Шакира с още подробности за изневярата на Пике

Певицата била при баща си, когато той ходел по чуждо
Обновена: 2 юли 2023 16:44 | 2 юли 2023 16:22, Дарена Найденова
14
Шакира с още подробности за изневярата на Пике
БГНЕС

Малко повече от година след раздялата между Шакира и Жерар Пике, колумбийската суперзвезда споделя за още един труден момент, през който е трябвало да премине.

В ново интервю за People en Espanol изпълнителката си спомня за момента, в който разбира, че е била предадена, малко след като баща ѝ, Уилям Мебарак Чадид, постъпва спешно в болница след сериозно падане. По това време Шакира сподели снимка с баща си, който е с насинено лице и превръзка на веждата, за да успокои феновете, че всичко е завършило добре. Не се споменаваше повече за падането, но беше уточнено, че Уилям се възстановява и ще бъде наред.
 
Сега 46-годишната изпълнителка говори за това как баща ѝ е най-добрият ѝ приятел, а майка ѝ, Надя Рипол Торадо, е нейният партньор във всичко. Именно в този разговор се споменава и малко повече за инцидента, както и каква е била връзката му с раздялата с Пике.
 
„Баща ми дойде в Барселона, за да ме успокои, защото бях изпълнена с тъга заради раздялата. Когато беше на събитие на сина ми Милан, той беше сериозно ранен по време на инцидент. Всичко се случи изведнъж. Домът ми се разпадаше. Разбирах през пресата, че съм била предадена, докато баща ми лежеше в интензивното“, спомня си Шакира.
 

Талант по наследство – синовете на Шакира показаха музикални заложби

Жерар Пике повтаря с Клара Чиа нещата, които вече е правил с Шакира

Шакира получава специална награда след раздялата с Жерар Пике

Допълва, че по това време не е вярвала, че ще оцелее след всичко това. „Мъжът, когото съм обичала най-много в живота си, баща ми, ме напускаше, когато имах най-голяма нужда от него. Не можех да говоря с него, да попитам най-добрия си приятел за съвет, когато най-много ми трябваше“, казва още Шакира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Извинявам се, просто не виждам защо хората говорят за естествените процеси по тоя начин, доста жестоко според мен.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Много тъжно че се е получило така, имат деца заедно с тоя, да няма смисъл да се ядосваш с песни за туинго но всички сме хора. Това че била на еди-колко си години или ,,стара няма никакво значение, въпросът е да имаш правилният партньор. Има хора с увреждания, сега ще говорим за дефицит ли? Ужас. Да не говорим че всички стават баби, дядовци, ако имат късмет. Жалко за тия, трябва да се мисли преди децата.
5
0
 
6
 
! Отговори
хм преди 9 месеца
07.08.2034г.Шакира излезе с нови подробности за раздялата си с Жерард Пике.
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ами 10 години е по-млад от теб. Какво точно очакваш - да стои в манастир докато те няма ли. Човещинка се казва, да боднеш нещо по-младо и свежо.
3
0
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 9 месеца
Спри се бе ,жена.Богата си.Намери си млада играчка и спри да ни занимаваш с тази раздяла.
2
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Злоба злоба ..независимо че друса дупарата..че е световноизвестна певица - в брака е жена - не 'звезда"- и агнешкото си е агнешко
1
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тая е пълно психо.