Защо мъжете губят интерес?

Проблеми в работата или семейството, финансови затруднения...
25 фев 2022 00:30, Михаела Лазарова
16
Защо мъжете губят интерес?
Снимка: Istock

Свързването с партньор на интимно ниво, в което цари любов, разбирателство, щастие и хармония е мечта за всеки. Кой не би искал да изживее истинска любов, да бъде обичан и приеман, да има щастието да открие сродната душа.

Ако се срещате с някого, вероятно таите надежди нещо истинско да се получи между двама ви. Но внезапно мъжът губи интерес към вас. Може да ви изглежда необяснимо. Не сте усетили сигнали, които да издават, че няма чувства към вас, дори напротив. Но въпреки това по някаква причина той се е отдръпнал. Питате се дали причината е във вас. Отговорът може да е и „да“, и „не“.

Има някои причини, поради които мъжете понякога губят интерес към жените, с които се срещат или с които имат връзка. Ето 3 от тях.

1. Той не смята, че може да ви угоди.

Много често мъжете губят интерес, дори да харесват жена, защото тя се оплаква твърде много. Приемат я за капризна. Мислят, че не могат да угодят на всичките ѝ желания и прищевки. Ако се оплаквате конкретно от него, това още повече кара мъжете да се отдръпнат. Много жени правят грешка, като смятат, че назовавайки всички негативни черти на мъжа ще го накарат да се „поправи“. Резултатът е тъкмо обратният. Мъжът се отдръпва с ясното съзнание, че нито иска да се промени, нито това е нужно. Усилията за него не си струват. Мъжете предпочитат просто да се оттеглят.

2. Той не се чувства в безопасност във ваше присъствие.

Мъжете се отдръпват, когато усещат напрежение да бъдат себе си в компанията на жената, с която имат връзка. Ако се чувстват потиснати, ако усещат упрек за поведението си, неодобрение, мъжете губят интерес и предпочитат да се отдръпнат. Осъдително поведение от страна на жените, подмятания, иронични изречения от женска страна карат повечето мъже да изберат свободата си, вместо да продължат да се чувстват притиснати.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
0
 
! Отговори
В. преди 2 години
В нищо не навлиза. Просто не я обичаш. Може да е светица. Това е. Живота ти минава. Най-добре го знаят кварталните пиянки. Истината е в децата. Мъжете сме гадове дето все търсят нещо. Да мрем.
9
2
 
2
 
! Отговори
Joko преди 2 години
Жените много често навлизат в личното просранство на мъжете си. Това съсъпва и най-голямата любов. като се прибавят и разните му постоянни прищявки отвсякакъв характер , картината става ясна. Идва ти да си вземеш шапката и беж ....
8
2
 
5
 
! Отговори
Женен преди 2 години
Рутината и скандалите убиват любовта. Болезнено и безвъзвратно.
7
2
 
5
 
! Отговори
Алабала преди 2 години
Защото жените им спират "да пускат"!
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Късметлий са тези, които са намерили споделената любов
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А може би да запазим отношения знае ли се ааа колкото повече се дарпаме желанието е по огромно ааа
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смешници едни и същи нещата дали ние не направихме така че да се одрапнат ААА важно е оставането да се запитаме защту принудихме некои хора да се дават одгиворат е такава така се налага когато се одрапнем се обичаме повече и по малка вероятност да казваме и чуваме глупости особено по тел
3
7
 
12
 
! Отговори
Н преди 2 години
Българката си е глупава по закон, но се опитва с хитрост, провокации и подмолни удари да се противопостави на водещата сила в природата - Мъжът. Е, това няма как да и го набиеш в главата. Гледам това предаване -Посредният печели, ами там предимно мъже са първи, както навсякъде.
2
5
 
21
 
! Отговори
бай ганю преди 2 години
Идва моментът когато на мъжете ни писва от ежедневните изкуственни драми и сапунки които жените постоянно генрират и се опитват да ни замесят.
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един мъж е свободен, когато е свободен.