Путин нареди: Тайните служби да затегнат сигурността!

Президентът: Убийството на Андрей Карлов ни причинява особена болка
20 дек 2016 21:15,
24
Путин нареди: Тайните служби да затегнат сигурността!
Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин разпореди тайните служби на страната да засилят мерките за сигурност в Русия и в чужбина.

Заповедта идва ден след като турски полицай уби в Анкара руския посланик в Турция, припомни Франс прес, цитирана от БТА.

Още по темата

"Искам от тайните служби да вземат допълнителни мерки за гарантиране на сигурността в Русия и зад граница, да повишат сигурността на руските организации в чужбина и на техните сътрудници", заяви Путин, цитиран от руските информационни агенции.

Той призова руските служби да засилят сътрудничеството с чуждестранните си колеги.

"Убийството на руския посланик в Турция причинява на Русия особена болка, разследването на това престъпление продължава", каза още Путин, цитиран от ТАСС и "Фокус".

"Вчера беше подло убит руският посланик Андрей Генадиевич Карлов. Сега се провежда детайлно разследване на всички обстоятелства на това престъпление", допълни още руският президент.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
0
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Путин нареди... джуки вижте му снимката как се е приготвил
11
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя обаче съвсем влезе във филма, че е някой. Хахахаха хахахаха Неговата кирлива държава с пияници и морални *** ли,ще управлява света. Хахахаха хахахаха много смешно.
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ShoppДобре е да си напишеш некролога...
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Господин Путин.Има едно нещо,казва се охрана.Незнам защо в Русия не го ползвате,малко от малко предотвратява инциденти като вчерашния.Обяснете само охраната ли застреля посланика или просто не сте сложили такава.И в двата случая издънката е грандиозна,и на руснаци и на турци!Само не правете хората на ***!
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще стиснат топките на Ердоана....и атентатите ще се увеличат
7
5
 
3
 
! Отговори
Ербапдоган преди 7 години
Ку.чето Ердоган стои зад тая работа. Путин му секна дала.верата с исл. държава и с намеренията му да глътне част от Сирия. Сега най-добре е Путин да засили бомбандировките на Турско Сирийската граница.
6
22
 
2
 
! Отговори
Shopp™ преди 7 години
Всъщност посраника не е подло убит, а е убит стандартно, както се трепе фашист.Откъдето и да го пробиеш, се е добре - отпред, отзад, няма значение.
5
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ВСЕ ПАК, ЧЕ ЗА ВСИЧКО В СИРИЯ ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ НОСИ ОБАМА.ВЪОБЩЕ САЩ ПРИЧИНИХА ОГРОМНИ НЕЩАСТИЯ НА ЛИБИЯ, ИРАК, СИРИЯ И ЕГИПЕТ С ТЯХНАТА АРАБСКА ПРОЛЕТ.
4
4
 
18
 
! Отговори
СП преди 7 години
Най-вероятно обкръжените терористи в Алепо с американски паспорти, заради които се плаче толкова вече за изпепелени. Както изравниха със земята онзи хълм, където падна руския пилот....И ще има още последици за американските братя :)
3
26
 
8
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааа преди 7 години
Путин дали ше си уварди посланниците по света, ктато е толкова умен..??!Убитите, осакатените и прокудените от домовете сирийци са милиони.Не вервам ---да се радват на Русия и Путин и да ги наричат " БРАТЯТА-ОСВОБОДИТЕЛИ" ....КАТО У------дупедавска България!
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
у нас няма нужда, Гьокче онзи ден гарантира сигурността на консула Макаров, Надка също потвърди, че ще караме весела и спокойна Коледа откъм Туреция
1
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре е, че Путин има мозък в главата. Преди години от такива случки са започвали войни. Някой се опитва да го провокира, за момента неуспешно.