Утре ще е още по-топло, температурите ще са до 37°

Температурата на морската вода е 25°-26°
6 юли 2024 15:05, Елка Василева
3
Утре ще е още по-топло, температурите ще са до 37°
Снимка: архив, БГНЕС

През нощта ще бъде ясно със слаб вятър, предимно от изток. Утре ще бъде слънчево и горещо. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от изток-североизток. Температурите ще продължат да се повишават и максималните ще бъдат между 32° и 37°, по-ниски по Черноморието, в София – около 32°, сочи прогнозата на НИМХ.

Атмосферното налягане през деня още ще се понижи и следобед бъде малко по-ниско от средното за месеца.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 27°-30°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините също ще бъде слънчево. Следобед ще има незначителна купеста облачност. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 27°, на 2000 метра – около 20°.

В понеделник и вторник времето ще бъде слънчево. Следобед ще се развива купеста облачност, но вероятността за валежи е малка. Вятърът ще е слаб, по морския бряг до умерен от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 32° и 37°.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: прогноза за времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Софиянец преди 2 месеца
дo 1 Много си прав! Утре вие сeляните тръгнете в 5 часа сутринта като се съмне на път към София от родните си места, че ще изгорите в тази жега. По хладното по хладното. Виж как знаеш.
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кир
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Трябва да се тръгва рано на път!