Тейлър Суифт: Какво, че имам по две гаджета на година?

Певицата се дразни от клюките за личния й живот
29 апр 2015 08:25, Мария Дуковска
16
Тейлър Суифт: Какво, че имам по две гаджета на година?
Снимка: Glamour

Тейлър Суифт показва пъпа си в новия брой на списание Glamour, Великобритания (юни /2015), където се изявява и като гост редактор.

Попзвездата позира в секси прозрачна рокля на корицата на изданието, като освен това изказва своята благодарност с думите: "Благодаря на британското издание на Glamour, че ми позволиха да бъда редактор на този техен брой. Беше ми много забавно да напиша някои неща и да ги персонализирам".

25-годишната певица споделя със списанието, кои са звездите на бъдещето според нея. А сред тях са моделите Джиджи Хадид и Суки Уотърхаус.

Тейлър казва: "Вярвам, че жените показват най-доброто от себе си, когато се подкрепят една друга". Суифт споделя още, че е наясно с факта, че животът й е всичко друго, но не и нормален.

Тя казва, че се опитва да остане вярна на себе си, колкото и да ѝ е трудно.

"Мисля, че част от мен не е полудяла, колкото и странен да е животът ми. Майка ми наистина ме държи здраво стъпила на земята".

Звездата коментира още и слуховете за личния си живот: "Понякога чувствам, че е несправедливо хората да обсъждат любовния ми живот. На мен не ми е лесно да изградя стабилна връзка с този натоварен работен график. Хубавото е, че се чувствам наистина независима и че имам много верни приятелки".

Блондинката добавя, че смята че хората ѝ се подиграват публично, като говорят за нейните неуспешни романи.

"Тъжно е, че се опитват да ме изложат така. Какво от това, че имам по две гаджета в една година. Защо всички си мислят, че аз преследвам мъжете? Това си е публично унижение".

За своите известни приятелки тя казва: "Имам около 10 приятелки – кръг от силни, успели жени, като Карли Клос, Лена Дънам и Селена Гомес. Знам, че на тях мога да се обадя по всяко време на деня и нощта в труден момент".

Вижте снимките на Тейлър в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да вие и знаете графика 100% :D на 25 години и по 5 на година може да си има !
4
1
 
4
 
! Отговори
89 преди 9 години
Има доста жени и със по натоварен график и пак известни и си имат мъже ,деца? Нещо,не й улавям логиката.Просто не й се кефят явно.
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То това не е публична тайна,че тя отблъсква с нещо мъжете и всички и се подиграват,ние няма как да знаем,но щом така се говори,явно нещо не й е наред на тази.На някакво парти отишла да се запознае с Джаред Лето и след пет минути той избягал от нея хаха изглежда скучна и лигава,може би точно това ги дразни.Аз я виждам с няколко котки,а не с мъж.
2
1
 
13
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Момичето е на 25, даже е примерна, а не като българските поп-певици не по 2 на година, те за една вечер не могат да си ги преброят.
1
0
 
9
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
Не знам за личния и живот, но е много добра певица. За съжаление не мога да се наредя сред тези, които са спали с нея. Мисля, че шансовете ми са много малки. Е..,ако имах избор сигурно щях да взема певицата на Коррс, ама -мечти, мечти...