Миранда Кер: Не правя секс, докато не опозная мъжа

Супермоделът говори за любовния си живот
Обновена: 14 яну 2015 08:37 | 14 яну 2015 08:31, Мария Дуковска
44
Миранда Кер: Не правя секс, докато не опозная мъжа
Снимка: Harper’s Bazaar, САЩ

Миранда Кер е сред най-популярните красавици в света на модата. Неслучайно след раздялата ѝ с Орландо Блум таблоидите ѝ приписват не една и две афери с известни богати мъже.

Австралийската красавица обаче не се притеснява да говори открито за своя любовен живот и за най-важните мъже в живота си, давайки откровено интервю за американското издание на Harper’s Bazaar.

И преди да прочетете какво точно разкрива Миранда, няма как да пропуснем да отбележим, че на корицата на списанието тя позира гола от кръста нагоре! Разбира се, красавицата доста умело прикрива своите прелести пред обектива на Тери Ричардсън и въпреки това снимките заслужават вашето внимание.

Но за тях по-късно. Ето и кои са акцентите от интервюто за Harper’s Bazaar, САЩ, където Миранда говори без притеснение:

За Орландо: „Той живее на 30 секунди от нас. По този начин синът ни Флин има най-доброто от двата свята. Орландо винаги ще бъде моето семейство. Разбираме се толкова добре. Излизаме много. Ние сме екип и наистина работим върху това, защото Флин е нашият приоритет. И двамата сме честни един с друг за всичко“.

За Флин: „Той е най-сладкото момче, наистина - толкова нежен и толкова любящ – появи се една сълза в очите ми, защото съм толкова горда с него. Той е много добър и забавен“.

За таблоидите: „Някои от нещата, които се пишат там, не отговарят ни най-малко на истината. Но ако се притеснявате за това, което другите хора мислят за вас, се завъртате в низходяща спирала“.

За срещите: „Понякога излизам на срещи, но в този момент моят приоритет е синът ми и не търся връзка. Просто нямам желание“.

За връзките: „Дълго време имах връзка, която се развиваше по грешния начин. Аз непрекъснато правех и правех неща, давах ли, давах за моя партньор. Но успешната връзка не се базира на това човек да се опитва да бъде всичко за някой друг“.

За секса на първа среща: „Моята философия е, че докато опознаеш мъжа, е по-добре да не се стига до секс. Най-добре да излезеш на няколко срещи и да видиш дали си привлечена, или не“.

А сега влезте в  галерията на Tialoto.bg и разгледайте снимките на Миранда Кер за Harper’s Bazaar, САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: фотосесиямиранда кер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БългаркаОстава да пускаш и в г.. и цена няма да имаш.
24
1
 
2
 
! Отговори
ПОЛИТИЧЕСКИ НЕКОРЕКТ преди 9 години
Абе "бугарка", намери си някой чужденец, на когото да оправиш генофонда и б.сметка най-накрая. Желаещ да "загроби себе си", за твоя сметка.Любител на "пепеляшка", и подобно утопии. Само, че си носи обувчицата за да може да те разпознае.
23
0
 
0
 
! Отговори
Dublin преди 9 години
zeni mnogo-MAIKI malko.A nali znaes koia e istinskata maika-tazi, koiato go e rodila-ili tazi,koiato go e otgledala...??Kazanoto na 100 procenta se otnasia za srednostatisticeskata anglo-saxonska kifla /tam ziveja/
22
0
 
0
 
! Отговори
Dublin преди 9 години
20za da ima niakoi mnogo, dosta triabva da sa s malko...kapitalizum go naricat...:))Ne vinagi vseki moze da se realizira podobavasto...konkurenciata e zestoka...Ta si predstavi, ce edin den sinut ti izpadne v bezteglovnost..a posle zenata MU GO..., ili vuobste niama da ima zena/ po tvoite biseri/...A da popitam kakvo e ucastieto na zenata v semeinoto OOD.Ce da ti kaza oste, ce za PRAVA ste po MAX-imuma, no za elementarni maicinski zadulzenia-pulna abdikacia...
21
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 9 години
Приятно ми е - Крум!
20
0
 
