Джони Деп подари на Амбър яхтата на бившата си

Актьорът смени името на яхтата, посвети го на съпругата си
6 фев 2015 16:15, Мария Дуковска
8
Джони Деп подари на Амбър яхтата на бившата си
Амбър и Джони; Снимка: Spalsh News

От няколко дни Джони Деп е женен мъж и като такъв актьорът измислил специален сватбен подарък за своята любима Амбър Хърд.

Ексцентричната звезда решил да подари на съпругата си яхтата, която преди това ползвала дългогодишната му половинка – Ванеса Паради.

По тази причина Джони преименувал суперлуксозната си яхта за 21,5 милиона паунда, наричайки я „Amphitrite“ (Амфитрита) – съпруга на древногръцкия бог на морето Посейдон.

Преди това яхтата носеше сантименталното име „Vajoliroja“, което е комбинация от първите букви на имената: Ванеса, Джони, Лили-Роуз и Джак (двете деца на Деп). Джони и Амбър се ожениха преди няколко дни на гражданска церемония в дома им в Лос Анджелис.

Утре пък (07.02.) двете звезди ще отпразнуват брака си със сватбена церемония на частния остров на актьора на Бахамите.

Двамата ще се венчаят на Amber Beach, а вечерта ще има заря, с която в небето ще се изпишат първите букви от имената на младоженците.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Джонито никога не ми е бил симпатичен. Търпях го заради моята любимка Уинона. И то такова хубавичко да се излага с този, ама младостта е време за грешки. Какво да се прави?
5
3
 
2
 
! Отговори
Гого Идиото преди 9 години
Хм... обобщавайки инфото в пресата откак се разпърдяха с Ванеса, бих заложил, че я е изловил да изневерява. Ако беше напуснал сам, щеше да я "компенсира" по някакъв начин....
4
10
 
2
 
! Отговори
Легендата преди 9 години
Поставил е на мястото дъртата *** като я е сменил с млада
3
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голям комплексар излезе Джонито.... След толкова години брак, с толкова перипетии покрай здравето на децата си, не си седна на задните части. А сега и ще преименува яхта, която е била семейна ценност с предната му жена и кръстена и на децата му. Да не говорим, че отдавна и като актьор хич го няма. А какво ще прави след 10год с това младо девойче, когато той ще е прехвърлил 60-те... ***!
2
1
 
17
 
! Отговори
тц-тц-тц...блазе и преди 9 години
"Роди ме мамо руса, аз сама ше са оправя"
1
0
 
14
 
! Отговори
Кап.Спароу преди 9 години
В неговите филми всички яхти плуват под вода.