Защо Холивуд е пълен със звезди, чийто деца са транс или небинарни?

И дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарднър се представя за „Фин“
20 апр 2024 22:00, Теодора Драгоева
159
Защо Холивуд е пълен със звезди, чийто деца са транс или небинарни?
Шайло Джоли Пит; Снимка: Getty Images

След като преди около седмица дъщерята на Бен Афлек и бившата му жена Дженифър Гарнър се представи като Фин на погребението на дядо си, се запитахме защо толкова много деца на топ знаменитости са транс и небинарни? Мода ли е, природа ли е, въпрос на възпитание ли е, или пък е опасна тенденция?

По време на възпоменателна служба по-рано този месец за бащата на Гарнър в Чарлстън, Западна Вирджиния, средното, 15-годишно дете на бившата двойка публично обяви новата си самоличност.

Дъщерята на Бен и Джен, кръстена Серафина Роуз, сега се нарича Фин и използва местоимението „те“. Тя се появи облечена в тъмен костюм и вратовръзка и с подчертано неженствена прическа.

Т. нар. Фин Афлек, разбира се, е потомък на две филмови звезди, които са постигнали известността си, въплъщавайки традиционните полови стереотипи – Афлек като мъжкар в главни роли във филми като „Армагедон“ и „Пърл Харбър“, и Гарнър като елегантна дама и сладурана в хитове като „Събудих се на 30“ и „Призраци на бивши гаджета“.

Фамилия Афлек – сред които са братът и сестрата на Фин – Вайълет и Самуел – със сигурност не са изключение, когато имат транссексуален член в семейството в Холивуд. В света на известните и богатите има доста горди родители на транс и небинарни потомци – факт, за който тези майки и татковци – звезди, често с удоволствие говорят.

В разширеният клан Афлек вече има и доведена сестра на Фин – 16-годишната Еме, която е небинарното дете на Дженифър Лопес, която сега е съпруга на Бен. Еме е от брака на латино дивата с певеца Марк Антъни.

Лопес за първи път нарече Еме „те“ преди две години, когато ги покани на сцената да пеят с нея на бейзболна благотворителна гала.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от Звезди
Зендая предизвика фурор с рокля с тенис топка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
9
 
! Отговори
до Джо преди 4 седмици
Така е. Направо им форматира мозъка.
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Щот са праят на интересни за да ги забележат.
17
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пълна депедерастизация на Европа след денацификацията на руските украйнини! Слава на Русия!
16
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Изперкали, няква извратена нова мода ги тресе!!!
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пълна депедерастизация на Европа
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Едно време тия с психични разстройства ги оправяха у карлуково или у белене. Тия са жолни и требе играе лопатата
13
11
 
5
 
! Отговори
УНИЖАВАМ русофили преди 4 седмици
Аз от Карлуково ли избягах или от 4-ти километър?
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Защото ако не бяха такива никой нямаше да ги обсъжда. Камо ли статии да пише за тях.
11
1
 
25
 
! Отговори
Ха-ха-ха-ха-ха-ха преди 4 седмици
Защото повечето актьори на Холивуд са наркомани/алкохолици и тези деца са създадени в полов акт когато родителите им са били под такива субстанции, което е породило генетично отклонение. Специално за детето на снимката - неговата майка Анжелина Жоли няма даже завършено средно образование поради психично заболяване, в Уикипедия е написано как още от средното училище е била на лекарства заради това заболяване. Едно е какво пропагандата на САЩ рекламира под Холивуд, друг е реалния живот.
10
0
 
21
 
! Отговори
Дарк преди 4 седмици
А бе кви са тези термини?Едно време под транс разбирахме аборигени в делириум танцуващи,а под бинарна обикновено бомба избухваща при смесване на две съставки.
9
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Децата на свръх известните искат да блеснат, но е сянката на толкова известни родители избират най-лесният начин. Обявяват се за противоположен пол или за хора с два пола. Това е от менталните проблеми, които имат. Известните им родители са е основата на психиатричните им проблеми. Децата искат да се забележат.
8
1
 
11
 
! Отговори
Щото Мустакатият преди 4 седмици
Художник от Австрия - беше прав за всичко по Отношение на ХазароЮдеите и Ценностите им, записани у Вавилонският Талмуд! наскоро една Канадска Журналистка от ЮдеюХазарски Произход сама призна в Статия, че според Талмуд - единственият Чист-кекс (каквото и да означава в случая "чист" ) бил у Изходното Отверствие - ако ме разбирате, какво искам да кажа!!
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Защото са ненормални.
6
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Одеса и Харков са руски градове.
5
0
 
8
 
! Отговори
Сарказъм Радомирски преди 4 седмици
"15-годишно дете на бившата двойка" В някой общности статута "бившата двойка" се придобива и под 12 годишна възраст. Въпрос на култра, а може би и на липсата й.
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Не е само Холивуд. Те са навсякъде. Обръща се внимание или се забелязват децата на известните, а това ви кара да си мислите, че там са повечето. Има много хора родени като хермафpодити. Много от тях преди години се срамуваха от този физиологичен факт. Сега на никой не му пука. Особено на децата на звездите, които си мислят, че Земята се върти около собственото им тяло. Те искат да са различни. Някои от тях вероятно преиграват. Но има много хора с дефектни хромозоми. Може и от наркотиците да е.
3
41
 
10
 
! Отговори
Мая преди 4 седмици
А защо обезателно на някой трябва да му се лепят етикети мъж/жена? Оставете хората да си живеят живота, а не да се опитвате да ги вкарвате в първобитни норми и очаквания. Човек трябва да бъде такъв, какъвто се чувства.
2
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Защото са ПРЕзадоволени: храна, облекло, образование, внимание от обществото. И се чудят как да станат по - интересни!
1
35
 
10
 
! Отговори
Пиринчев преди 4 седмици
Е па то и кремъл е пълен с такива. Вижте синчето на Соловьов например - жендърче и половина.