Най-ценните качества, които да търсите у един мъж

Вижте как се отнася с другите хора в живота си
16 авг 2023 22:18, Михаела Лазарова
165
Най-ценните качества, които да търсите у един мъж
Снимка: Istock

Знае се, че любовта е сляпа и щом срещнете човека, който ви кара да се чувствате на седмото небе, може би трезвото мислене ви спира и всичко, което правите е ръководено от сърцето. Но не бива да забравяте, че любовта има своите етапи – след първоначалното влюбване следва период на откриване, криза, привързване, ангажираност и др. Ето защо, преди да преминете към предприемането на по-сериозна стъпка, помислете добре дали мъжът, когото харесвате наистина притежава нужните качества.

В следващите редове ще ви споделим и кои са най-ценните сред тях:

Стабилност

Вероятно в гимназията или дори през първите години в университета, сте си падали по “лоши момчета“. Колкото повече време минава обаче, толкова повече осъзнаваме, че стабилността у един мъж е може би едно от най-важните качества, които търсим. Това не означава, че мъжът до вас трябва да е непременно скучен – напротив – по-скоро отговорен и сериозен. Такъв мъж има стабилна, постоянна и сериозна работа; той има железен график и винаги спазва уговорките си.

Любовни съвети за дами, навършили 40, които търсят партньор

Увереност

Увереният мъж е сигурен в себе си и във вашите взаимоотношения. Такъв мъж ще оцени подкрепата ви, но няма да се нуждае от потвърждение от ваша страна. Той ще се радва на вашия успех, ще ви подкрепя в решенията ви, а пък вие ще усещате, че именно той е рамото, на което можете да се опрете в трудни моменти. Такъв човек ще има чувство за баланс и ще взема решенията със замах, без да се колебае.

8 комплимента, които са важни за мъжете

Независимост

Всички сме чували за мъже, които имат нужда от жена в живота си, която да играе ролята на техен двигател. Но всъщност, ако един мъж е независим и знае какво иска, той ще намери в себе си достатъчно сили, за да бъде сам своя собствена движеща сила. Не забравяйте, че независимостта и умението да се грижиш за себе си няма нищо общо с възрастта.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пайде да се го кажем честно, мъж, който работи за под 7 хиляди лева чисто наистина ли смята, че е мъж?
81
10
 
7
 
! Отговори
Дени преди 1 година
Ами съжалявам, че ще ви го кажа, но нищо ценно не виждам в мъжът без пари.
80
7
 
10
 
! Отговори
Христина преди 1 година
Ох, мъжете в България са една голяма пародия. Освен това са страхливи.
79
1
 
1
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Дъ нема могу мозък у глъвътъ ,ду муй голем и дъ има пари..Ко не той баща му.
78
3
 
4
 
! Отговори
Владимира преди 1 година
Гледам бг мъжлетата много са се развълнували.
77
0
 
0
 
! Отговори
Алексей преди 1 година
Видяхте ле сега какво стана?
76
6
 
3
 
! Отговори
Сиси преди 1 година
Мъжете са непотребни опосуми.
75
3
 
2
 
! Отговори
Божидара преди 1 година
Ама аз къде съм написала, че е на 80? На 91 е. Няма как да изглежда на 80
74
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 89 - Малко жени разсъждават така, както ти си мислиш. Не "в тая България", а на Запад женичките очакват мъжът да осигурява всичко.
73
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И не само това, ами като се разбра в съда какво е правила, бившата му жена изгуби и родителските права...Умря това време, когато един човек може да изкарва необходимите пари за цялото семейство. По време на следвоенния бум в Европа и Америка е можело с една заплата да се осигури всичко и другият да не работи. Така е било и в Гърция през 80 те, при огромните кражби на Евро фондове. Но сега няма такива филми.
72
2
 
0
 
! Отговори
Божидара преди 1 година
Ами нали пие ботокс, нормално и да няма вид на 80 годишен.
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Божидара до 82 - Да не бъркаш? Преди десетина години бях на концерт в който участваше и той. Нямаше вид на 80-годишен. Подскачаше на сцената докато пееше, макар и не така пъргаво както сме го виждали преди 30 години. Оттогава не ми се е случвало да го видя на живо.
70
2
 
0
 
! Отговори
До 89 преди 1 година
Мъжът е нямал кредитна карта? Че какъв мъж е тогава?
69
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вземете в тая България си избийте от главите, че мъжът трябва изцяло да изкарва парите, да осигури апартамент, кола, прехраната, екскурзии, развлечения. А жената ако въобще работи, парите са си нея. Това са безвъзвратно заминали влакове. На Запад на тези с големите заплати ни удържат огромни данъци. Семейството е отговорност, в това число и финансова, и на двамата! Имах работник, който нямаше пари да купи сокче на дъщеря си, а жена му се развличаше по екскурзии с общия бюджет. Човекът се разведе
68
0
 
4
 
! Отговори
До 71 - Поколебах се преди 1 година
и не ти писах нито (+), нито (-). Защо го лишаваш от удоволствието да гледа мачове? Досега съм чула от един единствен млад мъж, че не гледа спортни предавания, защото не го интересуват. Ако си срещнала такъв, все едно, че си уцелила шестица от тотото. Относно външния вид, да не изпитваш физическо влечение, значи да се омъжиш по сметка. Поне аз така разбирам нещата. Попитай някой мъж колко комфортно би се чувствал, ако трябва редовно да има физическа интимност с жена, чиято външност не харесва.
67
0
 
6
 
! Отговори
Православна преди 1 година
Татуси, диагоналка, БМВ - това са трите качества, които търся в един мъж.
66
5
 
2
 
! Отговори
Петя преди 1 година
Още на първа среща мога да го преценя дали има ценни качества и дали си струва да продължа да се виждам с него. Питам го колко изкарва на месец и какво работи.
65
5
 
2
 
! Отговори
Михаела преди 1 година
Няма нищо ценно в мъжете без пари.
64
5
 
0
 
! Отговори
Божидара до 82 преди 1 година
Васко кеца е роден на 17 декември 1932 година. Не знам какво дете е бил на 30 години. Беше съученик на брат ми.
63
5
 
5
 
! Отговори
Камелия преди 1 година
Повечето мъже в България са мамини момченца и търчат при мама при най-малкият проблем. Имам един колега на работа всеки ден звъни на майка си да я пита как е. Такъв женчо е, че не е за вярване.