амглийски от 2016-та
75
4
 
9
 
! Отговори
даа преди 3 седмици
До Е защо българияЗащо ли? Защото обичаме Русия. И още, не сме папагали и личинки, имаме и логика и чувства. Ясно ли е? Дори пишем правилно, без много грешки, при случай...
74
2
 
0
 
! Отговори
до 106 преди 3 седмици
Това докато чакаше поръчка от адрес в КИА-та ли го измисли? Ще се идентифицирам като ДАИ и ще ти намеря нещо.
73
1
 
19
 
! Отговори
До Мая номер 4 преди 3 седмици
Майче, много е просто моето момиче! Ако имаш банан м/у крачетата си мъж, а ако си с кладенец - си жена. Ако искаш се мисли и за крокодил или стоножка, това си е само твой и на психиатъра ти проблем.
72
0
 
13
 
! Отговори
Евролиберал преди 3 седмици
Бинарни, полу-бинарни, антибинарни, важното е да сте все обрратни пиддали са да може да внасями манннгали с които да ви заменим, че те са по лесни за контролиране и не искат много подръжка а вас? На кой му пука за вас ве? бухахахахах
71
2
 
18
 
! Отговори
Bormann преди 3 седмици
На ви "демокрация". Оббратни и пидиразки наклонности, без челяд и потомство. Ама те малцинствата компенсират нали и за това ги пускаме да ни играят хоро на главата? Ай сиктир и улево, само Путин и Тръмп за вас, до откат, до полуда :)))
70
0
 
11
 
! Отговори
Болни са, затова преди 3 седмици
Няма нужда да се чудят!
69
14
 
5
 
! Отговори
Ристо преди 3 седмици
Голяма работа, путин също е транс и небинарен и в будоара му е пълно с рокли, гримове и червила, но никой не се интересува от сбъркания нещастен монголоид!!!
68
9
 
4
 
! Отговори
Е защо българия преди 3 седмици
Е пълна с русофили и комунисти половината и повече от които са гей транс или небинарни.По същата причина.
67
1
 
19
 
! Отговори
Do 97 преди 3 седмици
Да не забравяме,че този целият цирк се заплаща от Сорос и синове вече.
66
1
 
20
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 3 седмици
Еййй на толкова години сега разбрах какво е небинарно, означавало дефектно.
65
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Защото така е модерно, но повечето като пораснат ще съжаляват жестоко!
64
1
 
16
 
! Отговори
Пловдив преди 3 седмици
Спешно отремонтиране на 4-ти км.,не е нормално това.
63
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
От прекалености.
62
2
 
30
 
! Отговори
ъъъ преди 3 седмици
От малки като деца,родителите ни,ни караха да работим.Възпитаваха ни в нормалност.Презадоволеността води до такава душевна извратеност.Но това е характерно само за Западна Европа + САЩ и Канада.В останалия свят такива изкукалници няма. Дай една мотика в ръцете,и да видим дали ще и минават такива налудности в акъла.
61
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
дъщерята на Джоли вече облича рокли и е с дълга спусната коса, така че всичко е любопитство и мода, а за родителите реклама
60
1
 
23
 
! Отговори
777 преди 3 седмици
Море некоя по-дебела гьостерица.....