Всички го правят, но не признават!

Нещата, които жените правят в началото на връзката, но не казват
14 май 2015 23:00, Мария Дуковска
15
Всички го правят, но не признават!
Снимка: Outnow.ch

В началото на връзката двойката невинаги се държи напълно естествено. За да привлечем вниманието на другия играем роли, правим се на недостъпни или пък на много отракани. Всеки има своя особен подход към половинката си.

Но в началото има и други неща, които момичетата правят, но никога няма да си признаят. Дори вероятно ви се иска половинката ви никога да не разбере какво сте му кроили в зората на връзката ви!

Случайно оставяте нещо у тях

Опа... Съвсем неволно сте оставили бельото си, четката си за зъби, самобръсначка за всеки случай... Какви по-големи знаци от тези, че маркирате територията си?! Така ако се случи той да доведе друга в ергенската си бърлога, винаги ще има нещо ваше, което да подскаже на натрапницата, че трябва да се омита!

Очертавате детайлите от съвместното ви бъдеще

Той е толкова страхотен, а вие сте на седмото небе! Как да не споменете за бъдещето ви заедно?! Не правете това в началото. Мъжете мразят да чуват бъдещи семейни планове, докато още се наслаждават на бурния секс в началото на връзката. Поне първо запознайте родителите си!

Бързате да изтриете номера на гаджето си за спешни случаи

Имате ли си гадже за секс? Много е удобно! Когато сте в сух период и просто имате нужда от секс, звъните на бармана с готиното дупе, който винаги е готов да се отзове на повика за помощ. Но сега е време да изровите телефона му и да го изтриете възможно най-бързо, преди любимият ви да го е спипал.

Останалите неудобни истини може да научите в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: връзкафлиртженисекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
6
 
! Отговори
мда преди 9 години
В "началото на нашата връзка" веднъж набрах телефона и и получих посрещане от гласова поща с нейното име и моята фамилия :) съобщението беше изтрито за под 1 минута след това... Тогава бях леко притеснен, но сега доста години по късно се смеем заедно на този случай. Още повече, че поради така стеклите се обстоятелства имаше пречки тя да приеме моята фамилия след като се оженихме. Всеки си има хитрости в началото, но какво от това ако след време можеш да се обърнеш със смях назад към тях.
4
0
 
10
 
! Отговори
11111 преди 9 години
Минко ,че то вече трябва да си свикнал...ако не си другия път си вземи вазелин,ако няма може и грес,моторно масло,ако няма може и с олио...
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе Минко, защо не коментираш и под други статии?! Акъл ли не ти стига, или тук просто правиш изкуствен трафик?! Хе хееее. Нямаш покритие на самочувствието си - така да знаеш.
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боже мили, добре че се ожених на време, че простотията се разпространява с такава скорост, че накрая щях да стана монах, отколтко да се занимавам с разни *ври.
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ех Минко, няма да има вечеря май.Днипро-Наполи 1:01:0 Селезньов (58)