Русия и Украйна се обстрелваха и в новогодишната нощ

Убити са четирима души души в Донецк
Обновена: 1 яну 2024 07:39 | 1 яну 2024 07:30, Александър Попов
142
Русия и Украйна се обстрелваха и в новогодишната нощ
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Русия и Украйна съобщиха за взаимен обстрел в новогодишната нощ, предаде Ройтерс.

Украинските въоръжени сили са подложили на обстрел окупирания от Русия град Донецк в Източна Украйна, като са убити трима души, обявиха назначените от Москва местни власти. Освен това при "масирания обстрел" от страна на Украйна по центъра на Донецк са ранени седем души, написа в приложението "Телеграм" Денис Пушилин, който е поставен от Русия на поста на ръководител на контролираната от Кремъл територия на Донецка област.

Според руската агенция ТАСС за момента загиналите са четирима, в това число и един журналист, а ранените - поне тринадесет.

Украински представители казаха на свой ред, че Русия е извършила ново въздушно нападение над някои области в страната. Според изявление на украинските военновъздушни сили нощната въздушна атака на Москва е била насочена срещу места в Николаевска, Одеска и Днепропетровска област./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
0
 
! Отговори
Ристу преди 4 месеца
Къде са коментарите?
80
2
 
1
 
! Отговори
toti преди 4 месеца
Във 21 Век си пролича кои са най неграмотни нации и бездушни хора,оставени в зависимост и робство на своя господар Путина и Хамакс !!
79
0
 
0
 
! Отговори
Ще преди 4 месеца
Си проучваш на друго място
78
0
 
0
 
! Отговори
Сьжалявам преди 4 месеца
Няма да се използва
77
0
 
0
 
! Отговори
На преди 4 месеца
Тебе кой ти е разрешил да вдигаш квото и да било
76
0
 
4
 
! Отговори
Ристу преди 4 месеца
До Анонимен Само македонското ПВО и Чък Норис могат да свалят 95 дрона при изтрелани 90.
75
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бадъна щял да се кандидатира за президент,е! Така са му казали!Щял да си поръчва асансьор за самолета, и по вече памперси с по голям обем че да събира по вече!
74
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мерките със санкциите действат!Купувате петрола и го изпращате в индийска рафинерия, където той се превръща в бензин. Сега, според всички правила и санкции на индустрията, този бензин не е руски!Голяма част от този продукт ще се използва в Индия. Но Индия също е и голям износител на тези продукти за Европа. По този начин руският петрол свободно се влива в световната икономика. Търговците печелят пари, рафинериите печелят пари, Русия печели пари.
73
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В новогодишната нощ Русия е изтреляла 90 дрона, украинската противовъздушна отбрана е свалила 87, добре че не са свалили 95, смешника последно време ми се вижда доста тъжен!
72
0
 
2
 
! Отговори
Пускали преди 4 месеца
са си пиратки!...
71
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ВОЗМЕЗДИЕ РУССКИХ ПРИНЯЛИ УКРАИНСКИЕ АЭРОДРОМЫ: УНИЧТОЖЕНЫ САМОЛТЫ-НОСИТЕЛИ STORM SHADOW.От возмездия русских не ушл никто - все намеченные ВКС России цели были поражены.
70
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 75На 1 януари руските въоръжени сили свалиха украински самолет Су-27 в района на Днепропетровск)))На кой да верваме на Конашенков ли, който още през пролета на 2022г.обяви че са унищожени всички украйнски самолети.
69
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Украинските въоръжени сили са подложили на обстрел окупирания от Русия град Донецк в Източна Украйна, като са убити трима души, обявиха назначените от Москва местни власти)))Добре верваме!
68
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В Турция 1 януари започна с многохилядно шествие в подкрепа на палестинците. Шествието се проведе в Истанбул и към него се присъединиха ръководителите на Baykar Селджук и Халук Байрактар, бившият шеф на Министерството на отбраната Хулуси Акар, бившият шеф на Министерството на вътрешните работи Сюлейман Сойлу и бившият министър на енергетиката Берат Албайрак и много други официални лица (TRT Haber).
67
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Основното желание на украинците за 2024 г. не е да ПОБЕДЯТ, а да ОСТАНАТ ЖИВИ. Много логично и правилно желание предвид настоящата ситуация. Освен това си струва да се има предвид, че проучването е проведено в ултрапатриотичен (и проправителствен) канал, което означава, че трябва да се направи и корекция на данните. Това означава, че тези, които искат да оживеят през 2024 г., са много повече от 47%, а тези, които искат да спечелят, са много по-малко от 37%. Много неприятна тенденция за Зефюрера и бандата му.
66
16
 
7
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 4 месеца
Всички нормални държави празнуваха настъпването на Нова година с музика,танци, заря и светлинни шоута,а агресора русия-сиреч путин и компания-посрещнаха Нова година с нови разрушения и смърт.За безбожници и фашистите от кремъл, недопускащи свобода и демокрация за бившата си колония съд.Съд и репарации.
65
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 80 И коя информация бе ,с крилати ракети ли ще сваляш ракети изстреляни от РСЗО.Е добре тия ракети дето ги използват самолети като ТУ-22 ,за тая работа ли са.Чул нещо и недоразбрал като всеки уркопитек иначе се пъне
64
8
 
16
 
! Отговори
СВОЙ преди 4 месеца
ДО IQ 3.14. Да,Англосаксонците успяха да промият мозъците на Украинците и сега виждаме война между Славяни.Дали има въобще някой син на управниците,който да е на фронта?В момента мобилизираните Украинци ги ловят като кучета.Мобилизират всичко,жени инвалиди...Това е продукт на западната демокрация.
63
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
САЩ - ще се биете до последния украинец!
62
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 81 Айде не сравнявай несравними неща щото като гледам как украинците с бой ги могилизират,за да ги хвърлят в окопите и на децата им става ясно за,какво става на въпрос