Кога Полша ще получи своя дял радиоактивна пепел?

Дмитрий Медведев предупреждава при американски удар по Русия
26 май 2024 15:25, Петър Бойчев
334
Кога Полша ще получи своя дял радиоактивна пепел?
Снимка БГНЕС

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев заяви в социалните мрежи, че "Полша трябва да осъзнае, че американски удар по руски цели означава начало на световна война".

Така Дмитрий Медведев коментира думите на полския министър на външните работи Радослав Сикорски относно възможността за американски удар по Русия от силите на НАТО.

"Варшава няма да бъде пропусната и със сигурност ще получи своя дял радиоактивна пепел", уточнява Медведев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още по темата: НАТОмедведевПолша
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Обединеният свят трябва да изпрати спецсили да измъкнат тенгриянския шаман Габишев от принудителния психозатвор в Усурийск или там е която сибирска дупка са го наврели кремълските джуджаци от страх. Защото още когато се опитваше по мирен път да изгони демоните от Путин, предупреждаваше че ако не успее ще има много кръвопролитие и ще дойде времето на войната
248
3
 
6
 
! Отговори
крундел преди 4 месеца
ехаа, димата, фен съм му, бях се притеснил, че препил нещо и не е добре, отдавна не беше плашил с ядрено оръжие...голям клоун е, има талант, останалите не им се получава някак си...при него му идва от вътре, трябва канал в тубата да си пусне...
247
3
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
Руските царе, какъвто всъщност иска да бъде Путин, винаги са имали шутове, чиято основна задача, освен да се правят на откачени, е била да казват някои неща вместо батюшката. Та Дима идеално се вписва в образа на придворен ***. Хем е пернат У глЪвата, хем плямка глупостите на господаря си на килограм. Но и двамата са жална картинка.
246
20
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 месеца
Човекът казва факти.
245
6
 
15
 
! Отговори
Злобно джудже преди 4 месеца
Ние , кремълските гномове решихме - всички ще ви бомбииим, ааааа. Много сме зли, седим на големи ядрени ракети. Друго нямаме ама имаме ракееети и ще избомбим целия свяят защото сме много злиии!
244
5
 
15
 
! Отговори
пхахаха преди 4 месеца
чебурашка на шише водка евала че успава да използва компа хахаха
243
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Другата седмица в Украйна започват доставките на снаряди от цял свят , по чешката инициатива Стотици хиляди
242
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако Полша получи радиоактивна прах от кремълските джуджета ще останат само зъбите. Светът ще оцелее, защото психопатите не могат да избомбят всичко и всички. Но те ще останат като най масовите убийци в историята, а Мордория ще бъде радиоактивна пустиня в следващите 10 хилядолетия
241
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всички около путин са пернати като тоя алкохолик
240
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
има ли болни западоблизци?
239
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какъв Мечкаров е това кремълско джудже бе? Истинското му криптохазарско име е Мендел. Повтарям -Мендел Давид Ааронович . Явно сега има алкохолна ремисия и пак плаши света с ядрена война за да си продължават терора в Украйна безнаказано
238
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Крайно време е цивилизованият Свят да издигне СТЕНА между себе си и северноазиатската сатрапия! Това е единственото възможно решение да спрем ПРОКАZAТА! Половин век градихме МОСТОВЕ, по които във вените ни се вля ОТРОВАТА...ВРЕМЕ Е ЗА ОТПОР!
237
14
 
13
 
! Отговори
браво на Медведев! преди 4 месеца
Мноого добре казано! Нека поляците си помислят дали да се месят в Украйна. И дали искат ново руско робство както преди 1917 година в продължение на 100 години. Щото може отново руският ботуш да ги тъпче.
236
7
 
11
 
! Отговори
Загробски преди 4 месеца
Другаря Медведев е навремил да отпътува към сибирските полета,където беше умъртвен Навални.Там има доста пепел оставена за Кремълския Чекатило.Нито един диктатор не е пукнал от нормална смърт.Двамата с *** в едно кладбище,да им прави компания маршал Киро Гондяев Негодника с бялото було.
235
1
 
9
 
! Отговори
Г. Симеонов преди 4 месеца
Абе няма ли да излезе някой лидер и да каже пред света. Вижте хора, измислих безплатна енергия и храна за всички халал да им е. За кво да си губя времето да слушам некви сърдити и некадърни старчета? Като се роди втория Тесла ме събудете иначе не ми пращайте повече покани да коментирам и оценявам новинте в днес.бг
234
7
 
11
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 4 месеца
Кога Полша ще получи своя дял радиоактивна пепел? Когато вятърът задуха от изток.
233
8
 
17
 
! Отговори
Вангелио преди 4 месеца
Виждам в Москва да растат огромни бели гъби.
232
6
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 месеца
извинявай,наистина за последно:..- Не те знам малък ли си,голям ли си,но по времето на "соца" ни плашеха със "Запада" и нато-24/7..Сега СЪЩИТЕ активисти ни плашат "31" с..РУСИЯ ! И тогава и сега,това беше и е ПОХВАТ да ни държат изплашени и смирени...Ей това е,което ме дразни...Иначе право на мнение има всеки..
231
6
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 месеца
228,как не ми се получава,бе човек ?..Та ТИ го доказваш !..Нали това твърдя-че напиши на русофобите "путин" или "русия" и те пощръкляват...Ти вече няколко пъти ме подкрепяш..Как да не ти благодари човек ?...Но спирам,оставям ви сами на ринга..Успех в плюенето !
230
7
 
6
 
! Отговори
YTT преди 4 месеца
До ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ "ОСВЕН ПОЛЯЦИТЕ НЯМА ДА БЪДАТ ПРОПУСНАТИ И СОФИЯНЦИ, ДЕТО СРУТИХА ПСА" Възможно е, живота на Митрофанова или Радев не струва и 5 стотинки на господарите им от Русия.