10 знака, че той не заслужава любовта ви

Неговите страхове и несигурност разрушават връзката ви
28 апр 2022 22:45, Михаела Лазарова
32
10 знака, че той не заслужава любовта ви
Снимка: Istock

Болезнено и разочароващо е да откриеш, че мъжът, когото обичаш, не може да ти даде любов, внимание и грижа. Когато сме влюбени и заслепени от емоции, често се задоволяваме с по-малко, отколкото заслужаваме. С времето обаче започваме да се чувстваме зле, защото не получаваме любовта, която заслужаваме.

Въпреки това намираме оправдание за това, продължаваме да чакаме да се надяваме. Започваме да се питаме дали сме достатъчно добри, започваме да се съмняваме в своята привлекателност и качества като партньор.

Кои са знаците, че мъжът, в когото сме влюбени или обичаме, не заслужава емоциите ни?

1. Не инвестира време и усилия във вашата връзка. Той бавно започва да се отдръпва от вас, спира да проявява интерес към вас като личност. Избягва да прекарва времето си в компанията ви.

2. Мил е с вас, когато сте насаме и иска да прекарате времето си заедно, но при неговите условия. Всъщност, вие сте само за да запълните времето му, когато той си няма по-приятна компания.

3. В началото на взаимоотношенията сте игнорирали червените флагове, мислейки си, че ще успеете да го промените.

4. Вие сте просто опция за него, а не приоритет. Не избирайте някого, който не е избрал вас. Ако той ви каже, че не е готов за връзка, това е ясен знак, че той не заслужава любовта ви.

5. Усещате, че взаимоотношенията ви са едностранни. Вероятно вие сте даващата половинка във връзката? Тогава сте в грешните взаимоотношения.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
една жена преди 2 години
До А защо? 6 В пета точка пише: "Вероятно вие сте даващата половинка във връзката?", т.е. допуска се и това да е мъжът :)
12
0
 
1
 
! Отговори
В. преди 2 години
Значи стигаш до взаимната обич. Аз не сравнявам, хората не сравняват, но пак не е достатъчно.
11
1
 
1
 
! Отговори
до 19 пак преди 2 години
Според тълковен речник фиктивен значи неистински, фалшив.Но фиктивен брак се използва за някакъв обикновено документален интерес.По подходящо е да кажа дисфункционален. Истинските бракове у нас си отидоха с комунизма, след това жената взе да наблюдава и да сравнява мъжа , за да не се прецака - къде да си вложи времето парите и чувствата."Който сравнява не обича"- Зигмунд Фройд
10
0
 
0
 
! Отговори
В. преди 2 години
Пак не позна.
9
0
 
0
 
! Отговори
до 19 преди 2 години
1. беден фиктивен - не се развеждат заради общи помещения, кредити трудности с отглеждането на децата. Погрозняване във връзка с трудния трудов живот и невъзможност за втори брак. Ядене, телевизия, общи приказки и много рядко полов акт с помощта на алкохол. Не ходете там на гости и дори на кафе с такива хора.2. Богат фиктивен; 99% от браковете са им такива , всеки има кола , всеки има пари и личен живот. Бързо си писват един на друг защото са егоисти и консуматори, предвидими и посредствени.
8
2
 
2
 
! Отговори
Ахаа преди 2 години
Първият знак е , ако те е излъгал ,че прави по 10 хиляди евро на месец и скъпото му Ауди е в "сервиза ",,,,,, Значи , ако до няколко седмици след връзката "той " "Баламурника" не те ли вози във скъпа лимузина и да ти даде дебитна карта с с минимум 3 бона на месец , значи наистина не заслужава Любовта Ти !!! Аз съм беден човек за това и всичките ми приятелки са от порното .... вечер си правя сам шепърд ,,и съм доволен !!!
7
0
 
5
 
! Отговори
ИВАН преди 2 години
БИВШАТА МИ ИМА НЯКАКЪВ С КОЙТО Е 5 ГОДИНИ И НЕ ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО, САМО ХОДИ ПРИ НЕЯ 2 ПЪТИ СЕДМИЧНО ! ТОВА СА МОДЕРНИТЕ ВРЪЗКИ !
6
0
 
0
 
! Отговори
разбирачев преди 2 години
Някакво определение за фиктивен брак?
5
3
 
6
 
! Отговори
А защо? преди 2 години
Защо веднъж не напишете статия, че мъжете са в тази позиция, която описвате? Все жените са неоценени и т.н. ...
4
0
 
2
 
! Отговори
В. преди 2 години
Не държа в тайна нищо.
3
1
 
9
 
! Отговори
знак 1 преди 2 години
щом не носи олио , брашно и агнешко , за ква любов говорим ?!
2
1
 
1
 
! Отговори
дреме преди 2 години
ми на 6маизера тая си е пратила руснаците да ни ликвидират и русна4ките да слухтят
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
от мене да знаете, в затвора никой не иска да влезе, но ВСИЧКИ си тръгват ДОВОЛНИ