Не искам отмъщение, само да погреба детето си!

Холандка призова всички тела от Боинга да бъдат върнати на близките
Обновена: 22 юли 2014 10:03 | 22 юли 2014 10:03,
69
Не искам отмъщение, само да погреба детето си!
Снимка: Reuters

Майка на загинало момче в сваления над Украйна Боинг не може да погребе детето си, защото телата на загиналите още не са пристигнали в Холандия, пише euronews.com.

23-годишният Брайс Фредрикс е пътувал за Бали с приятелката си Дейзи Оелерс на 20 години. Майка му отправя горещ призив телата на всички жертви да бъдат върнати отново у дома.

"Когато съм в леглото през нощта, виждам сина си, който лежи на земята. Виждам Дейзи, виждам Брайс...те са в главата ми...", споделя Силене Фредрикс Хьогзанд през сълзи.

Силене казва, че не обвинява никого за смъртта на загиналите.

"Не искам отмъщение, не искам никой да бъде убиван повече", казва тя.

Преди това майката е отправила емоционален призив към руския президент Владимир Путин на летището в Амстердам, откъдето е излетял самолетът.

В понеделник следобед крал Вилем-Александър и кралица Максима се срещнаха с близки на загиналите в злощастния полет MH17 близо до Утрехт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
21
 
14
 
! Отговори
??? преди 10 години
Няма ли да напишете новината,че холандските военни в отворено писмо искат да получат заповед за изпращане на мястото на катастрофата?А драги путинофили?Такива новини са ЗАБРАНЕНИ от биг-босовете, нали?
3
8
 
37
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 10 години
До Анонимен (2)Драга заблудена русофобска главице,Останките от телата наистина са събрани от експерти и са в хладилни вагони, самите холандци са изразили задоволство от съвместната работа на терена. Влакът е забавен заради твоите любили украински зомбита, които стрелят по всичко, що е подозрително-руско. Дори по част от вагоните се забелязват следи от куршуми.А тази статия извадена от контекста е поредната мозъчна промивка и първосигнална игра с чувствата на хората.
2
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Киев да спре да обстрелва наблюдателите и лесно ще стане това което искат близките......в момента Киев пречи на раследването и на превозването на труповете.
1
25
 
15
 
! Отговори
! преди 10 години
Стрелков,Пушилин,Бородай, четете ли това?