Нещата, които е по-хубаво да си кажете

В противен случай връзката ви няма да издържи дълго
4
Нещата, които е по-хубаво да си кажете
Снимка: outnow.ch

Всяка връзка се базира най-вече на добра комуникация, доверие, уважение и не на последно място – любов. Първото се оказва най-трудно, тъй като партньорите често пазят тайни и колкото и малки да са те, могат да съсипят отношенията им.

Някои премълчават и ежедневните си дразнения заради поведението и маниерите на любимия/любимата, които пък в даден момент ескалират и също могат да се превърнат в голяма драма.

Ето 6 неща, които задължително трябва да кажете на половинката си, за да съхраните връзката си здрава и задоволителна:
Секс? Не сега, моля те

На всеки се случва да няма настроение. Ако той ви атакува любовно и настоява да отидете в леглото, по-добре му кажете, че в момента не сте на тази вълна, вместо да се чувствате задължена да го правите. Няма нищо лошо в това да му откажете, стига да не е манипулативен метод да постигнете своето или тенденция в отношенията ви, което означава, че имате по-сериозен проблем.

Очакванията ви

Глупаво е тайно да се надявате за брак и децаq без да сте говорили с него по тази тема и да разберете какво той мисли. В първите месеци на връзката е някак несериозно да подхващате тази тема, но в даден момент просто сложете картите на масата и вижте дали вървите в една посока.

Любов? Не и към теб

От години имате връзка с един мъж, но изведнъж се появява друг, който смятате , че е Единственият. Не лъжете настоящия си приятел и не избягвайте разговора, за да не му разбиете сърцето. Поведението ви на мълчание не е честно спрямо двамата и е много егоистично от ваша страна.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.