Джоли се срещна с папа Франциск

Актрисата заведе и децата си във Ватикана
9 яну 2015 15:07, Мария Дуковска
13
Джоли се срещна с папа Франциск
Снимка: БТА

Анджелина Джоли се срещна лично с папа Франциск, докато бе домакин на специална прожекция на своя нов филм „Unbroken“. 

„Да бъда поканена с моя филм във Ватикана е голяма чест и невероятна почит на историята, която разказвам в "Unbroken“, сподели самата актриса. „Историята на Луи е един чудесен пример за сила и прошка“, допълва още съпругата на Брад Пит в изявление, разпространено от Universal Pictures.

Вторият режисьорски дебют на звездата разказва историята на олимпийския атлет и военен герой Луи Замперини от САЩ, който участва в Олимпиадата през 1936 година в Берлин. През 1941 година постъпва във Военновъздушните сили на САЩ, а година по-късно самолетът му се разбива над Тихия океан. Луи оцелява, прекарвайки 47 дни на сал. Той е прибран от японски войници, но по-късно е изпратен за 2 години и половина в лагер за военнопленници. Освободен е едва през 1945 година, след края на войната.

Холивудската звезда бе завела със себе си и дъщерите си Захара и Шайло, които присъстваха на посещението във Ватикана. Според приближен до звездното семейство Брад Пит също трябвало да пътува до Рим, но в последния момент се наложило плановете му да се променят.

Анджелина Джоли неведнъж е показвала загрижеността си към проблемите на хората. Тя е специален пратеник към ООН и през годините е посещавала много държави и някои от най-горещите точки по света. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Излиза, че е излъгала за варицелата преди няколко седмици. На тази възраст възстановяването е бавно, както външно, така и вътрешно. Позьорка, дано поне наистина е отказала дрогата.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако не е ким кадрашян..джоли ше е..ако не джиизисъ или божинката..бекъм ше е...все натрапници
8
0
 
1
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
не мога да ти кажа как ми хрумна, тука си слушам 6 без 10 е, и ми идват разни наблюдения, сигурно щото трябва да излизам вече, та ме избива на лаконизъм (както се пее в кючека колко е часа бе? време е за танци)
7
1
 
0
 
! Отговори
софи мъинова преди 9 години
може ли и аз?
6
4
 
4
 
! Отговори
ужас преди 9 години
силиконения киборг като сатана при сатана
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз я четох тази статия, че не вярвали в Бог.Това само показва какви лицемери са във всяко едно отношение.Дали може да ставаме и да лягаме без новини за това семейство!
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно, скоро четох статия за известни атеисти в шоубизнеса, а Анджелина Джоли и Брад Пит оглавяваха класацията
3
4
 
6
 
! Отговори
Ах преди 9 години
Тая ще престане ли да се превъзнася?! Да прави,каквото ще,но защо е тази показност? Омръзна ми да гледам квадратната и мутра да се вири навсякъде! Плюс това,не е ли чула нещичко поне за някакви си там хора,дето ги избиха преди 2 дни? Можеше да си отложи гнусната среща с гнусните педофили!!!
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СТИГА С ТОЯ ДЖОЛИ БЕ!
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахаха папето отказа на смешника дето ни е президент да го приеме, а на Джолито не отказва... ими ли нужда да коментираме повече :)