Митове за жените, в които мъжете сляпо вярват

Жените отчаяно искат сватба и деца, е най-големият мит!
Обновена: 15 юни 2012 21:44 | 15 юни 2012 21:35, Мария Дуковска
64
Митове за жените, в които мъжете сляпо вярват
Снимка: Reuters

В мъжкото съзнание все още съществуват митове и легенди за жените, които отдавна вече не са актуални. Колкото и да им се иска на мъжете, жените не ходят голи вкъщи или само по еротично бельо, просто защото не е удобно!
 
Ето кои още „древни“ митове обикалят в мъжкото съзнание:
 
Мит 1: Жените отчаяно искат сватба!
 
Не е вярно, разбира се! Мъжете така и не разбраха, че жените всъщност искат любов, вярност и подкрепа. Сватбата е само допълнение към общата картинка, един хубав празник на любовта. Но нищо повече и не на всяка цена.
 
Мит 2: Жените си фантазират за други жени.
 
Съжаляваме, господа, но пак ще ви разочароваме. Жените не обичат еротични фантазии, които включват други жени, освен ако не са с хомосексуална ориентация. Как може мъжете все още да вярват, че жена ще пожелае да има в леглото си дамска конкуренция. Никога, дори и само в мечтите им!
 
Мит 3: Жените искат да имат много деца.
 
Поредният мит, който няма нищо общо с реалността. Много често дори мъжете са по-активната страна, що се отнася до бъдещите наследници. Мъжете, веднъж „бракувани“, мечтаят за голяма къща, с двор и няколко тичащи дечица. Жените по-често ги обливат топли вълни, като се сетят за мъките и болката при раждането, дори само на едно дете, какво остава за 3-4?!
 
Мит 4: Жените ходят голи вкъщи или по секси бельо.
 
Може би един от най-разпространените и любими митове за жените. Но отново ще трябва да разбием мъжките илюзии, защото най-често жените се размотават вкъщи по анцуг или халат, къси панталонки е по-възможно, но не и по секси нощничка. Всяка жена търси вкъщи да й е уютно и удобно, а секси бельото остава само за среднощните подвизи.

Останалото прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: митсекссватбадеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
1
 
! Отговори
maria преди 11 години
ами ако ти кажа че 90 % от написаното горе съм го правила и го мисля
66
0
 
1
 
! Отговори
ххх преди 11 години
КОЛКО ШУМ ЗА НИЩО! ВСЕКИ СИ Я КАРА КАКТО МУ ХАРЕСВА И НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА КАКВО МИСЛИ ДРУГИЯТ. И ВСЕ ПАК, ИМА ЕДНА ИСТИНА: ВСИЧКО Е МОДА, А МОДИТЕ СЕ МЕНЯТ...
65
0
 
3
 
! Отговори
eli преди 11 години
Не знам кой е писал статията но не е в час. Най - малкото едно изследване можеше да проведе.Всичко написано по - горе е много относително и не може да обхване всички жени. Много посредствена и необмислена статия, колкото да се каже, че нещо е написано.
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за последното и аз нещо не съм съгласна-вкъщи ми е идеално да си ходя и гола, и по бельо.
63
0
 
7
 
! Отговори
Kali преди 11 години
ааа за последното ще ме прощавате,аз обожавам да си ходя гола вкъщи! ;д
62
6
 
12
 
! Отговори
Ivan преди 11 години
Тази статия е писана от стара мома.
61
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъпо баче кико, ама животът е такъв. Сурав и ку.рав. На тоя чичка скоро ще спре да му става и твойта гълъбица ще се завърне поне за секс.
60
0
 
12
 
! Отговори
баче кико преди 11 години
Ей момци тъпо ми е ве ....тъпо ми е, че жената, която обичам ме заряза бе...заради някъв чичка на 50 и кусур години...тъпо ми е, че са си промили мозъците с тия *** пари ве брат , бързите коли стига сте бързали бре,,,аман от тва бързане,,,цел живот бързаме за някъде...Тъпо ми е , че не получава този, който има да взема...е тия жени оставате ги да се избият без секс
59
0
 
1
 
! Отговори
баче кико преди 11 години
Айде и после що не искаме деца ми няма как да и напраиш дете и да тръгне след първия кияк...е времената се менят...в момента са такива 4е всичко е по сметка и толкова...България да му мисли баце....
58
1
 
