10 жестоки неща, които мъжете причиняват

А дамите им прощават от любов
3 фев 2015 23:00, Мария Дуковска
29
10 жестоки неща, които мъжете причиняват
Снимка: Outnow.ch

Обичате го, мразите го, но не можете да го игнорирате. Да, говорим за вашия любим. Вероятно той е най-любвеобилният човек в живота ви, но на моменти може да ви изтезава по жесток начин.

Ето и 10 неща, с които мъжете тормозят половинките си:

Имат огромно его

Той може и да се лута два часа в търсене на правилната посока, но няма да приеме наставления от вас, защото винаги е прав и е по-добър във всичко. Поне сам си вярва.

Имат избирателна памет

Няма как да забрави колко мача има на това Световно, но някак си пропусна годишнината ви.

Оглеждат чуждите гърди

Вие сте прекарали един час пред огледалото, за да се приведете в перфектен изкусителен вид, а по време на вечерята погледът му блуждае в деколтето на сервитьорката и в това на "кифлата" на съседната маса. Не го е срам!

Имат невероятно чувство за собственост

Той винаги ви се сърди, когато го разпитвате къде и кога е бил, но ако излезете с приятелки, ви звъни на всеки 15 минути.

Още по темата прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: мъжевръзкаженисекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Хахахаха преди 9 години
Че в тази статия само плюсове видях :) а жената може да се тормози от каквото си поиска, стига да го иска нали? ;)
19
0
 
1
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Затова едно заключение-майната им на "кучките", и си гледайте, собствения интерес.
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вместо да се нападаме едни други, смятам за редно да се отдели внимание на това, колко плоска и посредствена е тази "статия" в действителност. Страшно много мразя поставянето на нещата под общ знаменател, ОСОБЕНО когато се говори за полове, националности, защо не и раси. Истината е, че никой не се интересува да ви помогне или заинтересува с подобна... "журналистика", а да ни накара да генерираме трафик (т.е. и повече $) за сайта, чрез провокации и глупави статии.
17
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още една сексистка статия, която казва "мъжете са жестоки ***, чиято единствена цел в живота е да ви съсипят". Щото пък жените сте светици.
16
4
 
8
 
! Отговори
Женска преди 9 години
16.Не дава пари на жена си, която вуни по цял ден и гледа турски сериали и не чисти и готви понеже цял ден била гледала детето, което още не може да ходи и стои само в кошарката.
15
0
 
19
 
! Отговори
други преди 9 години
11.Трябва да пътуваме.Той се приготвя набързо.Излиза, пали мотора на колата, форсира, излиза пуши, нервничи, започва да натиска клаксона, а са минали само 10 мин.На нормалната жена й трябват поне 30.12.Сядаме да вечеряме. Започва пръв с най-вкусното.Постоянно му трябва нещо-я солницата, я незнам си какво.Съответно жената трябва да го обслужва.13.Никога не знае къде са му ключовете, документите.14.Намира си търсената дреха чрез бъркотия в гардероба.15.Късно вечер изяжда десертчетата на детето
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Понякога се случва да се откаже от мъжка сбирка заради мен, при това, без аз да съм настоявала - в състояние е да прецени кога за мен е наистина важно да ме придружи някъде.Но винаги е съгласен да извикам майстор, за да поправи нещо, което скъпият ми би могъл да свърши и сам!
13
2
 
23
 
! Отговори
преди 9 години
егати и плоската статия. опс - половин статия, другата част е в "цъкнете тук че да ни генерирате повече кликове"
12
9
 
30
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
Добре, ама Дуковска защо не сподели, че тези черти почват да се проявяват на 5 до 7 година от брака, когато и нежната половинка е представила целия си "репертоар" от простотии и помярщини и на мъжа му е дошло до гуша да бъде мил, нежен и толерантен...
11
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предлагам да се откажем от разяснения какво е мъж, и какво мекотело. Ако мъжът не може да се определи от кои е, няма смисъл да му се казва какъв е.
10
4
 
20
 
! Отговори
y2j преди 9 години
ама вие жените в кавички сте все такива,хем не знаете какво искате,хем ви влекат *** с нагло поведение или по големи финансови възможности и накрая като си изберете 1 такъв слагате всички под един знаменател пф жени в кавички просто!!!
9
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Жените искат да живеят с мъж" То и мъжете искат да живеят с жена ама ....Едното и другото са две зависими работи, каквото се търси това се и предлага ... празно място на пазара няма. А когато говорим за очакванията мъжете не се правят на майстори защото го искат а защото се очаква да го могат и ако недай си Боже са му наврени ръцете ...то тогава е сложен в графата от тоя нищо не става..... Връзката е нещо свързано с компромиси . Принцове и принцеси отдавна има само в приказките осъзнайте го!
8
3
 
11
 
! Отговори
до 15 преди 9 години
Преди да отворим торбата с граченето, дай женска дефиниция за мъж и мекотело....да не ставаме жестоки без нужда ;) Щото за отсрещната ситуация можем да напишем книги и цял едни живот няма да стигне.
7
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъжете не заслужават да им се овръща талкова внимание, колкото смятат , че заслужават. Както се изрази една позната. По-големи п...ки от мъжете не съм виждала. Знам, че срещу това мнение ще гракнат всички мъже в xор, но за съжаление е така. Жените искат да живеят с мъж, а не с мекотело.
6
10
 
8
 
! Отговори
глупости преди 9 години
След като гласуваха за комунистите, БГ жените отидоха да се оженят за първия измекярин на запад. Да не кажем че и доста от тях "работят" за тях. Сега мъжете им виновни.
5
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който не харесва чуждото - свое да няма!
4
2
 
25
 
! Отговори
Веска преди 9 години
Mъжете причиняват забременяване.
3
3
 
30
 
! Отговори
... преди 9 години
А вие жените кви ги вършите... не е истина. Вода, жена и ръжда като тръгнат - спиране няма.
2
5
 
24
 
! Отговори
367 оставащи символа преди 9 години
Хаха, каква простотия. Мария Дуковска, ти мъж виждала ли си изобщо? Няма да питам дали си имала нещо повече с такъв ... ахахахахахаха
1
13
 
13
 
! Отговори
ПорЦелан преди 9 години
Естествен подбор какво да се прави! Мъжете които да не се стремили да си разпространяват ДНК-то и не са внимавали да не им домъкнат чужда такава с която да губят време и енергия са изчезнали - факт.