3
 
! Отговори
Стършел преди 9 години
....чрез секса най-добре се опознават!
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази има толкова незапомняща се физиономия, че под снимката задължително трябв ада й пише името.
18
6
 
4
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До Анонимен 16-А пък от друга страна, една жена не става ли за секс, за какво ни е? При това когато ни омръзне от нея, трябва да се пробва, някоя друга и т.н. Само с една жена цял живот, да я обичам и прочия дивотии, да я подкрепям, да я издържам и търпя състоянията и измамите-не си струва. Прекалено много искате за това, което предлагате. А уж вече сме били равноправни! За това по ку*ви, и "прелъстяване и изоставане", за друго не сте ни притрябва ли.
17
0
 
8
 
! Отговори
Леле преди 9 години
Миранда Кер: Не правя секс, докато не опозная мъжа - а го опознавам, чрез много секс...
16
1
 
4
 
! Отговори
????? преди 9 години
ЗАЩО ЖЕНИТЕ , САМО ЗА СЕКС СИ МИСЛЯТ ?????
15
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Dublinе как срещу какво?ама вие как не разбирате,че не става на въпрос за някакви си круизи и т.н,става дума за това,че една жена с вас трябва да се чувства сигурна за днес и бъдеще,да не се страхува,че утре няма да има дом ,един силен мъж на който да се опреш е това търсим,как да се опрем на някой дето няма 5 лева в джоба???та той себе си неможе да гледа,та ние как да сме спокойни??мъжа си е мъж-силен,стълб,опора,приятел..това е,една жена ако има такъв мъж то и тя ще дава всичко от себе си
14
2
 
3
 
! Отговори
Dublin преди 9 години
16... a kakvo polucavame nasresta...??Vse niakoi triabva da se grizi za vas...DOBRE..., no srestu KAKVO??
13
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
комплексарите тук как се възмущават,че трябва да имат финансови възможности...ами то по това си личи какви мъже сте,един мъж на място винаги ще намери начин да изкарва пари ако ще и в чужбина да отиде за да работи и печели нормално..ама то наш *** българина..не му се ще,ами ще си стоите сами
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
баси грозния *** с който ви промиват! това е гримирано да се харесва на маймуни живеещи в други ширини...
11
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
малии как се възмущава българина,че видите ли трябвало да му опознае банковата сметка,ами нормално е господа,един мъж,ако няма възможност да се грижи за една жена-то за какво сте ни??има държави в които ,ако бъдещ съпруг няма вътрешна баня например,не му дават булката,като искате някоя до себе си-имате ли възможности да се грижите за нея ???
10
1
 
13
 
! Отговори
ПОЛИТИЧЕСКИ НЕКОРЕКТ преди 9 години
Всъщност иска да каже-"не правя секс, докато не опозная портфейла и възможностите, на мъжа".
9
0
 
20
 
! Отговори
швръц преди 9 години
Както беше един виц дето Вуте казал на Пена "Добър ден", а тя му отвърнала "Леле, Вуте, колко си сладкодумен, от две думи ти кандисах".
8
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лелелелееееее!В статията една красива жена е споделила съвсем нормални неща свързани с живота й, а коментарите са просто потресаващи!
7
20
 
8
 
! Отговори
арсгиъулкеъуйрвйнйрв преди 9 години
*** ли е, не ми я хвали. Може да стават по-опитни с годините в леглото, ама пък след раждане вагините им стават точно 2-3 пъти по-широки при възбуда. Казвам го от личен опит, като човек 3 пъти женил се. И трите ми жени ми родиха по едно дете, като преди това не бяха раждали :))) Едно е усещането при секс преди раждане и съвсем друго след като вече е родила.
6
1
 
6
 
! Отговори
do 5 преди 9 години
Ето ти Марко малко сено и се прибирай вече в кошарата, че утре голямо оране те чака.