Ел Макферсън ще става мама, макар и на 51

Бебето ѝ обаче ще бъде износено от сурогатна майка
23 мар 2015 10:35, Мария Дуковска
8
Ел Макферсън ще става мама, макар и на 51
Джефри и Ел; Снимка: Getty Images

Ел Макферсън и нейният съпруг милиардер Джефри Софър са решили да си имат бебе, което да бъде износено от сурогатна майка.

51-годишният австралийски супермодел има двама сина от връзката си с френския финансист Арпад Бюсон - Арпад Флин (17) и Аурелиус Андреа (12). Освен това Ел е мащеха на децата на 45-годишния Джефри.

Макферсън и Софър се ожениха през 2013 г., по време на романтичната си почивка на остров Фиджи. Двамата започнаха връзката си през 2009 г., но се разделиха през април 2012 г., за да се съберат отново след няколко месеца.

Според австралийско списание двамата са се опитвали да си направят бебе по естествен начин, но са разбрали, че това е загубена кауза, предвид възрастта на Ел.

Изданието пише, че красавицата, която е известна с прякора "Тялото" вече се е спряла на сурогатна майка, която да износи бъдещото ѝ дете.

Наскоро Ел сподели, че много държи на семейните връзки, но че за нея е предизвикателство да ги поддържа. Тя каза:"Моите доведени деца живеят в Аспен, Колорадо, синовете ми живеят и учат в Лондон, а със съпругът ми живеем в Маями, Флорида, а аз пътувам непрекъснато."

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да става ако иска и татко,нейна си лична работа
6
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това си е тяхна работа.
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моля Дуковска незабавно да уведоми анонимен 3 за какво точно яйцеклетка става въпрос, че високо-интелектуалното му развитие ще бъде затруднено от липсата на тази информация.3, рожби не се даряват - те се получават при коитус и размяна на генетичен материал. А тези, които си закупуват деца са обладани от суета и мания за величие.
4
0
 
29
 
! Отговори
Вики преди 9 години
Много добре изглежда, като на 33 г е.
3
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1,Тя вече е родила двама синове от предишния си мъж.Сега иска да дари с рожба и втория. В това няма нищо осъдително, нито е необичайно това, че в продължение на 4-5 години са се опитвали да създадат потомство по естествен път - много жени забременяват и след като са навършили 40 г.,но не всички.От статията не става ясно дали е използвана замразена яйцеклетка на Ел, или сурогатната майка ще износва донорска яйцеклетка, оплодена със семенна течност на сегашния съпруг на Ел.Разликата е голяма
2
4
 
34
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Ако и бащата е сугогат, новината ще е световна. Защо да се поти човека. Все пак е богат и има хора за работа.
1
18
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аху - иху цял живот, после си купуваме бебе и бравос - супер майка на 51!