Според зодията: Как саботирате любовния си живот

Може би вашият знак е виновен за провалите ви в любовта?
21 сеп 2024 16:55, Теодора Драгоева
2
Според зодията: Как саботирате любовния си живот
Снимка: iStock

Чувствате ли се голям карък в любовта? Струва ли ви се, че човекът, по когото си падате, никога не отвръща на чувствата ви или пък моментът все е неподходящ за връзка или пък нещо винаги се обърква във връзките ви? Ако е така, може би подсъзнателно самосаботирате любовния си живот. Придържате се към определени вярвания или имате модели на поведение, които ви пречат да попаднете на любовта от мечтите си.

Разберете как вашата зодия може да е отговорна за провалите ви в любовта и вижте какво можете да направите, за да промените лошия си късмет:

Овен: Вие сте твърде независими

Обичате да правите нещата сами, Овен, и мразите да сте обвързани. Но това, че сте във връзка, не ви прави по-малко независими и свободни по дух – можете да имате някого до себе си, който да се наслаждава на всичките ви диви и смели приключения с вас! Вие подсъзнателно саботирате връзките си, защото не искате да играете по правилата на другите. Помислете, че можете да намерите човек, който мисли точно като вас, и можете да създадете свои собствени правила заедно!

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от За да се разбираме
Как да изглеждате скъпо облечени тази есен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Някои нямат любовен живот
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 2 часа
Любовта е за богатите. Не всеки има пари за любов. Съботиране ли му викат вече? Аз съботиране викам на съботните партита. :))