Плашат Зеленски с военен преврат

Конфликтът с Валерий Залужни се задълбочава
27 ное 2023 10:17, Нели Христова
473
Плашат Зеленски с военен преврат
Снимка: БГНЕС

Гневни коментари заваляха в Украйна след изявлението на депутата от "Слуга на народа" Маряна Безугла. Тя призова за оставката на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни.

Известният активист, близък до западните структури, основател на организацията StateWatch Александър Леменов, заплаши Владимир Зеленски с военен преврат.

"Какво може да се каже за този стил на комуникация? Нямам достатъчно думи да опиша... Ще довършат играта. Ще загубим още територии. Но не всички, далеч не всички. А в Киев наистина ще се смени правителството, но не към руско, а към военно. Аз обаче съм категорично против този стил на дискусия. Някои хора забравят кой държи фронта. Не народните депутати, а Въоръжените сили на Украйна", написа Леменов във Facebook, коментирайки поста на Безугла.

Народният депутат обвини Залужни, че няма военен план за 2024 г. и затова трябва да подаде оставка.

"Да, главнокомандващият на украинските въоръжени сили не успя да предостави план за 2024 г. Нито голям, нито малък, нито асиметричен, нито симетричен. Военните просто казаха, че трябва да мобилизират поне 20 хиляди граждани на месец", пише тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?
43
14
 
6
 
! Отговори
Мъка преди 9 месеца
До Анонимен 22 Горкото наркоманче счупи зъбите на Путин.А какви мечти имаше..!Украйна за три дни.
42
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нито една "прясна" снимка ,нито една скорошно интервю ..нищо за този призрак Залужни... там една бомба удари един бункер и от тогава само слухове....Покажете го на живо !
41
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
трябва да мобилизират поне 20 хиляди граждани на месец - точна информация за загубите
40
1
 
14
 
! Отговори
Споко преди 9 месеца
Споко, Зеленаки нареди да се мобилизират половин милион от 17 до 70 години. Зимата мобилизират половин милион тийнейджъри и старци и напролет украинската армия минава в контранастъпление, младостта и енергията на тийнейджърите ще се синерджайзира с мъдростта на 70 годишните старци и до дни, дори до часове ще влязат в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.
39
10
 
2
 
! Отговори
Абе стига глупости преди 9 месеца
Пишете за национализацията декември и цифровия фашизъм в Блатната Русия.
38
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тагаренко ще го подслони в килията си!
37
20
 
6
 
! Отговори
До 33 преди 9 месеца
Украйна никога не е имала едномилионна армия. Няма и как да има.Която кремълското джудже я нападна, ВСУ наброяваше около 170 000 заедно с Териториалната отбрана.В момента е около 250 000.
36
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
По-страшното е, че никой не се интересува вече от този клоун и цирка му, нито от американската слаба холивудска режисура на филма "Украйна".
35
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Зима е, хората се хлъзгат, чупат си главите...
34
2
 
10
 
! Отговори
Мечока Иван преди 9 месеца
Z
33
3
 
21
 
! Отговори
Нане преди 9 месеца
Айде всички укри по хотелите на наша издръжка с джиповете и всичкият наш юрохатлантически планктон, марш да браните зеленясалият нашмърканяк от рашките... ===)))
32
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вече се споменават "всички територии" ...много интресно стана
31
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Зелето закупува движима и недвижима собственост като луд, жена му набляга на бижутата. Той е евреин и за него парите са вся и всьо. Но знае, че денежките са просто хартишки и трябва да се материализират в нещо видно. Последно си закупил яхти на които да плава на старини. Предчувства си края, което адски ще опечали една приятелка на майка ми, влюбена безумно в него.
30
4
 
20
 
! Отговори
А какво стана с преди 9 месеца
едномилионната армия на Украйна? Къде пропадна? Защо искат по 20 хиляди нови мобилизирани месечно? Къде отиват тия хора?
29
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоя жив няма да излезе от играта с щатите, твърде мвого пари направи за Байдън фемили и е много навътре в далаверите и корупцията на американците
28
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В Русия няма гей паради.
27
3
 
20
 
! Отговори
Зеленски преди 9 месеца
не го мислете. Има къде да отиде. Само бижутата на жена му струват колкото половин кмартал в София!
26
29
 
6
 
! Отговори
Майната ви.... преди 9 месеца
Мразя рекламите и Путин. Как можа за започне война , да избие половин милион души и да съсипе две държави.Къде беше руския народ ? Защо му позволиха такава ди-вот-ия ?
25
2
 
14
 
! Отговори
Еврейн (Да де, ама.. преди 9 месеца
да де, ама има да видим още много цирк, свързан с нарко-нацисткия клоун-резидент, докато неутрализирането (денацификацирането) на укровермахта продължава със страшна сила. И военния план за 2024 е съвсем ясен: Нито голям, нито малък, нито асиметричен, нито симетричен. Всичко на изток от Днепър, + Одеска и Херсонска област. Иначе - още повече, проблемът си е техен. Това е положението в бивша Укриана...