Полша вдигна изтребители в небето заради руски военен самолет

Засечена е засилена активност до територията на Украйна
23 яну 2024 14:20, Петър Бойчев
65
Полша вдигна изтребители в небето заради руски военен самолет
Снимка БГНЕС

Полша вдигна изтребители, както и един на съюзник от НАТО, заради засилената активност на руските военновъздушни сили срещу Украйна, предаде Дарик.

"Уведомяваме ви, че се наблюдава интензивна активност на самолет с далечен обсег на действие на Руската федерация, което се отнася до намерението да се извърши нападение на територията на Украйна", съобщи Оперативното командване на полските въоръжени сили в X.
 
Командването уверява, че "са предприети всички необходими процедури за осигуряване на безопасността на полското въздушно пространство и ситуацията се следи непрекъснато".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
4
 
! Отговори
Ти мюсюлман-ин ли си преди 3 месеца
До 61. агент Мъдлър ЦРУ. Да бяха го свалили. Щяха да са герои вече. Бой по мюсюлманска Русия.. . . . . Стига с тоя самогон! Прочети в руския речник какво е? Убиеа мозъчните клетки и прави сляп!
60
4
 
2
 
! Отговори
агент Мъдлър ЦРУ преди 3 месеца
Да бяха го свалили. Щяха да са герои вече. Бой по мюсюлманска Русия.
59
7
 
5
 
! Отговори
от ЮАР преди 3 месеца
До Анонимен Грешно тълкувате нещата. След този инцидент, Русия не посмя да лети в близост до Турската граница. Провокациите спряха. Турция е напълно наясно с бандитската власт в Кремъл, но тя има огромни интереси в Русия (строителство, пазари за всякакви стоки), плюс атомна централа, която Турция строи с цел да положи основи за атомна индустрия при тях (Ердо каза, че Турция трябва да стане атомна и космическа сила (Западът не възразява)). Но, Руските провокации спряха!
58
7
 
3
 
! Отговори
от ЮАР преди 3 месеца
До totiДругарю Тоти, тук не си летят, понеже тук е НАТО и сме Европа. Руски хвърчила не могат да летят над България. Нито пък летят над Полша, понеже там моментално ще ги свалят. Турция показа, че Руските самолети не са свещени крави и издумкаха един, който беше навлязъл само на 2 километра (а Турците предупредиха няколко пъти за това). Е, след тоя инцидент, нямаше повече случаи да приближават граници. Нормално е да вдигат самолети и ще постъпят като Турция ако има нарушение на границите.
57
6
 
2
 
! Отговори
от ЮАР преди 3 месеца
До мдааа...мухльовци...Е, и какво като НАТО-вски сателити осигуряват данни за целите в Русия? Русия, ако от това се оплаква, ами да се обърне към Сев. Кореа или Венецуела. И без друго, нали, уж три-четвърти от населението на света им било симпатизирало. Само дето Китайски банки (сред тях и държавни), прекратиха транзакциите не само с Русия, но и с посредници на Русия (изтеклия Четвъртък), Турските банки прекратиха изтеклата Сряда, а сигналът от Америка е от изтеклия Вторник. Ембаргото започва!
56
5
 
4
 
! Отговори
съвет WC преди 3 месеца
До ха-ха-хи...верваме .Не раздавайте памперси руснаците ще ги откраднат. не стават за ядене не яжте в ограбените тоалетни чиний.
55
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А в степта украинската конница препускаше неудържимо. Към Бандера ...
54
5
 
4
 
! Отговори
ъ преди 3 месеца
Полша го вдигна, но после го смъкна. НАТО-вска му работа.
53
8
 
12
 
! Отговори
мдааа...мухльовци... преди 3 месеца
Шубето е гОООлям страх...А какво да кажем когато ежедневно самолети на САЩ и НАТО-МАТО-НАСРАТО осъществяват засилена разузнавателна активност около самите граници на Русия и предоставят тези данни на Украйна ??!! Това не е ли ДВОЕН СТАНДАРТ??!!!Всички знаем че далекобийните крилати ракети предоставени на Украйна от САЩ-Великобритания-Германия и Франция се насочват и командват към Русия от наемници в щабовете на САЩ и НАТО дислоцирани на територията на Украйна!
52
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен , к.42. Руснаците вече съобщиха: над 1200 броя и очакват още 250-300 за попълване на загубите. Сега ти питай укрите колко самолети са им останали. За българските изтребители МИГ-29 и щурмовите Су-25 да не говорим.
51
4
 
6
 
! Отговори
ха-ха-хи...верваме преди 3 месеца
Време е за ПАМПЕРСИ ...
50
4
 
2
 
! Отговори
Боби преди 3 месеца
До да 1. Да е един самолет 5 поколение не е задължително да е СТЕЛТ защото СТЕЛТ технологията пази от радари работещи в диапазона на сантиметровите Вълни(97-98% от всички радари) Всеки Метров, Дециметров, Милимеров или Микровълнов радар Вижда СТЕЛТ малко или много. 2. Су-57 има в арсенала си ракети с обсег 400км естествено не срещу изтребители а срещу АУАКСИ, Танкери, Комплексни Разузнавачи и ВКЦ(Въздушни командни центрове)(до 4 броя ракети което е сериозен аргумент)
49
7
 
3
 
! Отговори
да преди 3 месеца
ако беше СУ-57 пето поколение, и пушека му нямаше да видят.....трябва да е било транспортна щайга!
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В Турция се знае, че бяха предадени на РФ. Значи, жална им майка както се казва!**знаеш ли кога един турчин ще бъде предаден на чужда държава? когато баща ти смени пола.си и ти стане майка,
47
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като изключим Калининград, Полша и Русия нямат обща граница. Тия яко ги тресе шубето.
46
6
 
15
 
! Отговори
хаха преди 3 месеца
А укрофашистите яхнаха коне, че брадлитата в студа не палят.
45
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе другари назначени евротлантици вие иматели връзка с главния мозък ? Първо не знаете въобще къде се е наирал самолета. Дали над негоа си територия, дали в международното пространство и веднага като пълни *** ревете "сваляй". Самолетите драги назначени демократи се следят от доста по-голямо разстояние. И при всяко излитане на стратегически бомбардировач се обявява ако не тревога поне предупреждение. Откъде ви намират такива безпполезници не знам.
44
8
 
7
 
! Отговори
toti преди 3 месеца
От един самолет и Поляците ревнаха...кво толкова,тука си летят редовно и никой не му пука,та нали са и те под пара,страха ги тресе здраво...
43
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 42 Е повече са от тия дето останаха на Украйна бъди сигурен
42
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 35 Е свалиха стария бомбардировач СУ-24 и после един месец не смееха да вдигнат самолет,а Ердоган не се спря да ходи при Путин и накрая купи С-400 и нещата се разминаха