Кармен Електра отново хваща микрофона

Ексспасителката ще пробва да възроди музикалната си кариера
Обновена: 22 окт 2012 08:47 | 22 окт 2012 08:42,
13
Кармен Електра отново хваща микрофона
Снимка: Glamoholic

Кармен Електра е позната най-вече като едрогърдата спасителка, която пъчеше тяло редом до Памела в „Спасители на плажа". В началото на 90-те години обаче, тя се пробва и в музикалния бранш, като изкара парчето „Everybody Get On Up".

С глас не успя да спечели толкова фенове, колкото с тяло, затова и музикалната ѝ кариера бързо пропадна. 20 години по-късно Електра, чието истинско име е Тара Лей Патрик, отново е решила да покаже на света, че има желание да пее.

И ето, че Кармен вече е записала своето парче, което ще излезе на 13 ноември и се казва „I Like It Loud". Това е чудесен повод да напомни за себе си от корицата на октомврийския брой на сп. Glamocholic.

„Харесвам го силно, наистина го харесвам така", казва дамата, която миналия месец развали 4-годишния си годеж с рокера Роб Патерсън. За новата си песен, която се надява да стане хит Електра казва още: „Парчето е танцувално. Харесва ми много и се радвам, че имах възможност да го запиша в едно малко студио".

През 1993 година Кармен издава дебютния си албум , който носи нейното име. И макар да е продуциран от легендата Принс, той не успява да се превърне в нещо специално. По това време певецът има и известни проблеми с продуцентската си къща, което слага край на кариерата на силиконовата сексбомба в бранша.

Тогава Кармен се съсредоточава върху това, в което е най-добра – да показва изкусителното си тяло. Тя танцува известно време, заедно с момичетата от Pussycat Dolls, след което се снима в пародийната комедия „Страшен филм" и участва в различни шоута тип бурлеска.

В броя на Glamoholic ексспасителката хваща окото в кадри стил пин-ъп, които ни връщат към 50-те години на миналия век. Тя позира в къса рокля в леопардов принт, а косата ѝ е вързана на опашка, която се спуска през едното ѝ рамо. Личи си, че още е горещо парче и едва ли дълго ще стои сама.

В личен план животът ѝ се развива бурно. През ноември 1998 г. дамата се омъжи за баскетболиста Денис Родман, като бракът им изтрая едва до април 1999 г. Четири години по-късно отново застана пред олтара с друго лошо момче – китариста Дейв Наваро. С него семейният ѝ живот продължи близо 3 години. През април 2008 г. и Роб се осмели да я помоли да се омъжи за него, ала така и не се стигна до сватба.

В момента слуховете я свързват с музикалния продуцент Саймън Коуел. Но Кармен вече не желае да коментира личния си живот и запазва мълчание по въпроса. Единственото, което тя сподели, е , че се наслаждава на живота си в момента такъв, какъвто е.

Вижте повече от Кармен в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
2
 
! Отговори
Mengele преди 11 години
Наслаждавай се като за последно, Кармен!!! Че мено-паузата наближава! :)
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че, тя кога го е пускала?
7
0
 
9
 
! Отговори
играч в странство преди 11 години
Предпочитам Наоми Кембъл да ми върти кавали.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А в порното ще се върне ли или вече одъртя.
5
0
 
10
 
! Отговори
BG преди 11 години
Дано не го хваща като нашите *** чалгарки с дръжката към устата!
4
0
 
9
 
! Отговори
Бай Пич преди 11 години
Пичка та дрънка!
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според мен никога не го е пускала "микрофона"
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз като прочетох заглавието си помислих за другия "микрофон", ама тя него май изобщо не го пускала, нищо че сменя мъжете постоянно.
1
0
 
10
 
! Отговори
t-rock преди 11 години
Яка е, кефи:)