Една бразилка в Китай

Шеметно красивата Жизел Бюндхен през погледа на китайския Vogue
18 фев 2015 08:35, Мария Дуковска
7
Една бразилка в Китай
Снимка: Vogue China
Как би изглеждала една бразилска красавица в Китай? Отговорът се намира върху страниците на новия мартенски брой на китайската модна библия Vogue.

Жизел Бюндхен, както винаги е неповторима – този път, влизайки перфектно в ролята на шеметна бохемка.

Дългите свободни рокли, цветето в косата и пролетните окраски са само част от „оръжията“, с които най-скъпоплатеният модел в света ни печели на своя страна.

Свежите кадри от фотосесията са заснети от небезизвестния Марио Тестино и представят Жизел в един красив, замечтан и женствен образ.

През 2015 година бразилката празнува 20 години в модния бизнес, така че сме сигурни, че ще я виждаме доста често на кориците на различни списания – всеки път, показвайки някоя своя прелестна и непозната страна.

А сега влезте в галерията на Tialoto.bg и се гмурнете в бохемското очарование на Жизел Бюндхен за китайското списание Vogue.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво за дългите крака, талия и шханш на една ширина, чудесна коса...става за рахождане на дрехи, но лицето е абсолютно недопустимо за супер модел. Както винаги рекламата продава, а качеството е на заден план.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не прилича на кон, а на вълк. Има точно фигура за успешен модел - каквато е, но в лицето е абсолютна брадва! Моля сменете заглавието.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно аз гледам с други очи и за мен тази жена не е красива.
2
0
 
10
 
! Отговори
mp преди 9 години
Извинете ме много ДИР,но това ,не е шеметна красота!Това е шеметна простотия на Дуковска.Как ги подбирате тези ваши драскачи-много са зле.Жизелчето с това дълго лице ми прилича на кон.Имаме и една водеща ТВ,която ми прилича на нея.А истинската шеметна красота единствно и само я виждат и усещат мъжете-истинските бьрзо я грабват.Много слаби сте нещо ДИР,какво става свас????
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ustinata-trqbva samo da prilichash na travestit i shte si nomer 1...