8
 
! Отговори
галактика преди 11 години
Един мъж и една жена, а между тях - много любов.....
57
29
 
1
 
! Отговори
семеен от 10г. преди 11 години
Абе и аз понякога искам групов секс ,искам да наблюдавам и да съм наблюдаван по време на секс , но не и с участието на жена ми ! По-добре е да взема някоя *** и да отида на някакъв купон ,отколкото да отида с жена ми ! Тя за това е жена ,да си гледа децата и семейството !
56
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Общо взето спор по темата е излишен, всеки си избира как да живее, и дано имаш половинка, която споделя твоите разбирания. Ама ако не мисли като теб, все пак не го изнудвай - или ще правим групов, или ще ти изневерявам и ти губиш, че това хич не ми звучи толкова алтруистично.
55
1
 
1
 
! Отговори
до 56 от 55 преди 11 години
Извинявай ,просто по инерция от бързане съм поправила грешката ти ,но съм убедена ,че си сбъркала от бързане ,както и аз греша от бързане ! Защо държиш да сте в една стая ?! Ами знаеш ли има различни хора ! Едни държат да не си изневеряват ,но не успяват да удържат и си изневеряват !Други са наясно ,че е трудно да не изневериш ,но пак не са съгласни заедно да го правят! Има хора пък ,които обичат да са наблюдавани и да наблюдават по време на секс ,може би и това е причината! Абе всеки е различен
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моля те,не ми поправяй грешките,и твоите текстове не са перфектни,не спазваш пълен член,слагаш пауза преди запетая,и не ми цепи текста на части,вникни в идеята.По-добре кажи защо държиш да сте в една стая тогава.Той/тя може да предпочита да не сте.Аз не се смятам за сексуално незаменима и неповторима,нито той е такъв,ама трябва ли да му го показвам.Това би го наранило,а аз уважавам неговите чувства.Всеки човек е егоист.Чак такава алтруистична любов няма.Освен към децата.Впрочем имаш ли връзка?
53
3
 
3
 
! Отговори
до 54 шашна ме преди 11 години
""Или държиш да надзираваш процеса ,да видиш кое как ,да се "о"бедиш ,че не му е по-хубаво отколкото с теб"! Естествено е да му е по-хубаво ,и на мен да ми е по-хубаво с другия ! Нали затова се нарича разнообразие ,а всеки опит с друг партньор е винаги по-хубав от предния! Но за да ти доставя това нещо удоволствие ,че на партньора ти му е готино с друг/а/ ,трябва да си човек ,който не се смята за незаменим,който не се мисли ,че само той прави хубав секс , и да си най-вече човек без капка егоизъм
52
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама ти верно ли би понесла гледката как мъжа ти оправя друга.Поне го правете в различни стаи.Остави го човека да се накефи поне,пред теб няма да може да се отпусне.Или ти държиш да надзираваш процеса,да видиш кое как,да се обедиш,че не му е по - хубаво отколкото с теб.И той да гледа как теб те оправят.Каква е идеята на секса в една стая.Воайорството,ексхибиционизма.
51
4
 
3
 
! Отговори
и аз да кажа нещо преди 11 години
Аз пък предпочитам да не си изневеряваме , но ако се наложи то поне да го правим заедно с още едно семейство или двойка ! Да има разнообразие както за единия ,така и за другия ,едновременно ,в една стая ,без да се лъжем !
50
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи изневяра е да спиш друг без благословия от половинката. Ако имаш такава, не е. Егати семейството. После сигурно обсъждате на кафенце кой коя/кого и как
49
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е какво те ужасява толкова в лъжата.Щом приемаш жена ти да спи с други,какво значение има дали го прави пред теб или не.Ти държиш да е с твоята благословия и да одобриш кандидата,така ли.Да им светиш.Според мен най-добре хората да не си изневеряват.Ако все пак се случи,предпочитам да не знам.Не желая да се натоварвам излишно.
48
1
 
3
 
! Отговори
предпочитам да преди 11 години
имам жена като 40 отколкото като 41 и 48 ! 40 би споделила с мен всичко , а 41 и 48 биха ме лъгали и биха ми изневерявали ,което най-много мразя !