Кои са трите най-флиртуващи зодии?

Вижте дали вашата зодия е сред тях
5
Кои са трите най-флиртуващи зодии?
Снимка: Istock

Флиртът е талант, който не всеки владее. Някои зодии обаче се открояват с особени качества във флиртуването, които им помагат да бъдат по-успешни в любовта и срещите. Тези зодии имат способността да скъсяват дистанцията мигновено, да топят ледовете и да намират път към всеки с индивидуалния си подход и усет към човека отсреща.

3 зодии, които предпочитат да са необвързани

Въздушните и огнените знаци са сред първенците по майсторство във флирта. Те са по-склонни да бъдат шумни, комуникативни, привлекателни и флиртуващи в сравнение с останалите. Огнените и въздушните знаци са и по-влюбчиви. Любовният огън в тях се пали лесно и вероятността да ви кажат, че са влюбени във вас много бързо след началото на връзката ви е голяма.

В много случаи обаче при тези зодии любовта угасва също толкова бързо, колкото се е разпалила. Въздухът и огънят правят зодиите, повлияни от тези елементи непостоянни и бързо променящи се. Ако се появи следващ човек, който да грабне вниманието им, те се впускат със същата страст към новото предизвикателство.

Кои са трите най-флиртуващи зодии?

Близнаци

Управляващата планета на Близнаците е Меркурий. Той е известен с контрола си върху комуникацията. Не е изненада, че Близнаците са комуникативни, общителни, бъбриви. С тях никога не е скучно. Винаги знаят как да привлекат вниманието, да завладеят компанията и да направят общуването приключение. Те са мислители. Бързият им и динамичен ум насочва погледите към тях и бързо ги прави център на вниманието.

Зодии, между които връзката би била трудна

Близнаците се сприятеляват бързо, а флиртът е част от цялостното им общуване. Невинаги флиртуват с любовни намерения. Флиртът е част и от приятелското им общуване. Прилагат го дори в професионалните си отношения. То е част от натюрела им.

Ако имате достатъчно остър ум, мислите нестандартно, готови сте да се впускате в приключения и не правите отношенията твърде сложни, вие сте личност, която несъмнено би привлякла вниманието на Близнаците.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никога не е било флирт. Приятни сънища.
3
1
 
2
 
! Отговори
Скорпион преди 1 година
Ах как така сте ме пропуснали....Аз съм описание, детайлите ме изграждат....хихихи...
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Потресаващи простотии.
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вярно е, имах гаджетаи от трите зодии. Забавни са, готини, но трябва да внимаваш да не ти се качат на главата.