5 знака, че той е крал на драмата

Винаги обръща всеки разговор от своята гледна точка
4
5 знака, че той е крал на драмата
Снимка: Istock

Някои хора търсят драмата в живота си. Не могат да живеят без нея. Тя им дава енергия и ги зарежда. Повечето хора се опитват всячески да избягат от конфликтите, защото те могат да са наистина изтощителни емоционално и психически. Но кралете и кралиците на драмата виреят именно в бушуващите конфликти. Те процъфтяват в тях сякаш са им нужни, за да се зареждат и да черпят нови сили.

Въпреки че „кралица на драмата“ е понятие, прозвище, залегнало в попкултурата предимно в женски род, то може да се отнася също толкова равностойно и за мъжете. Сред представителите на силния пол се срещат немалко „крале на драмата“. И ако имате връзка с такъв драматичен тип, то тя вероятно е истинско предизвикателство за нервите и психиката ви.

Кралете на драмата я търсят навсякъде, дори когато я няма. Ако в момента няма драма в живота им, те ще я създадат, защото имат нужда от нея. Всеки крал на драмата ще превръща и най-инертната и скучна ситуация в грандиозен проблем или скандал. Той ще намери начин да превърне всичко в криза, в която да преобърне света ви.

Кои са признаците, че имате връзка с крал на драмата?

1. За всичко намира начин да спори и да води борби.

Кралете на драмата намират поводи за конфликт в абсолютно всяка ситуация. Те получават истинско удовлетворение, когато спорят и когато намират конфликтни ситуации. Очаквайте от тях да се сблъскат с вас при всеки удобен случай. Правят от мухата слон. Търсят големи проблеми в най-малките неща в ежедневието.

2. Преувеличава всичко.

Ако имате връзка с крал на драмата, вероятно знаете колко добре умее да преувеличава всичко и да го прави по-драматично, отколкото всъщност е. Кралете на драмата правят всичко да изглежда по-лошо, отколкото е всъщност. Драматизират и карат всичко да изглежда апокалиптично, сякаш няма изход. А обикновено хвърлят вината за това върху вас, никога върху себе си.

3. Той задължително е център на внимание.

Кралете и кралиците на драмата се нуждаят от светлините на прожекторите. Те трябва да са насочени постоянно към тях. Ако в даден момент не са, те ще направят всичко възможно да ги огреят отново. Кралят на драмата е шумен, противоречив в изказванията и действията си. Ще ви обърка, ще ви накара да го гледате с обожание, но и да се объркате в собствените си мисли. Той ще търси вниманието ви, но няма да ви дава своето. Няма да ви позволи да кажете и дума срещу личността му. Няма да ви позволи да изразите неодобрението си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато е мъжка п.утка си личи без знаци, камо ли пет.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моше уважавам те аба айде да не се обиждаме без да драматизираме че да не се превърнем и във актьори ААА много може да се каже нали но нема смисъл
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абре тоя тарикат баран да го бехте направили бре толкова мацки покранего са ама то любовта си е драма нема кой да се лъжем спа и животу стана драма ААА