Защо жените обичат Колин Фарел

5 причини защо актьорът е толкова популярен
20 яну 2015 08:24, Мария Дуковска
10
Защо жените обичат Колин Фарел
Снимка: сп. Vanity Fair, Италия

Колин Фарел е супер горещ в рекламата на новия мъжки аромат на Dolce & Gabbana - Intenso. Причина за това е фактът, че самият той изглежда истински неустоим, по един напрегнат начин.

Вероятно той е избран за лице на парфюма, именно защото въплъщава перфектно смисъла на името му.
Дизайнерите на италианската модна марката Доменико Долче и Стефано Габана казаха в изявлението си следното:

"Когато създадохме този аромат, ние веднага се сетихме за Колин. Той е идеалното олицетворение на мъжката сила и чувственост."

38-годишният актьор върви по стъпките на своя колега Матю Макконъхи, който беше лице на друг аромат на Dolce & Gabanna - The One, заедно с Скарлет Йохансон. Oсвен това Фарел наследи ролята на Матю във втория сезон на хитовия сериал на HBO "Истински детектив".

Колин е баща на две деца - синове на 11 и на 5 години. Той е бивш наркоман и алкохолик, но от години е трезвеник.

Ето и 5 причини, защо порасналото диво момче, наистина е толкова ... Intenso:

1. Той притежава един от най-директните и напрегнати погледи в Холивуд.

Неговият дълбок поглед е силен и вълнуващ, но някак раним. Тъмнокафявите му очи наистина предизвикват интереса на жените по цял свят.

2. Той се бори да защитава идеалите си

Да си чаровен и красив не е достатъчно, и Колин знае това. Той защитава различни каузи в родната си Ирландия, като последно се застъпи за узаконяването на гей браковете в страната, разкривайки, че брат му Еймън всъщност е хомосексуалист. Освен това редовно агитира сънародниците си да гласуват по време на избори.

3. Той е горд собственик на домашно порно

Въпреки, че използва домашното си порно като PR трик, факт е, че Колин имаше секс касета, доста преди другите знаменитости да си направят такива. Във въпросното видео той прави секс с екс приятелката си Никол Нараин.

Останалите причини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: актьорКолин Фарел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Обикновено красавци като него са лигльовци, разглезени от жените и изобщо от съдбата. Следя му кариерата и мисля, че не е от тях. На младини не му пукаше от нищо, говореше каквото си иска, напиваше се и пр., но винаги е бил сериозен в работата си, тренирал е упорито, вкл. и за формата си. Успех!
19
0
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 7 години
Наистина много го обичаме - на мен ми е любимият актьор, страшно харесвам филмите му, дори и оплютите Александър и Маями Вайс, особено последния - един изключително премерен и реалистичен екшън, а пък той какъв хубавец, без думи съм, ммммммм......
18
1
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 8 години
Много е странно, че някои го намират за антипатичен? А пък аз, ако хвана златната рибка имам само едно желание, но ме е срам да го кажа какво е, но е свързано с него!!!!!!
17
0
 
3
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
ЧРД на страхотния актьор /и мъж/!!!! Много успех и любов на него и на многобройните му фенове!!!!! А за тези, които не го харесват - една добра емоция по-малко и една лоша в повече!!!!!!!
16
0
 
1
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 8 години
Чела съм много интервюта с него и съм се убедила, че има бърз ум, остър и колоритен език и дар слово, така че спокойно може да се кандидатира за президент, още повече че не е аполитичен според статията. много жени ще гласуват за такъв красавец, освен това в САЩ бил много популярен...
15
0
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 8 години
Колин е мнооооого секси! направо ме вади от равновесие!
14
0
 
0
 
! Отговори
лили преди 8 години
Аз пък не знам защо го обичам - във всеки случай не е само заради играта му и дяволския му сексапил, но така или иначе той е вечната ми любов, и то от толкова години.....
13
0
 
6
 
! Отговори
една жена преди 8 години
Обичаме го, защото е много добър актьор, защото така сладко си повдига веждите, защото вече малко тъжните му очи са все така красиви, защото фигурата му е толкова секси, и още, и още....
12
0
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 8 години
Някъде четох - за Колин Фарел - от осанна до разпни го! Е, осанна!! Невероятна, ЗАВЛАДЯВАЩА и толкова естествена игра, и при това е дяволски красив!
11
0
 
1
 
! Отговори
ЛИЗА преди 8 години
този мъж е толкова красив, че ме боли сърцето като го гледам, но мисля, че жените го обичат не заради това, а понеже е остроумен, забавен, освен това е страхотен актьор! желая му цялото щастие на света, защото успехът го има!
10
0
 
3
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
не, има и по- голям сексапил - тогава, когато е с дълга коса, брадясал, със скъсани дънки, скъсани ботуши, мръсен, е тогава е супер сексапилен!
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
е, няма такъв сексапил! затова го обичат жените! и няма друг с такъв леко налудничав поглед....
8
0
 
2
 
! Отговори
лили преди 8 години
струва ми се, че каквото и да се пише за него, е недостатъчно, той е роден актьор! като че ли не репетира никога, всичките му роли са толкова реални, а защо го обичат жените - дори и като Александър с нелепата коса пак имаше вид на супер модел, от който струеше секс от всички посоки, може би затова не беше съвсем подходящ.....
7
0
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 8 години
глупости! той е страхотен актьор и много красив мъж, а вие сте комплексари!
6
0
 
7
 
! Отговори
ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА преди 9 години
Сещам се за един гея, който веднъж ми сподели, че се пр***ил, докато го гледал. И, че много му действал.
5
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само че не се покрива с моите представи за желан мъж.
4
14
 
3
 
! Отговори
Легендата преди 9 години
Голям провал като актьор. Дано като порноактьор да е бил по-добре.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото си показа мишока във видео със една негърка!
2
15
 
5
 
! Отговори
cc преди 9 години
Леле,колко екстри-Бивш алкохолик,бивш наркоман.с 2 деца,бил бившо лошо момче.Е,мерси!И накрая-с бивша голяма тояга.Е,голяма публийкация-излагация.Това Марииче.и Михаела(тя май отДИР-а беше)сА за в ПЪРВИклас
1
4
 
10
 
! Отговори
Урага преди 9 години
Щото е с голема тояга, ако сте му гледали заигравката с една кака.