Седмичен любовен хороскоп за 17 – 23 октомври

Заради Плутон е възможно да стигнем до манипулации
17 окт 2022 11:16, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 17 – 23 октомври
Снимка: Istock

Очаква ни динамична любовна седмица с главни действащи планети Венера и Плутон. Ще търсим отговори, ще искаме да ни доказват любов. Заради Плутон е възможно да стигнем до манипулации, контрол и необмислени действия. Повече за всяка зодия може да видите в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица Венера няма да бъде в добра позиция към Плутон. Имайки желание да направите всичко необходимо, за да постигнете целите в любовен план, може да прибегнете до някои манипулации. Бъдете внимателни, Овни. Поведението ви може да отдалечи от вас половинката ви или някого, към когото имате любовен интерес. Венера влиза във вашия 8-и дом на интимността и споделените ресурси. Любовта е „скъпа“, но жертвите трябва да си заслужават.

Телец

Родените под знака на зодията ще настояват твърде много, за да получат това, което искат на този етап от любовта. Помнете, че привличането е като изкуство и оставете Венера да ви води. Без нея, може да поискате да поставите ултиматуми на някого, на когото държите. Но този ви подход няма да подобри ситуацията помежду ви. За щастие, след като планетата на любовта навлезе във вашия партньорски сектор, ще имате предимство относно любовта и отношенията. За необвързаните предстои интересна седмица.

Близнаци

Може да нямате доверие на някого, с когото излизате. Венера ще бъде във вашия романтичен сектор в не особено добра позиция спрямо Плутон, повишавайки интуицията ви. Може би инстинктивно ви подсказва, че този човек е съмнителен – ако е така, може да искате да го опознаете повече, преди да бъдете наранени. Този романтичен интерес може да се опитва да ви използва за пари или секс, или дори да крие съмнително минало.

Венера навлиза във вашия работен сектор в неделя, правейки ви по-добре подготвени да докажете любовта си. Обсесивните тенденции дори биха могли да привлекат нова любовна връзка. Ако вече си имате половинка, не забравяйте за романтиката и добрата комуникация. Ще се отразят положително на връзката ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари