Най-ценните качества, които да търсите у един мъж

Вижте как се отнася с другите хора в живота си
16 авг 2023 22:18, Михаела Лазарова
165
Най-ценните качества, които да търсите у един мъж
Снимка: Istock

Знае се, че любовта е сляпа и щом срещнете човека, който ви кара да се чувствате на седмото небе, може би трезвото мислене ви спира и всичко, което правите е ръководено от сърцето. Но не бива да забравяте, че любовта има своите етапи – след първоначалното влюбване следва период на откриване, криза, привързване, ангажираност и др. Ето защо, преди да преминете към предприемането на по-сериозна стъпка, помислете добре дали мъжът, когото харесвате наистина притежава нужните качества.

В следващите редове ще ви споделим и кои са най-ценните сред тях:

Стабилност

Вероятно в гимназията или дори през първите години в университета, сте си падали по “лоши момчета“. Колкото повече време минава обаче, толкова повече осъзнаваме, че стабилността у един мъж е може би едно от най-важните качества, които търсим. Това не означава, че мъжът до вас трябва да е непременно скучен – напротив – по-скоро отговорен и сериозен. Такъв мъж има стабилна, постоянна и сериозна работа; той има железен график и винаги спазва уговорките си.

Любовни съвети за дами, навършили 40, които търсят партньор

Увереност

Увереният мъж е сигурен в себе си и във вашите взаимоотношения. Такъв мъж ще оцени подкрепата ви, но няма да се нуждае от потвърждение от ваша страна. Той ще се радва на вашия успех, ще ви подкрепя в решенията ви, а пък вие ще усещате, че именно той е рамото, на което можете да се опрете в трудни моменти. Такъв човек ще има чувство за баланс и ще взема решенията със замах, без да се колебае.

8 комплимента, които са важни за мъжете

Независимост

Всички сме чували за мъже, които имат нужда от жена в живота си, която да играе ролята на техен двигател. Но всъщност, ако един мъж е независим и знае какво иска, той ще намери в себе си достатъчно сили, за да бъде сам своя собствена движеща сила. Не забравяйте, че независимостта и умението да се грижиш за себе си няма нищо общо с възрастта.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
6
 
2
 
! Отговори
една жена преди 1 година
До Анонимен 148 Не се отчайвайте! Ще намерите тази, която няма да Ви къса нервите :)
121
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Та, премахват производството на тестостерон у мъжете, и жените отиват в шеста глуха, ако не е нагонът, изобщо нямаме нужда от вас, само да ни късате нервите.
120
3
 
6
 
! Отговори
една жена преди 1 година
До 123 И аз така предполагам, макар че и моят личен опит е, като Вашият :) Да се срещнат двама души е просто късмет.
119
0
 
3
 
! Отговори
123 преди 1 година
До една жена, съгласен съм с твърдението, просто разказвам какво ми се случва, в моя случай е това, предполагам някъде се получават нещата :)
118
2
 
4
 
! Отговори
една жена преди 1 година
До 123 Не е добре да се правят обобщения, защото сте се запознали с няколко жени, а използвате обозначението 35 +, което включва много жени, за които нямате никаква представа :)
117
2
 
7
 
! Отговори
123 преди 1 година
До До 135 (123)Никой в нищо не обвинявам, просто обобщавам това което ми се случва, отделно съм в тая възраст съм / 44 /, отделно не ми се занимава с малки момиченца, прекалено инфантилни са.
116
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 142 Да не би пък ти да си много важен и да не обръщаш внимание на девойките, които няма как да не те забележат, ако си наистина такъв, какъвто се описваш?
115
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз съм доста качествен мъж, и като визия, и като умения, но никой не ме търси.
114
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Качественият мъж е търсен и много желан дори и да не е богат. Ама как да обясниш това на някои озлобени мъжлета?
113
4
 
5
 
! Отговори
До 135 (123) преди 1 година
Тези под 35 г. след като преспиш с тях нямат ли очаквания спрямо теб? Излиза, че обвиняваш жените заради това, че не приемат да са като салфетки за еднократна употреба?
112
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Забелязал съм, че напоследък жените си падат по плешиви и хомосексуалисти, не знам на какво се дължи тази тенденция, също така татуираните са вървежни.
111
4
 
9
 
! Отговори
Петър преди 1 година
Българките вече не ме интересуват. Материалистки и нищо повече. Остри претенции, гарнирано с никакво покритие. Да се оправят както могат, да си четат безсмислените статии и да продължават да се чудят защо нищо не им се получава с мъжете.
110
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубав ден!
109
3
 
3
 
! Отговори
една жена преди 1 година
До Анонимен 130 Очевидно е така :) По принцип, в този сайт преписват статии от женски списания, което е нелогично, защото от коментарите се вижда, че четящите са почти изцяло мъже. По темата, не може да се дават съвети, тъй като всеки трябва да търси своята половинка. И, тъй като всички сме различни, търсим различни неща :)
108
6
 
7
 
! Отговори
123 преди 1 година
Преди 4 години се разделихме с бившата, да кажем по нейна вина :)Децата останаха да живеят с мен, първо големия, след него и малкия щото майка им без кинти не може да ги гледа, но това е извън темата.Та наложи ми се да ходя по срещи пак след 15 години и не е ок положението при жените 35+ - или разведени или стари моми с претенции до небето, а като си легнеш с тях те преследват до дупка, забравят колко са самодостатъчни..Нямам шкембе и съм достатъчно успял иначе.
107
3
 
8
 
! Отговори
Важното преди 1 година
Важни за всички жени са само тези неща ПАРИ и имоти за унаследяване. За останало секс внимание жената си върти любовници, а основният мъж го експлоатира докато не умреее.
106
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има само едно ценно качество, което жената трябва да търси в мъжа - да я обича. Ако и тя го обича, могат да продължат заедно.
105
7
 
7
 
! Отговори
Тодор преди 1 година
Първо мацките повече трябва да заприличат обратно на жени, а не на надуваеми кукли. И едва след това да започнат да търсят каквото и да било у един мъж. В противен случай ги очакват подобни събития като тези от Стара Загора.
104
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За заместителна бройка трябва да имате поне 2,1 деца. С такива специални изисквания ще изчезнете от земята.
103
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Име. "Нехранимайките" са един тролинген драскащ в несвяст под различни никове.