Мъск става част от администрацията на Тръмп

Това ще стане, ако републиканецът победи на изборите
10
Мъск става част от администрацията на Тръмп
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Доналд Тръмп заяви, че ако спечели втори мандат като президент на САЩ, ще привлече Илон Мъск за ръководител на „комисия за ефективност на правителството“.

В реч пред Икономическия клуб на Ню Йорк Тръмп заяви, че собственикът на X се е съгласил да оглави работна група, която да извърши „пълен финансов одит и одит на работата на цялото федерално правителство“ и да направи „препоръки за драстични реформи“.

Двамата намекваха за тази идея от няколко седмици, но коментарите от 5 септември бяха най-прекият знак от страна на Тръмп, че Мъск може да играе роля в потенциалната му втора администрация.

„Очаквам с нетърпение да служа на Америка, ако ми се отдаде възможност“, написа Мъск в X в четвъртък сутринта. „Не е необходимо никакво заплащане, никаква титла, никакво признание“.

Противоречивият технологичен милиардер подкрепи бившия президент през юли, след като Тръмп беше прострелян на митинг в Пенсилвания и заяви, че внася пари в група за набиране на средства, която подкрепя кампанията на републиканеца.

„Мисля, че се нуждаем от комисия за ефективност на правителството, която да каже нещо от рода на: „Хей, къде харчим пари, които са разумни. Къде не е разумно?“, заяви Мъск по време на онлайн разговора с Тръмп на 13 август, който той водеше в X.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Доналд Тръмп
Още от САЩ
Белият дом: Путин да спре да се намесва в изборите в САЩ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
продажните демократи преди 1 седмица
ОТ РУСИЯ И КИТАЙ ИДВАТ ПАРИТЕ ЗА Камала Харис ! КОМУНИСТЪТ ОБАМА, БИВШ ПРЕЗИДЕНТ И КОМУНИСТЪТ БАЙДЪН, БИВШ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ В 2014 ДОРИ НЕ ПРЪДНАХА, КОГАТО РУСИЯ ОКУПИРА ДОНЕЦК, ЛУГАНСК И КРИМ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЯХА ДЛЪЖНИ ПО ДОГОВОРА ЗА ПРЕДАВАНЕ НА УКРАИНСКОТО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ, ДА ЗАЩИТЯТ УКРАЙНА ! ТРЪМП ПРОВЕЖДАШЕ ТВЪРДА МЕЖДУНАРОДНА ПОЛИТИКА В ЗАЩИТА НА АМЕРИКАНСКИЯ БИЗНЕС, УВЕЛИЧИ ИМПОРТНИТЕ ТАКСИ И ТОВА ДРАЗНЕШЕ КРЕМЪЛ И БЕЙДЖИН !
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Верно ли на Мъск мечтата му е да стане част от администрацията на някакъв изкукуригал дъртак?
7
1
 
2
 
! Отговори
Граматик преди 1 седмица
Елон! Елон! Елон се пише!
6
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сътрудничеството между двамата психопати и нарцисизъм ще продължи от ден до пладне,ако го има изобщо.
5
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И Тръмп и Мъск са психопати със сериозни ментални отклонения - много ще си пасват. Но едва ли рижия клоун с умрялото животинче на главата ще спечели.
4
14
 
3
 
! Отговори
рижия перко преди 1 седмица
е бъдещ обитател на федерална институция "затвор"
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е той даде постове на дъщеря и зет си докато беше президент, сега за Мъск ли ще се ***. Искам да даде пост и на Робърт Ф. Кенеди - младши и да дадат физиономиите на лидерите на демократическата партия.
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ще спре парите на lgbt то
1
15
 
4
 
! Отговори
дончУ белината преди 1 седмица
е НЕизбираем!!! Какво не е ясно?