Риана за Леонардо ди Каприо: Дебел е!

Двете звезди отскоро са в интимна връзка
4 фев 2015 15:04, Мария Дуковска
24
Риана за Леонардо ди Каприо: Дебел е!
Риана; Снимка: Getty Images
Леонардо ди Каприо може и да е имал връзки с едни от най-известните модели, но нито една до този момент не си е позволявала да коментира неговия външен вид. Това обаче не важи за Риана.

Отскоро певицата и актьорът поддържат неособено сериозно любовни отношения, но изглежда музикалната звезда вече има изисквания към своя настоящ партньор.

Според списание OK! барбадоската певица не е очарована от моментната по-закръглена фигура на звездата от „Вълкът от Уолстрийт“.

„Ри има изключително високи стандарти, когато става въпрос за това с кого спи, и Лео изпада от тази категория, защото той е доста по-отпуснат от нейните обичайни любовници“, споделя източник.

Ето защо Риана предложила на Леонардо ди Каприо да отслабне и да се върне в старата си форма. Според същия приближен до звездите обаче актьорът ни най-малко не се обидил, а дори напротив.

„Лео смята, че всичко това е много забавно. Той никога не е бил с момиче, което да му казва какво да прави, така че можете да си представите колко много му хареса“, разкрива още източникът.

Риана от своя страна пък се съгласила с желанието на Леонардо да спре за кратко с татуировките.

Още светски новини прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе сигурно ако я видите на живо ще гледате като пребозали,ама тука много сте отворени,че какво й е на Риана,вие коя предпочитате,някоя родна чалгарка ли ? Риана е толкова успяла,красива и богата,че представа си нямате,взели да коментират,разни привърженици на силикона и изкубаните вежди!!
20
3
 
10
 
! Отговори
Легендата преди 9 години
Лео си прави кефа с тази ***, а тя се взема насериозно. Нещо като родните чалгарки.
19
2
 
3
 
! Отговори
rufew преди 9 години
Абе дебел е, тамън ще изпълни докрай всякакви теснотийки и няма да има недоволни. В този случай важи максимата- колкото повече мърдаш, толкова повече ти влиза барбадоске.
18
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко дебели имало в този фоорум -веднага наскачаха против Риана - а тя че е красавица ,то нямам думи ,отвсякъде е готина ,ди Каприо -не разбирам от мъже като другите от форума . Може някоя мацка да се изкаже за него .
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам дали разбирачите тук са виждали жив чернокожпрез живота си - поради повечето *** в кожата им (пригодена за големи жеги)дори току що да излязат от банята те пак си имат специфична миризма (да не кажем воня). На краката имат дебели косми, които ако не се подкастрятвсеки 2-3 дена изглеждат като четина.Косата им се вие около главата, така че Риана отделя поне 1 час дневно затази прическа (да изправи косата)‌при коафьор.
16
1
 
13
 
! Отговори
Леонардо ди Каприо преди 9 години
За Риана: Дебелогъза е!
15
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еми Риана си е яка мацка нормално е да си падне по нея,ама каквато е мъжемелачка,едва ли ще я задържи много,щом от сега му намира кусури,дебел бил хаха няма да го огрее
14
0
 
10
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 9 години
На едно място пише, че бил най-добрия и любовник в леглото, сега пък дебел бил.И това:"Риана от своя страна пък се съгласила с желанието на Леонардо да спре за кратко с татуировките."нещо не можах да го комилирам... Сиреч, Риана иска той да си прави татуировки нон-стоп, ама му дала кратка почивка, от нея да мине? Шемети...
13
2
 
4
 
! Отговори
МАНГАЛИЗАТОРА преди 9 години
Евала мойту момче! Както съм те учил залагай винаги на черно муахахаха;))))
12
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Знаем ги ние стандартите на Рири, затова предишния я беше объркал с боксова круша!Може да е дебел, но е изключително талантлив актьор!Той може да отслабне, ама акъла на Рири нема как да дойде!
11
2
 
11
 
! Отговори
keles преди 9 години
тия двамата ще се вкарат у пътя един друг
10
6
 
14
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Абе Леонардо,дотам ли стигна-да ползваш услугите на малцинствата!Ела тогава в Пловдив,на "Скобелева майка"-"ша тъ праят да умиргаш!"
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дебел емногозначително
8
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ех Лео, Лео...да си ги минал всичките от "Виктория сикрет" и накрая да се надъниш в Риана...Ама излагаме се...
7
1
 
42
 
! Отговори
zeus преди 9 години
Лео опъна къде що има манекенка и всички са доволни. Само Оскар не искат да му дават, а си го заслужава.
6
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Печка на която и пишат добри песни и я продуцират яко. Не че няма талант има глас, но има и много други които меят не по зле от нея. Справка: Ютуб
5
5
 
44
 
! Отговори
Гневен българин преди 9 години
Леонардо за Риана-"Черна е".
4
11
 
4
 
! Отговори
МЕЧТАЙ СИ преди 9 години
До АнонименНО ИМА ГЛАС, ЗА КОЙТО БИХА ЗАВИДИЛИ ВСИЧКИ" СПЕЦИАЛИСТКИ" В БГ!
3
3
 
6
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Тук вече нямам думи...
2
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Ри има изключително високи стандарти, когато става въпрос за това с кого спи"Явно тези които спят с Риана имат пък изключително ниски стандарти. По-скоро високите стандарти на Риана се изразяват в ниските такива на отсрещния човек. Риана ми е една от днешните псевдозвезди, които печелят клатейки си задните части. Ди Каприо е актьор!!! И то доста добър!