Плодове, които действат като виагра

Консумирани един час преди секс, те осигуряват много енергия
10
Плодове, които действат като виагра
Снимка: Sxc.hu

Еректилната дисфункция е проблем, който може да окаже влияние не само върху самочувствието на мъжа, но и да влоши отношенията между партньорите. Способността на мъжа да достигне до ерекция и тя да бъде продължителна често се отъждествява с мъжественост. 

Много полезни храни биха могли да помогнат за разрешаването на проблема еректилна дисфункция. В тази група храни се включват и някои плодове, които са естествена виагра. Дори и човек да няма проблеми с ерекцията, редовното консумиране държи организма винаги във форма. 

Грейпфрут 

Този цитрусов плод е богат на ликопен. Ликопенът е фитонутриент. Той не само придава розово-червения цвят на грейпфрута, но може да бъде открит в някои човешки тъкани, както и в кръвта. Благодарение на него може да се подобри кръвообращението, което е много важно за поддържането на ерекцията. 

Ананас 

Ананасът трябва да бъде част от плодовото плато с храни афродизиаци. Плодът е богат на витамин С, който помага за увеличаване на притока на кръв към пениса. Той е идеалният плод при проблеми с ерекцията, защото е богат и на магнезий. Благодарение на магнезия човек се чувства и по-енергичен. 

Диня 

Въпреки че все още е рано за нея, през лятото нейната консумация не бива да се пропуска. Динята може да помогне при еректилна дисфункция, но може да бъде и естествена виагра. Тя съдържа важни аминокиселини, които помагат за разширяването на кръвоносните съдове.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: виаграсексплодове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
titi преди 10 години
До Kalinhahaha
4
1
 
0
 
! Отговори
pepi преди 10 години
4uvala sam
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 2еми смени п***тката ...
2
1
 
8
 
! Отговори
Kalin преди 10 години
Samo 50 gr mastika na eks i gledai kvo stava
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аргинин