Кралски експерт - изгониха Хари и Меган от британския им дом

Те трябвало да напуснат Frogmore Cottage
21
Кралски експерт - изгониха Хари и Меган от британския им дом
Getty images

Проблемите на кралското семейство на Великобритания продължават, въпреки че членовете му живеят на различни континенти. След като в Netflix излезе документалния филм на Меган и Хари, а през януари бе издадена и книгата на принца, в които се разказват повече подробности за живота на двамата в двореца, сега кралското семейство отговаря на удара.  

Говорител на херцозите на Съсекс заяви пред медиите, че те са били помолени да освободят дома си във Великобритания, за да може да бъде предоставен на друг член на семейството. Меган и Хари притежаваха къщата Frogmore в Уиндзор, като тя остана тяхна дори след преместването им в Америка. Двамата отсядаха там по време на празненствата за юбилея на кралица Елизабет II, както и при пристигането си за нейното и погребението на принц Филип. 
 
"Можем да потвърдим, че херцогът и херцогинята на Съсекс са били помолени да напуснат дома си Frogmore Cottage", казва говорителят. 
 
Изявлението идва на фона на твърдения, направени от таблоида Sun, че крал Чарлз III смята да отдаде къщата на брат си принц Андрю. Вторият син на кралица Елизабет, който се оттегли от публичното пространство и е с отнети кралски титли заради връзките си с Джефри Епстийн и обвиненията в изнасилване, в момента живее в много по-големия имот Royal Lodge в Уиндзор. 
 

Надмина ли Кейт Мидълтън по рейтинг Меган Маркъл?

 

 

Продължават слуховете, че Меган Маркъл е бременна

 

Чарлз III е поканил принц Хари и Меган Маркъл на коронацията, но има ли условия?

Принц Хари и Меган живееха в Frogmore от 2019 година, когато се преместиха там от Nottingham Cottage малко преди раждането на сина им Арчи. Тогава техен говорител заяви, че Уиндзор винаги е бил много ценен за Хари и той, заедно с Меган, е много благодарен, че ще може да отседне там. В Frogmore Cottage също така бяха направени и годежните снимки на двамата преди сватбата им през май 2018 година в църквата "Свети Георги". 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Помолен да напусне= изгонен.
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е грозно да плюваш семейството си и то при положение, че благодарение на тях си живял в лукс и разкош без никакви грижи и без да се замисля колко хора по света не са имали на половината шансовете които е имал той. Жена му е е злобна манипулаторка жадна за пари и слава, а той се върза на плиткоумия и акъл.
13
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хари цял живот беше третиран като син на коняра заради слуховете, които пускаше чрез връзките й с пресата Камила за да се добере до трона.Само че Хари си е направил ДНК тест и е потвърдено, че е син на Чарлс.Време е да си отмъсти.
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
дарения ли да събираме за бездомниците и безделниците
11
0
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
лелеее,още едни бездомници!...Бездомници,обаче кралски !..Тоя дето виси пред кварталния магазин може само да им завижда..
10
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те не притежават къщата - тя е на данъкоплатците. Именно затова данъкоплатците платиха 2 000 000 паунда за ремонт, отговарящ на "високите изисквания" на селя_ндурката, която ХаритУ домъкна. Имайте предвид, че преди там живееше престолонаследникът Уилям със семейството си и ремонти за милиони не са правени. След като по собствено желание напуснаха ролята си на работещи рояли, Хари и жена му трябваше да възстановят сумата и да плащат наем.Само че сумата е възстановена от Чарлз и той е плащал наема
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бездомниците на света, да ги ожалиш! Да отворим сметка за помощи!
8
2
 
17
 
! Отговори
Нане и Вуте преди 1 година
На кой в БГ му дреме за gb и тая фамилия
7
12
 
8
 
! Отговори
Майна преди 1 година
Еее, ясно, предпочитат чичото педофил пред Истината на Хари. Можеха да открият и паръчителят на убийството на Даяна, ама замазаха добре нещата.
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А с чичото п..офил какво стана . Май със Хари замазват нещата
5
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оплю семейството си и кралската корона, а сега обикаля студията, правейки се на шут, за печелене на пари. Би трябвало да бъдат лишепни и от титлите, които не заслужават.
4
3
 
41
 
! Отговори
Разумен преди 1 година
Този слабохарактерен рижав пухльо да си намери смислена работа, а не да прави мръсни пари от гнусни клюки на гърба на семейството си. Подъл интригант!
3
2
 
38
 
! Отговори
Мдааа преди 1 година
Принц Хари се изложи много с тъпата си книга. Завистлив и злобен клюкар се оказа той.
2
2
 
38
 
! Отговори
Всъщност преди 1 година
Аз не мога да разбера как като оплюе и злепостави собственото си семейство пред целия свят под влиянието на жена си интригантката, Хари има очи да ходи пак при тях?!
1
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ко стана с книжката на рижко? Май не се превърна в бестселър. На никого не е интересна участта на този кралски страдалец.