Хаменей отсече: Йерусалим ще бъде на мюсюлманите

Скоро щяло да се празнува освобождението на Палестина
15 апр 2024 08:49, Александър Попов
126
Хаменей отсече: Йерусалим ще бъде на мюсюлманите
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Йерусалим ще бъде в ръцете на мюсюлманите и целият мюсюлмански свят ще празнува освобождението на Палестина. Това заяви иранският лидер аятолах Али Хаменей в социалната мрежа X.

Върховният лидер на Ислямската република написа изявление на иврит и публикува видео на ирански дронове, летящи над Храмовия хълм в Йерусалим по време на мащабната атака срещу Израел.

През нощта на 14 април Иран изстреля повече от 300 безпилотни самолета, крилати и балистични ракети към Израел. Йерусалим заяви, че е прихванал над 99% от целите, като са нанесени незначителни щети на инфраструктурата на страната.

Иран твърди, че е постигнал целите си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още по темата: ИранХаменей
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
доста смърт покрай бизнеса с оръжия и територии, алах мъст би прауд
110
3
 
2
 
! Отговори
Името на Аятолаха преди 1 месец
Не беше ли Али? Не помня да се е прекръствал на Саладин, или нещо е слънчасал?
109
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Недейте забравя че Идеолозите инженери ислямизиращи Европа със икономически бежанци са от ашкиназосафаридско-хазарски пройзход Джордж Сорос е най ярката фигура, Бернар Леви, барбара Спектра и още куп подобни,а и много европейски предатели участват в това.
108
3
 
17
 
! Отговори
Тео преди 1 месец
Някой би ли му взел тюрбана на тоя и да го накара да си го изяде?!? Благодаря предварително! Същото се отнася и за бомбетата на тия с плитките.
107
3
 
12
 
! Отговори
Иванов преди 1 месец
Тая *** да се благодари че евреите още търпят там да живеят палестинци араби и мюсюлмани защото от хилядолетия е имало такива там но вече Израел доминира там и другите трябва или да живеят с тях или да се пръснат в региона
106
4
 
4
 
! Отговори
Гражданин преди 1 месец
4алми вместо ***
105
2
 
9
 
! Отговори
Гражданин преди 1 месец
И защо точно на мюсюлмани? Май някои *** трябва да бъдат резнати, за да мирясат.
104
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Той на статиста може да Юлайдуму "юрусалим"Поздрави от прадядо
103
2
 
9
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 месец
По-скоро ще видят свинарника на хълма, ал-Акса, сринат / взривен и терена почистен за издигането на третия храм :).
102
0
 
7
 
! Отговори
До 115 преди 1 месец
А и слабоумните си служите с обиди и пропагандни клишета, с каквито са пълни и твоите хора. Липсва ти фактология, защото си невеж, така че спирам да се занимавам с теб. Гледай шоуто в Газа и си скуби косите от злоба.
101
2
 
22
 
! Отговори
До 103 преди 1 месец
Слабоумните се прехласвате по исляма, защото примитивната му доктрина отговаря на примитивната ви природа. Гледай си там великите и древни палестинци и не се занимавай с българите.
100
1
 
9
 
! Отговори
До 103 преди 1 месец
Слабоумните се прехласвате по исляма, защото примитивната му доктрина отговаря на примитивната ви природа. Гледай си там великите и древни чашест
99
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
само бой по евррейскатапапплач
98
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Изучавал съм материята дълги години" - Ахахахах! За години изучаване само толкова ли научи? И все грешното! :)) Сега очаквам също да ми кажеш, че "Българите от никъде не са дошли, а те са си били винаги на Балканите!". Това го казват всички cлабoyмни!
97
3
 
22
 
! Отговори
До 97 преди 1 месец
Хващай раничката и заминавай за Палестина да се бориш срещу злите евреи. Очевидно си съучастник на терористите. Ислямът трябва да бъде и ще бъде унищожен.
96
5
 
1
 
! Отговори
До 98 преди 1 месец
Невежо момченце/момиченце си. Сега би било добре да предоставиш средновековен писмен извор, в който се говори за "прабългари".
95
2
 
1
 
! Отговори
До 94 преди 1 месец
Как се наежи! Не се чувствай неудобно от невежеството си. Седни и чети, човек се учи, докато е жив. Потърси оригиналния документ - "Именник на българските КНЯЗЕ". Разбира се, свободен си да представиш средновековен писмен документ, в който българските владетели са наречени ханове (без мистификацията, наречена джагфар тарихи,моля!) Изучавал съм материята дълги години и досега не съм намерил такъв, но кой знае...
94
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Не знам пирони ли трябва да ви набиват в чугунените глави? Козелът го е казал пределно ясно: иска да завладее свещения за християни и юдеи град Йерусалим и да го направи мюсюлмански." - Ти защо не се гневиш, когато израелците искат да го направят само еврейски? Къде беше? Защо не вpякaше? Защо са ти двойни стандартите? Ахаааа, защото си евреин и пишеш от името на християните!
93
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"И кога точно Палестина е била арабска земя и как е станала, я припомни???" - Пич, то и днешните българи не са с генетиката на пра-българите. :))) Пак питам, това значи ли, че България не съществува? И че според теб може би никога не е съществувала? То Палестина и еврейска не е била. Точно и конкретно пък Газа никога в човешката история не е била еврейска. Дори по времето на Царство Израел не е била еврейска.
92
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Терористите са тия с коланите, които крещят "Аллах Акбар" и убиват невинни" - Къде са тия "невинни" за които говориш? Невинните са палестинците! Твоите "невинни" защо им убиваха децата? Защо им разрушаваха кварталите? Защо ги затваряха в затвори без причина? Нали уж са "невинни"? Къде ги видя тия "невинни"?