Загиналият мъж в катастрофата с НСО бил професионален шофьор

Той нямал нито едно нарушение
17 май 2024 14:20, Нели Христова
268
Загиналият мъж в катастрофата с НСО бил професионален шофьор
Снимка: БГНЕС

Загиналият 60-годишен мъж в катастрофата край Аксаково с кола на НСО, в която пътувал Кирил Петков в четвъртък, е бил професионален шофьор. Това написа негов братовчед в емоционална публикация във фейсбук.

От публикацията става ясно и, че мъжът се е казвал Ицо.

Още по темата
"Ицо беше професионален шофьор, винаги внимателен, отзивчив и услужлив. До последно работеше в "Чистота" и извозваше големите контейнери за боклук от другата страна на Аспаруховия мост, Галата, Звездица и други. Нямаше нито едно нарушение", пише Илиян Илиев.

По думите на мъжа, автомобилът на НСО, в който е пътувал Кирил Петков се е движил много над допустимата скорост.

Той написа:

"Братовчед ми е излязъл е от знака "СТОП". Докъдето му стига видимостта е било чисто, но те са се движили с над 160 км/ч. Влачили са колата 15 метра".

Техен близък коментира:

"Когато чух новината и мястото, първото нещо за което си помислих е с каква скорост трябва да е бил джипа, за да не може да спре преди удара ...."

Припомняме, че вчера, около 17:30 часа, край Варна стана тежка катастрофа с автомобил на НСО, в който е пътувал Кирил Петков. Возилото се вряза в лек автомобил, в който са били мъж и жена. На място загина шофьорът, а съпругата му бе транспортирана по спешност в болница. В момента жената е с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 108 Табелата е за влизане в територията на населеното място, тъй че дори така да беше, колите все още не са били в такава зона. Това обаче е отклоняване от основното - дори и да приемем, че колата на НСО се е движила с превишена скорост (най-вероятно се е) инцидента е предизвикан от отнемането на предимството.
112
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако кортежа на Петков карал с висока скорост другия няма как да го види, не може да се говори за отнемане на предимство.
111
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 105 - Тва, ако има знак СТОП.... А ако няма?! --> Я виж мястото на тия координати - @43.2469882,27.8289961
110
0
 
7
 
! Отговори
ПрофесиналенШофьор преди 1 месец
107 И на вен ми се е случвало Да ме избутват от пътя трибуквената групировка на прехода.
109
0
 
15
 
! Отговори
Kuncho преди 1 месец
Вереме е, да се задължат автомобилите на НСО да се движат спазвайки правилата за движение, в случайте когато няма назначен специален режим на движение или непосредствена пряка заплаха за транспортираното лице.Назначаването на специален режим (независимо как се нарича) трябва да става на база индивидуално определение от оторизирано лице в НСО. Не може всеки качил се на такъв автомобил, бързайки да си нахрани прасето и кокошките, да препуска прикрит зад специалния режим на движение.
108
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До този дето защитава Киро с кой ум ти защитаваш шарлатаните и защо да не са ти роднини утре да те срещне теб този джип и Киро и така да те удари да те питам после какво ще казваш и ще можеш ли изобщо нещо да казваш Шарлатани лицемери алчни нагли крадливи
107
2
 
3
 
! Отговори
Агент Мълдър преди 1 месец
Истината е някъде там
106
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен, има табела за населено място "Аксаково", което изначава максимално разрешена скорост 50 км/ч, ТОВА Е !
105
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди години срещнах такава, кола на НСО не знам кой караха но караха, в лявата лента, до тях караше пак тяхна кола видях сирената, в последния момент и влязах в канавката иначе щях да бъда поместен, не очаквах две коли срещу мен
104
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До mery Само че в случая който описваш само единия участник в ПТПто е бил в нарушение. Тук са и двамата, при това този с отнетото предимство по закон носи по-голямата вина.
103
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До mery, нарушителя е на този който не спира на знак СТОП! Убеден съм че си тpoл така или иначе, и никакъв съученик на дъщеря ти не са убивали
102
3
 
1
 
! Отговори
Очаквам да кажат преди 1 месец
Че поминалия е бил надрусан последовател на стрелеца на Фицо.Убото щели да проверяват дали мутрите им са се движили с висока скорост.То на всички ни е ясно по дифолт че са.
101
2
 
3
 
! Отговори
до 76 преди 1 месец
3-4 секунди не са малко време, ако сте в изправност и с реакции! Дори единия да бе в час, схватката щеше да бъде избегната!
100
0
 
17
 
! Отговори
Мао колата преди 1 месец
Със сигурност трябва да има видеорегистратор
99
4
 
10
 
! Отговори
Ko преди 1 месец
Киро катастрофата. Ем локална ем национална.
98
2
 
13
 
! Отговори
aa1820 преди 1 месец
Убийци са тези от НСО .....
97
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе тези автомобили на НСО камерите по пътя не го ли ловят? Специалният режим на движение май е разрешен само при спешна ситуация, а не постояно при всяко пътуване
96
2
 
16
 
! Отговори
Йордан преди 1 месец
ПОЛИТИЦИ - УБИЙЦИ.
95
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 80, ти си НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ! Удара не е в Аксаково, а на главен път, на отбивката за Аксаково! Ограничението е 90! Нямаш откъде да знаеш дали Петков е карал някой да бърза, или шофьора сам е решил да се прави на Хамилтън! Дори предполагам че и това за срещата от 17:30 си го измсили, обикновено такива срещи започват на кръгъл час, и то по-късен, за да могат да присъстват тези които преди това са били на работа
94
3
 
19
 
! Отговори
mery преди 1 месец
Нарушителят е ясен! Колата на НСО се е движила с превишена скорост, макар и на път с предимство. Преди няколко години осъдиха шофьора на автобуса, който в Стара Загора на Околовръстното помете 4 и уби съученика на моята дъщеря. Съдът реши, че автобусът макар и на път с предимство се е движил с превишена скорост.Сега да видим с кой аршин ще мерят съдиите.