За кои мъже никога няма да бъдете приоритет?

Мъже, които имат нужда от „поправка“
15 окт 2022 13:30, Михаела Лазарова
27
За кои мъже никога няма да бъдете приоритет?
Снимка: Istock

В любовта биваме привлечени от различни типове мъже. Понякога се влюбваме в някои от тях и тогава изскачат нашите очаквания към партньора и връзката ни с него. Вярваме, че ако ние сме склонни да правим жертви в любовта, да поставяме понякога другия като приоритет, ако показваме старание и усилие, ще бъдем оценени както заслужаваме и към нас ще се върне същото хубаво нещо, което даваме.

На теория звучи прекрасно, но в реалния живот понякога ще срещаме мъже, за които никога няма да бъдем приоритет. Изневеряващият, стиснатият, лошото момче, са част от тях. Вижте още 4 типа, с които да не си губите времето и емоциите.

1. Мъже, на които им липсва цел и/или страст в живота

На повечето хора ни се налага всеки ден да ходим на работа. Някои хора имат хобита или успоредно с работата учат, надграждат някои свои умения. Други пък не харесват работата си особено, нямат страст към света и възможностите, които може да им предложи, нямат визия за бъдещето си.

Проблемът с безцелните хора е, че те често не желаят да поемат отговорност за себе си, чакат някой друг да им осигури комфорт. Понякога такива личности имат разрушително за себе си поведение.

Липсата на страст и цел в живота може да се прояви като мързел, употреба на наркотици, алкохол, прибягване до хазарт. Нежелание за поемане на отговорност във връзката, към партньора. Такъв тип мъже винаги дават по-малко отколкото партньорката им. Този тип мъже няма да ви направят приоритет.

2. Мъже, които имат нужда от „поправка“

Те много приличат на онези от предните редове. Истината е, че такива партньори няма да се променят в името на любовта. Те приемат половинката си за даденост, затова не очаквайте да сте приоритет за тях. Подобни любовни взаимоотношения само ще ви изтощят, защото в тях липсва партньор, който да е емоционално зрял.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 9 - Прав(а) си. Човек трябва да отстоява интересите си и винаги да си задава въпроса какво ще му коства този или онзи жест спрямо някого. Не случайно психолозите правят разлика между здравословния и патологичния егоизъм. Ако винаги поставяш себе си на второ място, рискуваш да облагодетелстваш безскрупулни използвачи, които пет пари не дават за теб и дори мислено ти се подиграват, докато правиш саможертви в името на техния интерес.
15
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе за никого никога не съм била приоритет. Налага се да бъда такъв единствено за себе си. То ако чакаш на някого да му пука...
14
6
 
6
 
! Отговори
Веско Григоров от Ле преди 2 години
От град Левски съм . За мен и моите съселяни всички девойки и жени са приоритет . Готови сме за всички девойки и жени .
13
7
 
10
 
! Отговори
батка преди 2 години
Мъжете не са това което бяха.
12
4
 
7
 
! Отговори
Айде бе преди 2 години
Остава да очаквам да съм приоритет за някого.
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"...няма да се променят в името на любовтта..." нали идеята е да си намериш партньор дето ти пасва, а не да го променяш. То ако непрекъснато ще се опитваш да го променяш си е ужасно токсична връзка. Имах една мадама дето все се оплакваше от мене за всичко и я разкарах на третия месец. Добра беше в леглото, иначе щях да я разкарам още на 2-рата седмица.
10
12
 
4
 
! Отговори
Мальчик-гей преди 2 години
Никога не съм разбирал стремежа на мъжете да си вкарат таралеж в гащите с жена. Ама разни хора - разни виждания. Аз предпочитам мъже - и в емоционално и в сексуално отношение. С тях връзката е нормална и спокойна, без извращения.
9
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И четирите описани типа мъже са резултат от взаимоотношенията на съвременния мъж и жена. Скъпи жени докога ще обвинявате мъжете затова, че сте меркантилни и обсебени от вещи материалистки. Смачквате мъжете и после обвинявате, че не стават за нищо. Колко ли свестни момчета изгубиха живец и желание за живот заради подли, двулично обсебени от демони манипулативни ковретини!!! Продължавайте да сочите с пръст, обвинявате и си лягайте с вибратора скъпи жени- той поне няма да ви избяга или изневери.
8
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-голяма тъпотия трудно може да намери за четене. Естествено е написана от жена, изключително "успяла" в живота и връзката си. От моите връзки научих едно - първо съм аз. и всички са така, най-вече жените. Тия ала бала другия на първо място си ги избиите от главите - няма такова нещо. Важи и за 2-та (вече и повече) пола. Иначе ще сте поредните употребени човеченца.
7
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъжете, които се имат за много хитри, да не забравят, че и на Дявола някой е сложил рогата.
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо? Онези, които чакат някой друг да им осигури комфорт, си имат много стабилна и ясно определена цел - да намерят някоя, която да ги носи на гърба си.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо? Онези, които чакат някой друг да им осигури комфорт, си имат много стабилна и ясно определена цел - да намерят някоя, която да ги носи на гърба си.
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не стига, че умираме по-рано, дискриминирани сме на работното време, ами и се праааат на недостъпни и много горни
3
2
 
18
 
! Отговори
Феминистки Оправайте преди 2 години
се - вие си няма и най-малка идея, какво усилие е да го вдигнеш, особено с отровите, които ни тровят глобалистите, че и още искате усилие и все сте не за доволени!
2
5
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Стига с про.стоитите! Приоритети? Откак свят светува, мъжете търсят хубавици, а жените - богаташи. И като видят, че това няма как винаги да стане, се примиряват с каквото има. Не вкарвайте в заблуда младите!
1
3
 
13
 
! Отговори
История преди 2 години
Каква любов е имала между моите баба и дядо едно време, ехеее! Баба беше по-голяма от дядо с 6 години. Тя родена 1904 г., той 1910 г. Баба била много красива жена, дядо я харесал, но баба не го искала. Една вечер дядо отишъл й я откраднал от нейното село. Дядо бил на 18, а баба на 24. И така са се оженили и заживели, докато смъртта не ги раздели. Родиха 5 деца. Вече само двама останаха живи. Дядо почина през 1979 г., а баба през 1994