Какво се крие зад красотата на ангелите на Victoria`s Secret

Много фитнес, грим и още нещо
2 дек 2014 11:50, Мария Дуковска
17
Какво се крие зад красотата на ангелите на Victoria`s Secret
Дауцен Крос; Снимка: Instagram

Едни от най-известните модели в света са и ангели на Victoria's Secret. Всяка година модният бранд организира популярното си модно шоу, по време на което красавици дефилират по подиума и изумяват с пищните си костюми, цветно бельо и перфектно изваяни тела.

Тазгодишното шоу ще се проведе днес в Лондон. Имена като Алесандра Амброзио, Адриана Лима, Дауцен Крос, Кандис Суонепол, Бехати Принсло и Карли Клос ще се появят в целия си блясък. Не си мислете обаче, че моделите имат хубави тела само защото са късметлийки и са се родили така.

Седмици преди шоуто на Victoria's Secret ангелите започват своята усилена подготовка. Те тренират във фитнес залата с часове и се стараят да се хранят по възможно най-здравословния начин. В нашата галерия може да разгледате моменти от тренировките на някои от най-емблематичните имена в света на модата.

Точно както миналата година, Тейлър Суифт отново ще покаже певческите си умения по време на шоуто. Освен нея ще се изявят още Ед Шийрън и Ариана Гранде.

„Ветераните“ ангели Алесандра Амброзио и Адриана Лима пък ще носят известните сутиени със скъпоценности на Victoria's Secret, всеки от които струва два милиона долара.

Днес е голям ден за много супермодели, но преди да му се насладят, те са прекарали много часове в усилия, за да изглеждат по този невероятен начин.

В галерията на Tialoto.bg може да разгледате как извайват телата си ангелите на Victoria's Secret.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Микс" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
1
 
! Отговори
Феликс преди 9 години
до 16Да ти го тура, учителко по литература!:)
16
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ФеликсМистър Калорий, марш в ъгъла с буквара!
15
1
 
1
 
! Отговори
Феликс преди 9 години
до 7,Ще си позволя един малък съвет, щото тази грешка много хора я правят.Не бива да се намаляват калорийте заедно със започването на спорт. Първо започваш да спортуваш редовно и чак след няколко месеца, като влезеш във форма започваш лека по лека да ограничаваш калорийте.Иначе е страшно трудно психологически.Успех!
14
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
преди 30г.в България на всеки 1000 момичета на възраст около 18-25г.се падаше по едно максимум 2-ве пълни девойки.Останалите 998 девойки бяха с тела на момичетата от Виктория Секрет.Това което показват сега по снимки за изваяно тяло в България се срещаше масово.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бих ги опитал всичките... Може й накуп! Ще издържаааааа!!!
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
откак настана тая криза одим без ***
11
0
 
1
 
! Отговори
do 7 преди 9 години
1. "Седмици наред" не е нищо, ако искаш да отслабваш или да имаш мускули. Пробвай поне с една година или ако искаш ефект за седмици, то тогава се наблъскай със стимуланти!2. Явно не си тренирал правилно.
10
1
 
4
 
! Отговори
пича преди 9 години
ИвНе мисля че си напълно права за 15% от хората - мисля че на доста повече хора им влияе спорта по моите скромни наблюдения от вече близо 20 години спортуване - много рядко съм виждал някой при който да няма видими резултати след усилени тренировки и диета, за 20 години съм тренирал с маса народ, такива да има двата/трима..Целта на тренировките е засилване на метаболизма, оттам засилване на имунитета, на последно място е външния вид,и повярвай ми дори да не и личи ползите за тялото са огромни..
9
4
 
2
 
! Отговори
Ив преди 9 години
Това за повлияването от спорта го гледах в документален филм за митовете за спорта. Мисля че се казваше The truth about exercise на BBC Horizon. Който е любопитен може да го изгледа.
8
5
 
1
 
! Отговори
Ив преди 9 години
Така че ако спрем да твърдим "хубава храна, много спорт, и ще имаш божествено тяло", защото ако това не се случи човек почва да види себе си, да мрази и да се ядосва на тялото си, когато понякога гените наистина си казват думата. Едва 15% от спортуващите имат значителни подобрения от спорт и се повлияват оптимално от него. Години наред спортувах (и продължавам) и визуално нямам мускули, човек ще реши че лентяйствам. Туй то. Каквото ми е дала природата, дала. Пука ми за мнението на другите.
7
6
 
4
 
! Отговори
Ив преди 9 години
Нищо против мадамите с хубави тела. Но науката го доказа вече, всеки с гените си, и всъщност може да изглежда странно но има хора, които не се повлияват от спорт. Физиката им не се променя освен ако не решат да прекарат живота си във фитнеса. Лично съм пробвала да спортувам 1-2 часа на ден, с малък прием на калории, седмици наред,... първо че такъв начин на живот е ужасен, второ че ефект при мен почти нямаше, все едно нищо не правех, беше съсипващо..
6
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хм... Рагу и зъби се разхождат по *** с ангелски крила на гърба. Голям престиж! Няма що...
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крие се желание да изглеждат добре. Не хейт и мързел, както у повечето запуснати и неподдържани български дебелани. Това ви го казва жена.
4
0
 
12
 
! Отговори
конярът преди 9 години
До АнонименБГ поговорката е - хубавия кон и под скъсан чул си личи.
3
1
 
15
 
! Отговори
Невен преди 9 години
Дори бих допълнил, ако една жена има красиво тяло, белъо не и трябва.
2
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
когато една жена има красиво тяло не и е нужно скъпо бельо
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Маркетинг и Шоу!