Новолуние през юли - как ще се отрази на всяка зодия?

Пикът на новолунието e на 5 юли
3
Новолуние през юли - как ще се отрази на всяка зодия?
Снимка: iStock

Новолунието за този месец ще се състои на 5 юли, напълно затъмнявайки нощното небе, когато навлезе в този етап от лунната фаза.

Появата на новолунието е пълната противоположност на пълнолунието, което често изглежда ярко и сияещо, когато се гледа от Земята в своя пик. Пълнолунието за този месец пък ще изгрее на 21 юли 2024 г.

Въпреки слабия вид на новолунието, когато гледате към небето, неговата астрологична енергия несъмнено ще присъства и ще бъде значима за всички зодиакални знаци. То ще се проведе в Рак, четвъртата зодия на колелото.

Този воден знак е в съответствие с домашния живот, емоционалната сигурност, нашите предци и семейства. Астролозите прогнозират, че това ще зареди живота ни с енергия, позволявайки ни да разсъждаваме върху миналото и да разберем по-добре произхода си, за да можем да градим към нашите най-велики планове и начинания.

Новолунието през юли също така се обединява с Венера в Рак, което може да донесе удоволствие, красота и хармония в живота ни.

Прочетете, за да научите повече за новолунието през юли и какво означава то за вашия зодиакален знак:

Овен - прегърнете чувствителността си!

Пригответе се за новолуние, което предлага нов хоризонт около домашните и семейните въпроси. Някои от вас може би сега решават да се преместят или вместо това да направят важна промяна в жизнената си ситуация. Това може да е план за обновяване, реконструкция или предекориране или дори идването и заминаването на съквартирант.

Тъй като семейството ви също е в центъра на вниманието, това е добър момент да се свържете с роднините си.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: новолуние през юли
Още от За да се разбираме
Позитивни утвърждения за всеки ден
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
ЗОДИЯ КРЕТЕН преди 3 дни
Дано да се запозная с жена с мръсно бельо и *** чорапи.